איך הייתם רוצים למות?

Gilliana

New member
כלומר, בגראונד זירו...

של פיצוץ אטומי.

אתם בטח מכירים ... אבל אם לא ../images/Emo26.gif

When I die, I want to die like my grandfather–who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car​

0Pandemonium0

New member
ואת זה?

don't let me die in an automobile i wanna lie in an open field want the snakes to suck my skin want the worms to be my friends want the birds to eat my eyes as here i lie the clouds fly by

Blutige Erde

New member
שאלה אישית. ../images/Emo11.gif

הייתי רוצה לשבת על גג, בשקט, לפני שהיום עוד התחיל, ולחתוך לעצמי את הוורידים. להרגיש את החיוניות זורמת מהגוף שלי, ולראות אותה עוזבת אותי. אז הייתי רואה את הזריחה בפעם האחרונה, את הלילה הופך ליום, מרגישה את הרוח בפעם האחרונה, ויודעת שאני עומדת להפוך לחלק מזה. לזה. שזו הפעם האחרונה של הכל. כמה דרמתי. אני לא בטוחה שהייתי אמורה להתעמק בזה כך.

Blutige Erde

New member
תפסת אותי! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרי ידוע שכל סוף הוא רק התחלה חדשה של משהו שונה.

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

נו, הזריחה האחרונה - זה כ"כ התבקש.
זה גם הזכיר לי מאד ציטוט שלם מ-"ראיון עם ערפד" שבטח ראית. ואפרופו אם אנחנו כבר בענייני ערפדים, מכירה את True blood?

Blutige Erde

New member
לא, אבל שמעתי על זה.

שידרו את זה ב-yes, אם אני לא טועה, אבל יש לי hot. שווה להוריד?

0Pandemonium0

New member
לא, וגם לא מתכוון.

פשוט כי הדעה שלי על ערפדים שונה משמעותית מכל מה שמוצג היום ב...כל מקום.

Gilliana

New member
לבריאות - לא צריך

אבל אל תגיד "בולשיט" ותקבע שזה בדיוק כמו כל סרטי הערפדים כשאין לך מושג על מה אתה מדבר. לבדוק לפני שקופצים, כבר אמרנו? או פשוט יותר - אם לא רוצים לבדוק, פשוט לא לקפוץ...

Gilliana

New member
אבל החשיבה שלך, תסלח לי...

שווה לאתה יודע מה מכיוון שלא ראית. אין דין לשמוע מצד ג' כדין לראות. לכן גם לא מקבלים עדות שמיעה בבימ"ש Mind you.

למעלה