איך הייתם מגיבים אם

איך הייתם מגיבים אם ../images/Emo26.gif

ה'חבר' היה משאיר הודעה קולית בנייד (לאחר טריקת טלפון שלי) ואומר:'אם לא תצאי לי מהחיים את תצטערי על זה
'
. אני לא מטרידנית ולא עשיתי שום דבר שהוא מעבר לרגיל, כדי לספוג דבר כזה
ולאחר מכן, בשיחה שניה הוא אומר בצחוק מזלזל,'אני פסיכי'
הכל התחיל משיחת טלפון פשוטה וחייכנית, כשאני מספרת לו את התכנונים לימים הבאים, ובסופו של סיפור (כמו שתמיד קורה) הוא שותק ולא עונה, אפשר לחכות דקה ארוכה מאוד על הקו ותהיה דממה מהצד השני
, חטפתי את העצבים וניתקתי את הטלפון, לאחר מכן הוא התקשר לנייד והשאיר את ההודעה שכתבתי בהתחלה. בשיחת הטלפון השנייה (לאחר ההודעה הקולית) רבנו ואיימנו (אני פשוט לא מאמינה שאני נמצאת במצב כזה, אני כ"כ לא אדם כזה), והוא בתמורה לחץ על לחצן שהשמיע צפצוף בטלפון לאורך זמן לא קצר - ניתקתי, והתקשרתי למשטרה
- מן הסתם צריך להגיע לתחנה הקרובה ולהגיש דיווח. לקח לי זמן עד שנירגעתי, ממש רעדתי עד לא מזמן, כולי קפוצה ולא רגועה

noa128

New member
היי לך

באמת מפחיד מה שאת מספרת. לדעתי - קודמקול באמת צאי לו מהחיים. אבל לכי ואל תשובי. שנית - על המשטרה אני לא הייתי סומכת, בטח לא על סמך מה שאת מספרת. אבל רק ליתר בטחון, אם הוא אכן פסיכי כמו שאמר - תשיגי לך טייפ מנהלים קטן ושימי בהיכון ליד הטלפון. את השיחות הבאות תקליטי. זה חוקי כי את צד בשיחה. אם יהיה עוד איום - יהיה לך עם מה ללכת למשטרה, ואם צריך, הוכחה שבמידת הצורך אולי תעזור להוציא צו הרחקה. ובהצלחה עם החבר הבא. רק טוב,

הוא לא פסיכי - הוא סתם מסובב ../images/Emo6.gif

בחור בן 31, לא עובד, רק לומד המון שנים באוניברסיטה. חוסך את הכסף שלו מפני בילויים, אבל על כלב שבחר לאמץ וגם זה בON-OFF, הוא מוציא את הכספים במקום למסור אותו. בקיצר, הוא גם לא ממש חכם, ובטח שלא נראה טוב.. תסלחו לי מראש על ההכפשות
בקיצר, החלטתי להיות איתו רק מהסיבה שהוא יודע המון נהלים (איך לא), על האוניברסיטה, ואני בתור סטודנטית חדשה, מהססת וסומכת על המילה שלו. מלבד זאת, הלב שלו כן טוב, הוא לא פסיכי, פשוט כמו שכתבתי, סתם מסובב ולא יציב
נועה -
על העצה, הודעה אחת נשארה בתא הקולי בנייד שלי.

בישביל מה את צריכה אחד כזה?

תברחי ומהר! אני רוצה לכתוב עוד המון אבל יש מבחן מחר על הבוקר אז אני אל אבל השורה התחתונה - תברחי.

הייתי מאוד נסערת לפני יומיים ../images/Emo26.gif

הפנייה אל המשטרה, הייתה טעות מבחינתי, כי זה היה בסופו של דבר גורם לאי נעימות מצד שנינו. הוא טוב בתור ידיד ותו לאו
הוא כבר התחיל להפשיר, וכתב לי היום 'צטערת..', (ברור שזה לא מספיק מבחינתי, אז שיתקשר ויגיד את זה לפחות).
, שהייתם לצדי בשעה קשה, תבורכו

טוב, היתה לנו שיחה היום ../images/Emo26.gif

והכל נגמר בשלום, הוא התנצל וביקש
, אז החלטתי שנשאר כידידים טובים - בעצם כך גם היינו קודם, רק נפגשנו ודיברנו בתדירות גבוהה יותר, אז מהיום התדירות תרד ויחד עם זה גם המתח. היומיים האחרונים היו לי טובים מאוד, הבנתי שיש לי עוד חברים שמקבלים אותי בחיוך ואוהבים אותי גם אם אני יוזמת שיחה, והם בדיוק כרגע בתקופה מאוד לחוצה ועסוקה, ולא יכולים ליצור קשר יותר אינטנסיבי. כך, שהכל לטובה, ויצא לי טוב מכל זה, מקווה לתקופה הבאה לטובה הרבה יותר. שוב
על תמיכתכם, אתם נהדרים

דווקא את ה../images/Emo107.gif אני אוהבת ../images/Emo26.gif

אני מצאתי אותו, והוא מאמץ אותו

למעלה