איך היו הימים הראשונים של ב"ס

Stripperella

New member
איך היו הימים הראשונים של ב"ס../images/Emo122.gif

איך היה לכם? לי היה נחמד!!! מה זה שמחתי לראות את כולם והתנפלתי על כול החברות שלי עם חיבוק ענק!!!! אבל מה שביאס שרוב הילדים באו עם כאלה פוזות ויש כאלה שמה זה תפסו תחת.....חבל......טוב ניקח את זה באיזי... אוקיי דיווחי סטייל.... בגלל שאין לנו תלבושת אחידה אז.... הרוב שלט הג'ינסים בכל הגזרות בכל הגדלים עד הברך 7/8 וככה.... גופיות ארוכות (אסור לנו חולצות בטן חחח) בהדפסים שונים ובצבעים מגוונים לבנים שלט.... הטי שירטים הצבעוניים או החולצות ספורט וג'ינס בקשר לנעליים אז נעלי הספורט כמובן וכפכפי אצבע שטוחות! עכשיו אחרי החפירה (לא יודעת אם קראתם בכלל) אז תספרו גם אתם איך היה? וכל הדיווחים מהשטח.....

היה סבבה לגמרי../images/Emo127.gif

התגעגתי למלא אנשים ושמחתי כמובן לראות אותם!! הממ זהו בערך.. בקשר לדיווח אופנה - אני לומד בבצפר קיבוצי חח ככה שכולם מתלבשים בכל הסגנונות והצורות שרק אפשר.. חלק באים עם שרוול, חלק עם גי'נסים, חלק עם סתם מכנסיים קצרות וכו'.. חלק באים יחפים, חלק כפכפים, חלק ואנס וכו'.. והרשימה עוד ארוכה

Stripperella

New member
חחחח

אני יודעת איך זה.... גמני לומדת בביצפר קיבוצי.... אבל הקיבוצניקים באים כמו שהם חולצה גזורה ומכנס שורטס או משו קיבוצניקי חחחחחח

למה תזהרו.. חח

אנחנו לא מקללים אותם כל אחד והסגנון לבוש שלו שאגב, ברוב המקרים זה נכון, הם באמת מתלבשים ככה.. וזה לא רע

../images/Emo129.gifשאלה לבנים שנורא מטרידה או

תי! לפול בנים, בדר"כ ערסים או ערסים לייט, לא חובה.. יש מכנסים שמגיעים עד סוף הברך, אחד האורכים הכי מוזרים ומגעילים (לדעתי) וצמודים מאוד מאוד מאוד... השאלה שלי היא..למהההה?!?!?!?! אשמח אם מישהו יענה לי.

../images/Emo129.gifאין לך מושג עד כמה..אותו

עולם שהביא את הגורמטים, הטבעות, והשרשראות של ח"י. אלוהים? במה פשענו?!

Rinushkaa

New member
ואני ישנתי...

עד שכמובן העירו אותי כדי להשגיח על אחותי בגן שלה - שביתה
שאר הימים עברו בשינה עמוקה והתחפשות אדירה... כיף

למעלה