איך הייתם משחקים הבאה?

milor77

New member
איך הייתם משחקים הבאה?

פרה פלופ: לי יש 78 תלתן. אני ביג. מישהו עושה רייז כפול שלוש מהביג ממידל פוזישן. אני משווה (קאש גיים לא באינטרנט) פלופ: A תלתן, 10 יהלום, 2 תלתן. אני שם רבע מה-POT. הוא עושה רייז כפול 2 ממני, אני משווה בטרן יוצא תלתן, לא זוכר איזה. אני בצ'ק והוא שם חצי POT. אני רק משווה בריבר יוצא עוד תלתן. אני מרגיש שחטפתי זובור ועושה צ'ק, הוא שם שוב חצי POT. הייתי כבר די מושקע אז השוותי. הוא מראה Q תלתן 6 עלה. אחרי היד הרגשתי שהצ'ק call שלי בטרן לא היה במקום. אם היה לי K או Q תלתן אז אולי כן, אבל עם 78 הייתי צריך להגן על היד ולעשות רייז. מה אתם אומרים?

modz0r

New member
אהמ

אני לא מצליח להבין את הסכומים שהימרתם עליהם פה. נגיד הבלינדים זה 1\2 בשקלים, אז הוא העלה ל-6 ואתה השוות, ואז אחרי הפלופ הימרת 3 לקופה של 13, ואז הוא עשה רירייז ל-6 בקופה של 16, כשאתה צריך להשוות רק עם עוד 3? נראה לי קצת הזוי. בכל מקרה, נגיד והסכומים הגיוניים, הכל היה בסדר עד לטרן, ומשם הסתבכת לגמרי. הצ'ק בטרן גבולי (יש כאלו שיגידו שהיית חייב להמר פה), אבל אחרי שהוא הימר (10 לקופה של 19, הימור הזוי לכשעצמו), היית חייב לעשות רירייז רציני פה. אחר-כך הוא הימר 20 לקופה של 39, והשווה עם פלאש מאוד נמוך? למה? אחרי הריבר הכפלת את הכסף ששמת כבר בקופה (מתוך ה-39 שהיו, 19 היו שלך) כשאתה יודע שאתה מפסיד. להגיד שהיית מושקע ביד הזאת זה טעות, כי בסך הכל הכנסת 10 פעמים את הבלינד שלך, ולא אמרת שהריבר הכניס אותך אולאין, מה שאומר שהוצאת פחות מחצי מהצ'יפים שלך על היד הזאת עד לריבר - אתה לא מושקע פה יותר מידי, ואתה בהחלט לא pot committed. ועוד משהו בקשר ליריב שלך - הוא שיחק ממש, אבל ממש גרוע (לא יותר ממך, אבל עדיין). (הסכומים שרשמתי פה זה כשלקחתי בחשבון ששיחקתם על 1\2 שקל, כמו שאמרתי בהתחלה. אם זה היה על חצי\1, תחלק את המספרים ב-2, אם זה היה 5\10, תכפיל את זה ב-5.. בכל מקרה, זה היה טעות)

nadd

New member
לא חושב שניתן לעשות חישובים אלו במשחק דינמי

היה לו פלאש בטרן וכנראה בחור הגיוני הולך על האס ולכן עושה רייז יצא לו בסופו של דבר היד הטובה כי אולי היה בטילט לא כל דבר בר ניתוח לדעתי הוא שיחק נכון.

modz0r

New member
שיחק נכון?

על מי אתה מדבר? זה שהימר לפני הפלופ ממידל פוזישן עם Q6, ואז עשה רירייז ממש נמוך שלא יכול להפחיד אף אחד כשיש על השולחן A ו-K, ואז הימר רייז נמוך שלא יכול להפחיד אף אחד כשהוא לא שיפר את היד? או זה שהגדיל את הקופה אחרי הפלופ (ואני אומר הגדיל, לא הימר, כי לשים רבע פוט בקופה של 6.5 בלינדים זה לא להמר) כשהיה לו רק פלאש דרו נמוך, לא הימר כשהוא פגע ביד שלו כשהוא יודע שיש הרבה קלפים שיסכנו אותה, ואז השווה כשהוא יודע שהוא ככל הנראה הפסיד? ולא הבנתי מה אמרת ב-"כנראה בחור הגיוני הולך על האס". ובמשחק דינמי החישובים האלו הם הכי קריטים, כי זה ההבדל בין שחקן מרוויח לשחקן שמשחק לפי מזל. באותה מידה אתה יכול להגיד לי שאם מישהו העלה לפני הפלופ, אתה משווה עם 88, פלופ יוצא AKQ ואז הוא מהמר, אתה לא יכול לחשב שהגיוני שאתה נמצא כרגע מאחור, ועדיף לך לזרוק את הקלפים.

milor77

New member
אם זה היה בפול טילט זה היה אחרת

אם הייתי משחק בפול טילט או קרבון (איפה שאני בדרך כלל משחק) הייתי: א. עושה פולד עוד לפני הפלופ סביר להניח ב. השחקן מולי היה שחקן נורמלי ואם היה לו אס סביר להניח שהיה מנסה להגן עליו כשיש פלאש דרו על השולחן ג. בטרן הייתי שם BET גבוה אבל שיחקתי מול שחקן גרוע וידעתי את זה. הוא עשה רייז לפני הפלופ אז שמתי אותו על יד גבוהה ולכן היה הגיוני שיש לו את האס בפלופ. הוא שם רק חצי pot וזו הייתה שטות מצידו אם היה לו את האס אבל בגלל שהוא שחקן גרוע עדיין שמתי אותו על אס. בטרן אין ספק שעשיתי שטות ולא הגנתי על הפלאש הנמוך שלי

modz0r

New member
אהמ (אין לי כותרת נורמלית)

במידה והיית כותב בהודעה המקורית שהשחקן הוא שחקן גרוע, ואתה יודע שהוא יכול לעשות שטויות, התגובה שלי היתה (קצת) שונה. בגלל זה בדרך כלל חשוב להגיד כמה שיותר מידע על השחקן, במידה ומכירים אותו, כי זה עוזר להסתכל על היד בצורה שונה. בעקבות מה שאמרת, אני יכול להבין למה שמת אותו על אס, אבל בכל זאת חושב שטעית שלא עשית רירייז עם הפלאש הנמוך שלך (שכאמור, אתה מסכים עם זה). בכל אופן, גם עם הפרט הזה של השחקן הגרוע, אני חושב שהיו כמה דברים שיכלת לעשות יותר טוב.. אבל הכי חשוב שאתה מודע לטעות

2המרפא

New member
עשית לדעתי טעות שלא הגנת על היד

היית בטרן צריך לדחוף רייז ענק ולא להיות גרידי. אני מניח שראית לעיניך את הרווח בריבר ורצית למשוך אותו. אני נכוותי מזה יותר מדי ולכן מעדיף לסיים את הידיים האלה מהר אם אין לי את הנאטס או הסקנד נאטס

nadd

New member
אני היית מניח

שהיה לו אס בפלופ ולכן עשה רייז ולא בגלל פלאש בריבר. היריב שם חצי POT בטרן ולו היה פלאש, אני הייתי נוהג כמוהו.

2המרפא

New member
אתה לא עושה רייז מעאפן בפלופ עם פלאש דראו

כשיש לך אס אלא אם יש לך נטיות התאבדותיות. במצב כזה אתה רוצה לעשות רייז מספיק גדול כך שכל מי שיושב עם פלאש דראו לא יקבל את הפוט אודס להשוות אותך, רייז של חצי קופה בפלופ (כשזה רי רייז) זה ממש לא אומר "יש לי אס שאני רוצה להגן עליו" זה אומר "בבקשה תשווה אותי". דבר שני כשהבחור שלנו פגע בטרן הוא היה צריך להבין שכרגע או שיש לו את היד החזקה אך היא עדיין בסיכון והוא צריך להגן עליה או שהוא נדפק מול פלאש יותר גבוה אבל צ'ק קול זה מהלך גרוע כי אם יוצא עוד תלתן אתה אבוד. צ'ק רייז ענק במטרה להגן על היד שלך זה המהלך הנכון ואם אתה עומד מול פלאש יותר גבוה אז כל הזין, במצב הזה אם יש לו פלאש גבוה אתה אומר "כל הזין לי יד יפה" אבל לתת לבנאדם לתפוס זאת טעות שנובעת מגרידיות.

למעלה