איך הייתם מרגישים?

yamenx

New member
איך הייתם מרגישים?

לזרוק את היד הכי טובה שיכולתם לקבל בחיים

אני קורא את ההודעה שלך לאחר שאני עף מטורניר

של 9 אנשים. 7 נשארו ואני ועוד איזה צרפתי טמבל מובילים עם 3000 כל אחד. אני מקבל QQ בעמדה ראשונה ומעלה ל-350. כולם מתקפלים עד החמור שנכנס אול-אין. לא השוואה קלה בכלל בהתחשב שהוא יכול להעיף אותי מהטורניר... אני מעיף מבט חטוף בסטטיסיקות שלו ורואה גרף שנראה כמו מגלשה...אני מחליט להשוות, הוא חושף 76o ותופס כמובן זוגיים בפלופ...

yamenx

New member
אתמול קרה לי משהו דומה

אני הצ'יפ לידר בשולחן... ומקבל QQ מעלה ל 300 ובחור עם 1400 עושה CALL ונופל בשולחן 3 3 4 והוא עושה אול אין מסתבר שיש לו 23 לב...

bang01

New member
אני עפתי היום מטורניר של 90 איש

שלבים די מאוחרים, אני יושב טוב בחבורת המובילים. הבליינדים היו די גבוהים וכבר בקושי היה משחק, רק דחיפות על גבי דחיפות. אני יושב עם AK על הכפתור. מתקפלים עד לשחקן אחר שישב די טוב, שני כסאות לימיני. הוא מעלה 4X ביג בליינד. מתקפלים אלי, אני מעלה בערך 3.5X מהרייז שלו, מתקפלים עד אליו והוא דוחף. בלי לחשוב פעמיים אני משווה אחרי שראיתי עם איזה דברים הבחור דוחף (A9, KT.. ממש לא פרימיום) והוא הופך AQ. אני שמח וטוב לב, זה בערך הכי טוב שיכולתי לצפות. הפלופ בא K 2 Q. קצת מוזר אבל על הכיפק, אני מוביל יותר מאשר אם הוא לא היה תופס זוג. טורן סתם, והריבר כמובן Q. על הפלופ הייתי פייבוריט בערך 90%, ואחרי הריבר הולכים הביתה... פשוט משחק נורא. :)

bang01

New member
לא, לאף אחד לא היה רויאל פלאש

לזוכה היה זוג נסיכים ולשני זוג שמונה

b.o.b

New member
למה יצאת אחרי הפלופ?

היה לך RUNNER RUNNER לרויאל פלאש...

liranmessi

New member
יואו אחי אני בוכה פה ,אבל תענה לי משהו

הם העלו בכמה שיצאת? ועל כמה היו הבליינדים?

yamenx

New member
זה י התחלת הטורניר... והבלינדים היו 20/40

ואחרי הפלופ זה עם ה JJ העלה ב 800 לא היה לי סיבה להישאר

liranmessi

New member
תכלס הפרישה הייתה נכונה אבל הייתי אולי נשאר

בכל מקרה אין לדעת זה לא קרה לי עדיין חח

Shaycus

New member
כואב הלב

אמרת להם שהתקפלת מרויאל פלאש? אני מקווה שלא