איך הייתם מציעים לפעול בסיטואציה כזו..

nobodys wife4

New member
איך הייתם מציעים לפעול בסיטואציה כזו..

מישהו שהתחיל איתי ולקח אותי לדייטים והיה מדבר איתי בתכיפות בווצאפ ובטלפון.. אחרי כמה מפגשים משהו בהתחלה התפוצץ והבנתי
שהוא אחרי שנה וחצי של מערכת יחסים הרסנית (לפי מה שהוא אומר וגם חברים שלו שהם גם חברים שלי) ובנוסף הוא גם אמר שהוא כרגע לא מחפש מערכת יחסים רצינית..
יום למחרת החלטתי לחתוך איתו את הסיפור ולא לדבר איתו יותר - לעומת זאת, הוא התחיל לכתוב לי המון ולדבר איתי המון.. מאז גם יצאנו כמה פעמים,
והוא הזמין לנו כרטיסים לסרט פופקורן ושתיה סתם ככה.. ועוד כל מיני יציאות כאלה שסתם הלכנו לאכול פיצה ולשבת..
אחרי שאני כבר מכירה אותו חודש וחצי הספקתי להבין שהוא אומר הרבה שטויות והמילים שלו דיי שוות לתחת.. אז חשבתי לעצמי שאולי ה"אני לא מחפש קשר עכשיו"
זה סתם חרטא כדי לצאת "גבר" וכי אולי הוא מפחד מזה.. מצד שני אני חושבת לעצמי שאולי זה באמת מה שהוא מרגיש? ואולי הוא כן יכול להיות רובוט ולא לפתח רגשות אליי
למרות שהוא מבלה איתי המון וגם שוכב איתי וגם מדבר איתי?

כשדיברתי איתו על זה הוא אמר לי שאני "באהל ו בטוב" ויום אחרי זה הרגשתי פשוט מוזר.. ואמרתי לו את זה.. אז הוא אמר לי שאנחנו FRIENDS WITH BENEFITS
מוסד שאני ממשששששששששששששש לא מאמינה בוו!! מישהו בסוף ייפגע וזו בטח גם תהיה אני.. אבל מצד שני.. בחיים לא היתה לי מערכת יחסים כזאת
שמישהו אומר לי שהוא מפריד בין הסקס איתי לזה שאני ידידה ממש טובה שלו וחשובה לו, זה נראה לי קצת הזוי, לא? הרי סה"כ אני אותו בנאדם שאיתו הוא עושה את שני הדברים..
עוד כמה חודשים וזה יתחיל כבר להיות קשה יותר לנתק את הקשר כי אני אתחיל להקשר אליו.. וכרגע אני סתם מבולבלת.. כי לא חיפשתי משהו רציני והנה מצאתי מערכת יחסים
שכיף לי בה והכל.. אבל אני מצד שני גם מפחדת להפגע במידה ואני אפתח אליו רגשות :/

מה הייתם חושבים בסיטואציה כזו שהדבר הנכון לעשות?

רואה 6 6

New member
תלוי מה את רוצה וכמה את יכולה לשגות בדמיונות.

הכי חשוב שתדעי מה המצב ביניכם: קל לו לתת לך תשןמת לב,לא קל לו לתת מחויבות.
כרגע זה עובד בשבילו,את במקום שהוא רוצה שתיהיי,קצת רוצה אותו מעבר כדי להבטיח את אספקת תשומת הלב שלך. הוא גם יודע (בנתיים)שכשאת אומרת "לא" זה עם רצון עז מאחורה להגיד "כן".זה גם עובד בשבילו. הוא אשכרה לא צריך לשקר לך אפילו כי את כלכך רוצה ליהיות שם שלא צריך להבטיח לך הבטחות סרק.
אבל זה לא מצב כזה טראגי אם את גם יודעת להפיק מזה את הטוב ביותר: לחיות את הרגע בלי מחויבות גם מהצד שלך.

הכינוי שלך עונה לך יותר טוב מהפורום יחד,

חבל שאחפור, אגיע לסין.
לכן, בקיצור, אני אומרת לך - תפסיקי לנסות לשנות אותו ותפסיקי להאמין למה שאת רוצה להאמין.
עם הבחור הזה יהיה לך סקס. זו יזיזות. להאמין שיש שם מעבר והוא ידיד/חבר טוב? ממש לא.
את יודעת שאת הולכת להיפגע ובכל זאת רוצה לגעת באש הזו כי זה אקשן ועניין ואולי את חושבת שעם עוד קצת לחץ הוא ישתנה.
ההיגיון מדבר אלייך ואת שמה אותו בצד כי לבחור הזה יש יכולת לסובב אותך, אז תתעוררי לפני שתקבלי ממנו רגל אמיתית שתפלי ממנה.
הוא לא רובוט, הוא פשוט יודע מה שהוא רוצה, הוא רוצה סקס. נטו סקס. תביני את זה כעובדה ולפי זה קבלי החלטה.

nobodys wife4

New member
אוקיי.. ובגלל זה הוא אמר לי

שאם אני מתחילה לפתח אליו רגשות וזה מפריע לי אז אולי כדאי שנפסיק עם הסקס ונהיה רק ידידים טובים.. נו אני לא עד כדי כך סתומה..

נו, ענית לעצמך, מה יותר טוב מזה?

אף אחד גם לא טוען שאת סתומה, את פשוט רוצה דברים בכוח. ניסית את כל הדרכים איתו וגילית שאהבה ומחוייבות אמיתית לא מקבלים בכוח או סתם כי את רוצה,
את קוראת לו "רובוט" כי אולי ניסית את כל המניפולציות וגילית שהבחור לא נופל לאף אחת מהן, אז זה מרתיח אותך עוד יותר.
אם את רוצה להעביר שנים ככה עם גבר ולחשוב שייצא מזה משהו רציני ולספר על כל הקשר העקום הזה כקוריוז בדיעבד, את טועה. אבל השאלה היא אם את באמת רוצה להבין
שאת טועה או שאת רוצה דרכים נוספות כדי לשנות אותו ואת המצב, כי את לא תשני גבר וביחוד אותו.
כשגבר אוהב באמת אישה הוא לא מתנהג כך.
הוא אולי מחבב אותך ומאוד נעימה לו חברתך אבל מפה ועד לקרוא לזה אהבה או פוטנציאל לאהבה ורמפה גבוהה לקשר רציני, יש פער עצום כמו בין גלקסיות.
הוא אומר לך את זה בכנות, הוא לא משקר לך, את רק רוצה להבין אחרת מבין השורות. חבל.

די פשוט

הוא רוצה קשר איתך, נעים לו איתך, אבל לא בא לו מחוייבות. הוא רק יצא מקשר ארוך וזה כבד עליו. זה לא אומר שהוא לא מרגיש אליך כלום או שהוא לא מכבד אותך.

השאלה האמיתית היא מה את רוצה?
אם גם לך מתאים הקשר הזה- סבבה. אבל זה אומר שאת בדיוק באותם ציפיות כמוהו.
אם את רוצה יותר- תחתכי ותמצאי מישהו שמחפש מה שאת רוצה.

לפעמים קל לנו להתעסק במה האחר רוצה או לא רוצה כשהשאלה האמיתית היא מה אנחנו רוצים.

שלום

אל תמהרו למגע, ואל תיצרו מגע קרוב כשאין אהבה זוגית. אפשר להתחיל מידידות רגילה ולתת לה להתקרב בהדרגה, תנו לזמן להחליט מה יקרה ביניכם.

אם הדיבורים שלו לא ברורים

התרכזי בבדיקת התנהגותו. ככל שהוא טוב ונחמד אליך, הוא כנראה יותר אוהב אותך ויש אפשרות לקשר קרוב.

למעלה