איך הייתם מייחצנים חתולים?

saritvl

New member
איך הייתם מייחצנים חתולים?

היי,
אני יודעת שזה ישמע מוזר אבל יש לי בקשה לאוהבי החתולים שקוראים את זה. לפני שנתיים חליתי במחלה כלשהי והזכרון שלי והיכולת שלי לייצר קשר בינאישי נפגעו מאוד. כך נמחק גם הקשר המיוחד שהיה לי לחתול שלי אותו גידלתי מגיל אפס. מאז ועד היום לא הצלחתי ללמוד את החתול שלי או לשחזר את הקשר. מידי פעם אני מצליחה להזכר בקטעים מהקשר שהיה לנו.
אם יש מישהו שיכול לתאר לי מנסיונו את הקשר שלו עם החתול שלו, המעלות של חתולים, היכולות, ההתנהגות ותכונות האופי (גם קטעי וידאו זה מעולה), וכל דבר שיציג נכונה חתולים ואת הקשר שלהם לבני אדם זה יקל עלי מאוד להזכר ולהבחין הלאה בהתנהגותו של החתול שלי. אני מאוד אודה לו.
אשמח גם להודעות בפרטי.
תודה לעוזרים

Yukita

Active member
מנהל
שאלה מעניינת

מן הסתם לכל אחד יש את המשהו האחר שמחבר בינו לבין החתול או החתולים שלו.
&nbsp
חוץ מזה שהם פרוותיים ונעים מאוד ללטף אותם והם מתוקים להפליא כשבא להם להתכרבל, לכל אחד מהם יש את הדברים המיוחדים לו. נוניו אצלי היה פרוע מאוד בתור גור קטן, ולמרות שזה שיגע אותי בזמנו בסך הכל גם זה היה חלק ממה שהפך אותו לאישיות
היום הוא כבר לא כזה, אבל יש לו גם כיום כל מיני מאפיינים משלו, כמו הפרצוף החמוד עם קימוט האף שהוא עושה כשהוא רובץ לידי ומרגיש מאוד מרוצה ורוצה לומר לי את זה

dimitrygo

Active member
מנהל
הממ... אולי לא כדאי לשחזר את הקשר שהיה פעם? אולי פשוט לנסות

לבנות קשר חדש?
את נמצאת בנקודה שאת לא מכירה את החתול שלך אז תחשבי על המצב הזה כאילו אימצת חתול בוגר (נגיד שהצלת אותו מהרחוב) ואתם עכשיו צריכים ללמוד אחד את השני. זה תהליך שלוקח זמן ומאמץ גם למישהו שמכיר חתולים היטב וגידל אותם הרבה זמן.
&nbsp

Yukita

Active member
מנהל
וגם

שווה אולי לזכור שאמנם לך אין זכרון של ההתחלה ושל ההסטוריה, אבל לחתול שלך יש והוא אוהב אותך

Yukita

Active member
מנהל
בהחלט יש תמונות וסרטונים

אם תכתבי
שפת גוף חתול
בגוגל, תקבלי ים של תמונות וסרטונים על שפת גוף של חתולים, גם בעברית.
&nbsp
אפשר גם לקרוא תיאורים, למשל של יועצת החתולים אורלי זכאי:
http://www.orlyzakay.co.il/your-cats-body-language/
&nbsp
ואם אכן קשה לך ואין לך בטחון ואת מוצאת שאינך מצליחה לבד ללמוד להכיר מחדש, אולי אפילו כדאי ממש להזמין את אורלי זכאי או יועצת חתולים אחרת לעבוד איתך אישית ולעזור לך, לענות על כל שאלה, לעבוד ביחד על מגע וליצור בשבילך רעיונות למשחקים עם החתול לשיפור תקשורת.

למעלה