איך היה?

No name for now

New member
איך היה?

אני הרוסה מכל האוכל, למרות שאני גאה שהיום לא אכלתי הרבה. במשפחה של אבי יש עכשיו הרבה ילדים, היתה אוירה עליזה אבל עכשיו אני ממוטטת. בערב אני אלך לרקוד, מעניין אם אני אצליח לזוז אחרי כל הקניידלעך.

אני הרוס מהאוכל ומהיחס בפורום המאבק

אילה בחורה סופר אינטליגנאתית...כמו בשיר של עברי לידר מלטף ו.. מחמיאה ומוחקת אך תשובות עינייניות אף אחת לא נותנת שם. שאר הבנות לא מבינות את החשיבות של עקרון השקיפות בעמותה הזו במיוחד - והאחרות הן כנראה לא קולטות שהן חייבות להיות סופר שקופות.ממש זלזול באינט' שלנו. חוץ מזה הייתי בבוקר ביפו לאכול פיתה....סתאאאאאאאאאם. האמנתם לי? מת עליכם ועליכן. טוב שיש לנו ארגון שלנו שאין בו פויילהשטיקים.(כתבתי נכון?)

No name for now

New member
חג שמח

אני מציעה לו לנסות לחנך אף אחד וחבל על האנרגיה שאתה משקיע והצעבים שאתה מקבל בגלל זה חשוב לנו שיהיה ארגון עצמאי שייצג את יתומי צה"ל

צודקת - יואב, ממש התחפפת בשכל מרוב

אוכל? מה קרה לך - הן בעצמן לא יודעות מה הן רוצות. דברנו על זה לפני מספר ימים ואמרתי לך שלא יעזור לך. לא תקבל תשובה. טלפן אלי. אני אצל אמ'שלי, אין לי כאן את המספר שלך.

No name for now

New member
אני לא יודעת אם הן חייבות לתת תשובה

אין להן תפקיד רשמי בארגון אלמנות צה"ל נכון? תשובות הייתי מצפה מארגון אלמנות צה"ל או מי שמתמודדות על ראשותו, כמו שלא הייתי מצפה שהן יתבעו דעה על המאבק מכל יתום צה"ל שבמקרה עבר ברחוב בואו לא נאשים את אלמנות המאבק בכל צרותינו

No name for now

New member
הובהר לי

שהיתה בהודעה רמיזה על יושרה של אילה ועל כך אני מצירה ומתנצלת אני מבקשת וגם דורשת מכל חברי הפורום לשמור על דיון הולם, לא לפגוע, לא להעליב, לא להעליל ולא לרדת לפסים אישיים. ביקורת עניינית לגיטימית לחלוטין בעיני מנהלי פורום זה ואין לנו בעיה שהודעות בנושא יעלו פה אך אין מלחמה בין הפורומים, לשניהם יש זכות קיום. כבוד הדדי הוא תנאי הכרחי

למעלה