איך הייתם\ן מגיבים\ות

איך הייתם\ן מגיבים\ות

זה סיפור של או הנרי כמדומני: פעם לפני שנים רבות חיו זוג עניים באחד הרובעים בלונדון היא הייתה אישה יפה עם שיער ארוך ארוך והוא היה חביב מאוד וכל רכושו עלי אדמות היה שעון כיס שהותיר לו אביו ששבק חיים. הגיע יום הנישואין שלהם הוא ידע שחשקה נפשה במסרק עשוי שנהב\מצופה זהב(מחקו או הוסיפו כרצונכם) והיא ידעה שחלומו לרכוש שרשרת לשעון הכיס שלו כל אחד החליט להפתיע את השני היא הלכה לגזוז מחלפותיה ובכסף שקיבלה קנתה לו שרשרת מקסימה לשעון היד, הוא מכר את השעון ורכש לה את המברשת הנכספת, בערב נפגשו הזוג וכל אחד הוציא את המתנה שקנה בלב הומה מאהבה. איך אתם הייתם מגיבים אם זה היה קורה אצלכם??

קסנדרה*

New member
אני רגשנית שכמותי הייתי בוכה../images/Emo7.gif

כי אני רגשנית, בכיינית. הסיפור הזה מרגש ומעביר המון אהבה - הלווי על כולנו
תודה. קסנדרה

milim

New member
אחד הסיפורים האהובים עלי

מה הייתי עושה? שומרת את המסרק והשרשרת ביחד על הטלויזיה למזכרת
בימי התיכון חשבתי שזו ההקרבה הכי יפה שאפשר והייתי מאושרת אם היה קורה לי.

titi11

New member
הסיפור הזה היה לי בחומר בתיכון:)

נוסטלגיה אמיתית. ואני חושב שהייתי מתמלא אושר עד אין קץ - אם היה קורה לי - מה ערכם של חפצים לעומת הוודאות שאתה אוהב ונאהב ?

GALI02

New member
מוכר לי מאוד הסיפור הזה

מאוד עצוב, אירוני ועצוב... אני וודאי הייתי פורצת בבכי אבל אחר כך הייתי מבינה שבעצם אין לי על מה לבכות כי זכיתי במה שכל אחד חולם עליו- מישהו שאוהב אותי כמו שאני אוהבת אותו...

aiziq

New member
או הנרי- צירפתי קישור

מתנת הקוסמים- סיפור מדהים שמדגים יפה את עניין הפואנטה, כמו גם המחרוזת של גי דה מופסאן. לו היה זה קורה אצלי הייתי מתפתל מצחוק על הרצפה ( ואח"כ בוכה קצת
) איציק.

GALI02

New member
כמה אהבתי את הסיפורים האלו בבי"ס

תודה איציק- אתה גדול שמצאת את זה! :))

למעלה