איך הייתם מסבירים

איך הייתם מסבירים

את השנאה, פשוט שנאה והסתייגות מן המלים מוסיקה קלסית שיש לרבים? עוד לפני שהם יודעים במה מדובר.

dombi7

New member
ואיך היית מסבירה לדוגמא

את השנאה למילים "מוזיקה מזרחית" שיש ללא מעט אנשים בארץ? מה אני אגיד לך... על טעם ועל ריח. אנשים שונאים מוזיקה קלאסית עד שהם מגלים רינגטון מאוד נחמד שהוא מוזיקה קלאסית ומתלהבים ממנו ורוצים מאוד מאוד לדעת מי המלחין ומה שם היצירה. צריך ללמד אותך מה זה דעות קדומות?

ליזביי

New member
באופן אישי

אני מעדיף את אלה שמסתייגים, מתרחקים ולא מוכנים לשמוע על 'מוסיקה קלסית' מאלה שהולכים- כי יש מנוי; מוחאים כפיים- כי זה גאוני. אבל גם זה לא צריך להפריע. הרוב לא קובע כלום. שמוסיקאי מרכין ראש בסוף מופע- הרוב מוחא כפיים. האם הרוב התרגש, הקשיב כמו שהמוסקאית (לא עקרוני המין) הייתה רוצה שיקשיבו? התשובה שלילית. ועדיין, כמו שרוב אנשי-המוסיקה מתרגשות, בכל-זאת, גם אם מחיאות כפיים הם מנהג קבוע. גם את, לטעמי, לא צריכה להתרגש מהרוב. יש כאלה מתחום המוסיקה, שלא יכלו לסבול הופעה מול ציבור. קל לי להזדהות עמהם. לא כי זה מלחיץ אלא כי זה לא באמת.

../images/Emo24.gif ברוך הבא גם לכאן!

אתה לא עוקב אחרי במקרה?...
אם כן, נעשה לך את החיים קלים: פורום מוסיקה עברית ישנה וחדשה, פורום תרבות עברית, פורום אפי היקרה, פורום אק' חלופית ללשון העברית, פורום ניתוח ופרשנויות שירה, פורום חתולים, פורום "השיר שלנו", פורום ספרים וספרות, פורום "הארי פוטר - הספר". נדמה לי שזהו (וכאן כמובן, זהו פורום הבית שלי
).

ליזביי

New member
הייתי כאן פעם

לפני חודשיים, לאיזה יום וחצי. היה נחמד, אבל שכחתי מזה. עכשו, כשאת פה- כבר אין סיכוי שאשכח. -- דרך אגב, רשימה מאד מעניינת. (מרגל גדול- אני לא. כפי שרואים.
)

אני אמנם מסתפקת ברדיו

אבל יש לכבד את קוני הכרטיסים. הם מפרנסים את המוסיקאים. בלעדיהם - לא תהיה עוד מוסיקה.

naziro300

New member
יקירתי

אל תתימרי להיכנס אל ליבם של אנשים זו לא אשמתם שהם לא באמת מתרגשים מהמוזיקה אבל לפחות הם מכירים פה ושם מלחינים ויצירות וכנראה שאם הם עשו מנוי אז יש להם איזשהו חיבור עם קלאסי הסוג השני לעומת זאת זה בורים מוחלטים, אל תשווי אותם בכלל! יום טוב,

ליזביי

New member
../images/Emo45.gif

התיקון במקומו. על הדרך גם עברתי ניתוח לשינו-מין, אבל חפיף.

אם את מעוניינת בעוד תגובות הנושא עלה לפני

כחודשיים בפורום. ממליצה לעשות חיפוש.

למעלה