צר לי לאכזב אותך אבל זה תמים לחשוב ...
...שיש גברים שאינם צופים בפורנו.
כמעט כל גבר צופה בפורנו, ותרשי לי להפתיע אותך,
זה בסדר, זו לא בגידה, זה אפילו מועיל, לשני הצדדים WIN - WIN
. למה? כי זה מגביר את החשק המיני,
שני הצדדים יהנו מזה.
הידעת
שצפייה בפורנו מורידה סיכויים לבגידה?
. כן ממש ככה.
המוח הגברי מתוכנת אחרת לגמרי מהמוח הנשי! זו עובדה שנשים רבות מסרבות להפנים וחבל, אין מה להתווכח עם זה ומיותר לנסות בכלל להבין אותם!
גברים נוטים להתגרות מגירויים ויזואליים, אך אין לגירוי הזה משמעות, מהסיבה הפשוטה שמעבר לגירוי רגעי ועלוב אין יותר כלום ושום דבר והאישה היחידה בראשם ובלבם 24/7 היא למעשה, רק את !
אז הוא מתבונן בבחורה מעורטלת, מתגרה מזה, עושה את צרכיו, ומיד שוכח ממנה, כי היא כל כך סתמית ולא משמעותית, היא רק גוף, ולא מעבר!
על מנת להצליח בזוגיות, ולבנות מערכת יחסים בריאה ותקינה עליך לשנות את הגישה שלך, תצאי מהפרדיגמות ותאמצי נאורות מחשבתית , אין כל רע בלצפות בפורנו, נהפוך הוא. זה בריא, זה טבעי וזה מעולה. אין שום סיבה לקנא, לחשוש או לדאוג.
אדרבא ואדרבא!!! ביום שבו הוא יפסיק לצפות בפורנו, שם צריכה להדלק לך נורה אדומה.
אני מכירה כל כך הרבה בחורות מקסימות שמתקשות למצוא בן זוג או להצליח בזוגיות דווקא בגלל השקפת עולם מעוותת מעין זו.
זכותך כמובן לגבש לעצמך השקפת עולם לפי רצונך, אני ממש לא שופטת אותך, אבל לטובתך עדיף שתביני איך זה באמת עובד, כי הבעיה כאן לא בגברים שצופים בפורנו אלא בנשים שלא מבינות את המנהג הזה ונעלבות ממנו...
תביני, את שואפת למשהו שהוא כמעט בלתי אפשרי- גבר שלא צופה בפורנו, באמת כל מה שאני אומרת כאן הוא לגמרי לטובתך, הגבר שלך יכול להיות הכי מדהים בעולם, לחשוב שאת הכי יפה וסקסית ולאהוב אותך בטירוף אבל במקביל לצפות בפורנו- אין זה סותר...(אגב, ישנן גם נשים הצופות בפורנו).
חבל שתפספסי בן זוג פוטנציאלי, רק בגלל דבר מינורי ומזערי מעין זה...
תחשבי על זה
אגב חלקם ישקרו לך ויעידו על עצמם שהם לא צופים אך למעשה, הם כל כך כן
, וחלקם רק ירתעו ממך אם תשאלי אותם דבר כזה...זה רק יבריח לך אותם, חבל.
בהצלחה