איך הייתם מגיבים?

Spidi man

New member
איך הייתם מגיבים?

ריב עם החברה.
החברה של החברה מתערבת, ושולחת לך, על דעת עצמה, הודעה הכוללת ביקורת ודעות (נשמע כמו יועצת זוגית).

הייתם מתעצבנים? אומרים לחברה שאת כיתה ז' עברתם ולא בא לכם "יועצת זוגיות" שמעבירה ביקורת על הקשר בצורה שכזו?

אישית, מאוד מעצבן. להתערב בקשר בצורה של לשלוח לחבר של חברה שלך הודעה, עם ביקורת, ודעות שבתכלס, לא עניינה.
מסוכן ואף יכול לגרום לסכסוך גדול יותר, מרגיז כי את הכביסה אמורים לכבס בבית ולא בחוץ.
רק כדי להבהיר, הבעיה לא עם החברה שאמרה שישנו משברון - זה בסדר. זכותה לקבל תמיכה. הבעיה עם החברה של החברה שעל דעת עצמה מחליטה לעשות מהלך שיכול לדפוק את כל מערכת היחסים בכל מיני עצות, ביקורות ואמירות...

Shamy

New member
לדעתי תתייעץ עם החברה שלך

תגיד לה כמו שאמרת פה , אין שום בעיה שתתייעצי זכותך המלאה אם זה מה שעוזר לך אבל אני נורא מבקש שתדברי איתה או שאני שצריך לשים גבולות בקשר ביני ובינה ואני מבין שהיא רוצה בטובתנו אבל באמת שזה עניינו בלבד ולא עניינה ...לטנגו צריך 2 לא 3...

תענה לה

תודה אבל לא זכור לי שביקשתי את עצתך.זה יכול להרגיז אבל תשתדל לא להוציא את זה על חברה שלך כי היא בטח לא ידעה...

Spidi man

New member
רק הבהרה

החברה בדעה שלי, אין ריב עם החברה על העניין הזה והיא מבינה שתפקידה של החברה שלה היא לא להתערב בפועל בויכוח (ולשלוח אליי הודעות) אלה לתמוך בה ולהיות ״כתף״ ברגעים כאלה.
סתם רציתי לשמוע דעות לנושא מכיוון שההתערבות של החברה שלה הלא הייתה במקום לטעמי.

מעמקים39

New member
ההתערבות אכן לא לעניין

יכול להיות שאתה משדר לה חולשה ולכן היא מרגישה, ברוב חוצפתה, שיש לה זכות ״לחנך״ אותך. מצד שני יכול גם להיות שהיא משמשת פה לחברה שלך, כלומר, אומרת במקומה ובשבילה דברים שהיא לא מסוגלת להגיד לך בעצמה. בכל מקרה עליך לעצור את ההתערבות שלה בזוגיות שלכם כי בהחלט גם יתכן שכוונותיה לא טובות.

Shamy

New member
נו...אזכבר דיברתם אני מבינה

עכשיו רק נותר לחשוב ביחד איך מדברים עם אותה גברת..אולי תקבעו שלושתיכם ודברו יחדיו על כך ? בצורה זו מתקיימת שקיפות מלאה הצעה שלי נהלו דיון בטונים טובים לא צעקות וללא האשמות
עוד טיפ חם תמיד תתחיל מהחיובי כדי לנטרל אנטי
טיפ נוסף כדי לנטרל אנטי לגמרי אל תשתמשו במשפטים כמו...את לא מבינה שאת מזיקה ? במקום תגיד משפט כזה ..כשאת שולחת הודעה אודות הריבים ביני ובין x אני מבין שאת עושה את זה לטובה וזה מכוונה טובה אבל זה גורם לי להרגיש ש...דבר דברים טובים ומחמיאיםמעובדתית ואל תאשים אלא תגיד זה גורם לילהרגיש...בדכ זה עובד שיהיה בהצלחה

אני לא הייתי נכנס איתה לדיאלוג ישיר - זה מסר הפוך.

&nbsp
אם אתה מתחיל לענות ישירות לאותה חברה, הרי שאתה בעצם נותן לגיטימציה לזה שהיא פונה אליך בכל מיני ביקורות וייעוצים. אם אתה לא מעוניין שהיא תדבר איתך באפיקים האלה - אל תדבר איתה באפיקים האלה.
זה לא שאתה צריך עכשיו להיות עויין, חלילה, או לעשות מזה עניין גדול. דיברת עם החברה שלך לגבי העניין, הבנתם זה את זו - תן לה לדבר עם החברה ההיא שלה.
&nbsp

תשלח לה הודעה

שאתה מבין שהיא באה ממקום חיובי ומדאגה טהורה לחברתה הטובה- אבל שאתה מבקש ממנה לא להתערב.
&nbsp
&nbsp

Shamy

New member
רציתי להיות מנהלת

אבל לא יודעת לא חזרו אליי בסוף... רגע אז מי המנהל כרגע? אני מבולבלת..

Spidi man

New member
נראה שחלומות מתגשמים

מצחיק לקרוא את ההודעות האחרונות ואז לראות אותך בכחול..
&nbsp
בהצלחה !

אומר לחברה שלך

שזה לא עניין, וסבבה שתתאוורר עם חברות שלה ותספר להן מה עובר עליה, אבל הן לא אמורות להתערב.

למעלה