איך היה?

• פותח הנושא bryan
  • פורסם בתאריך

bryan

New member
איך היה?

ספרו קצת מה היה,איך היה,איך נראה כפר המוזיקה וכו'

שלום פשוט מלך..

וואו, הייתה הופעה מעולה. בהתחלה עלו הדג נחש והביאו אותה בהופעה מצויינת. אחרי כמה שירים עלה הדבר האמיתי שלו חיכינו, הו שלום.. גם משה לוי היה שם וגם רוני פיטרסון הענק. שלום הופיע עד בערך 3... הוא העלה גם את היהודים לשיר והם שרו יחד את "קח אותי" ואת "לשוקו יש" ועוד משהו אני כבר לא זוכרת, שלום שר איתם ביחד וזה היה כזה מצחיק...כזה מתוק השלום הזה! אח"כ אביב גפן עלה ושר איתו כמה שירים.. אח"כ שלום המשיך את ההופעה לבד והיה כל כך יפה, אנחנו כולנו השתוללנו וצעקנו "שלום, תעשה את משיח" וכו' ואז הוא אמר "אני שומע כל מה שאתם מבקשים אבל בסוף אני עושה מה שאני רוצה" :) הקטע הכי שוס בערב היה לדעתי "תפסתי ראש על הבר" עם רוני פיטרסון, ושלום שר "עשינו טוויפ טוויפ טווייפ טוויפ טוייפי" ואנחנו ענינו:) זהו, מי שלא היה הפסיד ומי שהיה בטוח נהנה

T z i a N

New member
שלום חנוך - we salute you

שלום, אני חדש בפורום, קוראים לי ארתור ואני בן 18. באתי לכאן בעקבות יצירת המופת אתמול אבל כל זה לא משנה. אני אתן את התגובות שלי. בהתחלה כאמור הדג נחש הביאו הופה מקפיצה ומעולה כמו שהם יודעים להביא אבל זה לא המקום ולא המצב רוח לכתוב עליה;) שלום חנוך עלה עם ההרכב המנצח שלו, פיטרסון, לוי ופדי, מ"חתונה לבנה" והצתרף אליהם הבסיסט המצויין זיו הרפז. הוא דפק כמה שירים בינוניים בשבילו רק כדי לחם את האויר. ההופעה התחילה כשעלו הפטרוברים (אורית ותום) ושרו איתו את "קח אותי" ו"ג'קי" ואחר כך את "שוקו ביחד עם סולן הדג נחש (שילוב מדהים של האבי מטאל- רק והיפ הופ). לאחר מכן הוא הביא מספר שירים קטלניים ממיטב המסורת. מאביב גפן לא התלהבתי אבל שלום חיפה עליו. הוצאתי פילם שלם על ההופעה שלו וכשאנ יאעלה את זה למחשב אשמח לשלוח לפורום. היו מקרים שהתרגשתי, אבל כמו שהתרגשתי אתמול כשהאו סיים את ההופעה, לא התרגשתי בחיים. בברכה, ארתור:)

ארתור אני איתך..../images/Emo9.gif

גם אני התרגשתי במיוחד בסוף...הוא פשוט שר וזה נכנס לי לנשמה כמה שהשתוללתי בסוף עונת התפוזים, זה היה פשוט מקסים

lbz

New member
גם לי לא היו ציפיות כדולות

אבל אחרי אתמול אני מבין מה זה שלום חנוך..נהנתי מכל רגע למרות שבקושי הכרתי ארת השירים האנרגיות שהוא מוצי בגילו פשוט מטריפות... גם אני התרגשתי בסוף ההופעה והייתה לי רק מילה אחת להגיד בסוף..וואו

T z i a N

New member
זה לא זה..

הופעה הזאת ,אתמול, היתה ההופעה הגרנדיוזית האחרונה שלו והגדולה שלו בתור אומן ואדם היא שהוא הבין את זה. הוא נתן את השואוו הכי טוב שיכל וזה ריגש והיה מדהים. זה היה העברת שרבית מטאפורית ליהודית, ממלך הרוק הישן ומלכי הרוק החדש... לפחות עבורי. הדבר היחיד שביאס אותי היה הקהל הבן זונה שקורן את המקום לפני הסוף. ממש התעצבנתי כמה אנשים מפה היו אתמול בהופעה?

שמחה ששלום הופיע בניצנים

בתקווה שיגדל מעגל בני ה18 שאוהבים את שלום:) אני כל כך שמחה שבאתי, אני כבר מחכה להופעה הבאה שלו בצמח..

הָדָר

New member
ברוך הבא ארתור ../images/Emo140.gif

שמחה שנהנתם בהופעה אתמול, באמת נשמע כי היה מהנה ביותר. אשמח לצפות בתמונות מן ההופעה
הדר.

שייקה 18

New member
סתם לידע כללי...

לפי מיטב ידיעתי אשר פדי ניגן עם שלום לראשונה ביום ראשון...והוא לא היה חלק מ"ההרכב המנצח" של שלום עד עכשיו.. זה לפי מיטב ידיעתי...אבל אולי אתה יודע משהו שאני לא יודע.. בכל אופן..זה לא חשוב.. :)

T z i a N

New member
דה ז'ה וו

זה בדיוק מה ששאלתי את חנות הצילום היום.. בימים הקרובים בתקווה:(

T z i a N

New member
המדור לחיפוש קרובים.

רציתי לוודא, למרות שהסיכוי קלוש... אם אחת מבנות הפורום, היתה אתמול בהופעה והתלבשה ככה: שרוואל 4\3 בצבע תכלת על גבול התורכיז עם גופיונת לבנה. שיער בלונדיני צבוע ופנים של מלאך;) בתקווה אחרונה;)

הייתה הופעה כלכך טובה!

ההופעה הראשונה של שלום שהייתי בא הייתה "יציאה" שם הכרתי את כל השירים והכל היה מגניב.. וחשבתי כזה "וואלה .. שלום נחמד" אבל לראות אותו בהופעה חזקה כזאת.. וואווווווו!!!! פשוט מלךךךךךךךך! ואגב, גרנולה מותק אין צמח

Poogy In A Pita

New member
היה

מדהים!!!! אני לא יודעת כמה זמן הייתה ההופעה, אני רק יודעת שהיא הייתה קצרה מדי :) שלום היה במיטבו הוא נתן שואו כמו שרק הוא יודע איך! נהנתי מכל שנייה וחזרתי צרודה :) איך שהשתוללתי שם לא בכיתי בחיים :) השירים של היהודים לטעמי היו בזבוז זמן אוויר אביב היה נחמד הבחירה של קרן שמש מאוחרת לאביב לדעתי הייתה גרועה אבל עדיין היה ענק גם משינה אגב היו ענקיים :) ואני בת 16

:):)

היום זאת הפעם הראשונה שנכנסתי לפורופ הזה...אני מודה.. לפני ההופעה של יום ראשון לא ידעתי עד כמה שלום חנוך מלך!! תמיד ידעתי שהוא קיים, והכרתי אפילו שירים שלו...אבל... לא חשבתי שאני כל כך אוהב את האמן הגדול הזה!!! הוא היה באמת אלוף!! תסלחו לי, אבל אביב גפן כלום לידו...אין על מה לדבר...שלום גונב את ההצגה!!

למעלה