איך הייתן מגיבות?

dina30

New member
איך הייתן מגיבות?

כעת אני בהריון שני. יש לי בן בבית וכעת עוד בן נוסף בדרך... כשנודע הדבר ( בן נוסף ) למשפחתו של בעלי, הם הגיבו באכזבה ומאז אני לא קיימת.. לא מתקשרים, לא שואלים. העניין הוא ששתי הגיסות שלי גם בהריון ובטח יהיו להן בנות ואני מרגישה שלא יתיחסו לעולל שלי. מה אתן אומרות?

ת ב נ

New member
קודם כל שיהיה לך מזל טוב, קל ומהיר

שנית, עזבי אותם, לא מתייחסים אלייך, אל תתיחסי אליהם. שלא יתקשרו שלא ישאלו. נראה מה יהיה שתלדי ויהיה ברית. מה אומר בן זוגך? את לא צריכה לפחד שלא יקבל יחס מחמותך וגיסותייך יהיה לו אותך ואת בעלך וכמובן את משפחתך.

הגנובה

New member
מה היה לפני שידעו שזה בן?...

האם בחודשים הראשונים של ההריון היתה התנהגות שונה? אם כן...יש לך עסק עם אנשים בעלי שריטה מוחית מתקדמת... תהני מההריון שלך! והכי חשוב - תהיו שניכם - את ועוללך בריאים ושלמים!! תאהבי את ילדך והוא יאהב אותך... ומה בעצם צריך יותר מזה? אני שוב כותבת מה שכתבתי כאן כבר בעבר.... את וילדייך הם מרכז העולם!!! - כל האחרים הם בונוס נחמד...אם הם נורמלים... אם הם לא... בי בי בייבי!!!

עדי 4

New member
הם מפסידים

איזו גישה מטופשת לנתק קשר כי יש עוד בן. והעיקר שלך ולבן זוגך טוב, לי גם יש שני בנים ראשונים וזה כיף שני ילדים מאותו מין אחד אחרי השני. תהני מההריון ומהמשפחה האמיתית שלך

חני ב

New member
ספורים מוזרים מאד

יש פה. מה זה חשוב בן או בת? ועוד לסבים??? תשמרי טוב על ההריון שלך, תנוחי ושיהיה לך ב
, ושהם ירוצו אח"כ אחרייך לקבל תשומת לב ממך ומהילדים. האם עכשיו הם בעצם מתעלמים מהילד שלך? זה יחזור להם בסוף כבומרנג.

AdiBason

New member
היי, קודם כל מזל-טוב

לדעתי את צריכה להיות שמחה בכך שאת בהריון וב"ה התינוק בריא ואת בריאה - כל השאר ממש לא חשוב. הם לא רוצים להתייחס יפה? שלא יתייחסו. הריון זה החלטה שלך ושל בעלך. אם זה בן או בת רק ההוא מלמעלה מחליט והעיקר שיהיה/תהיה בריא/ה. שום דבר בעולם ( במיוחד חמותך) לא יכולים להוריד משמחה זו. נ.ב אולי היא בכלל מתייחסת כך כי את "תיגנבי" את ההצגה מהאחרות? שמי פס!!!!

בולי27

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif על ההריון.

ודבר שני.... פשוט תחשבי עליהם כעל אנשים עם אינטיליגנציה ריגשית מאוד נמוכה.... כמו שלא היית מתיחסת למשהו שטיפש גמור היה אומר לך, כך אין סיבה להתיחס לאנשים בעלי איטליגנציה נמוכה.

1 מ י כ ל

New member
אותה הבעיה רק שלי יש בת

אני בהריון ראשון ויש לי בת! הדבר הראשון שהיה לגיסתי להגיד זה יו... בטח בעלך מאוכזב... (היא אחותו) האבא שלו אמר "אצלנו תמיד הביאו בן ראשון"! אפילו לא אמר לי מזל טוב כלום, יש אצלהם קטע נורא פרימיטיבי של "כבוד" ואם יש בן ראשון אז הבעל יוצא "גבר", אני כלכך פגועה מהם... מה העיניין הזה? בגלל שיש לי בת אנחנו נחותות, לא משנה שהייתי מביאה בן חולה רק בן? לא שאלו איך ההריון? איך התוצאות של הבדיקה? לא חשוב להם שהיא בריאה, והכל בסדר?

בולי27

New member
אולי תסבירי להם שמי שקובע

את מין העובר זה הגבר? הם לא מסוגלים להבין שעל "הפשלה" אחראי הבן שלהם? אני אישית הייתי רוצה בת ראשונה כך שאני ממש לא חושבת שזאת פשלה....וגם בעלי (למרות שהוא מרוקאי) רוצה בת ראשונה. הופס... (מה יגידו אצלי?)

מיכלי, אל תעצבי ../images/Emo140.gif

אולי תאוששי את הפרמיטיבים הללו ואם הם מבינים קצת בתורה אז תודיעי להם שחקרת עמוקות בנושא והגעת למסקנה : הבעל הוא הקבוע את מין הילוד ושלא יקשקשו בקומקום. זה שהבעל של גיסתך הביא בן ראשון זה בגלל הבעל ולא בגללה אז באמת שתרגע לה. לפעמים אני מאוד נרגזת כששומעת על דברים כאלה, בורות, פרימיטביות ואטימות. תגידי לגיסתך כך בשלוש עיניים (כי אני הייתי לפני גם מוציאה לה אחת ) "אחרי שאחיך שמע שיש לנו בת הוא רץ להכניס מישהי נוספת להריון ויש לנו גם בן בדרך". בהצלחה לך

הגנובה

New member
סיגליהיא - אני מתה ממך../images/Emo24.gif

את מצליחה להצחיק אותי כל פעם מחדש....

lihi30

New member
עצוב מאוד

רק לאנשים פרמטיבים יש את הקטע הזה של בן בת. מה זה השטויות האלה, יש להם שריטה רצינית כנראה...אני פשוט בשוק איזה יחס אנשים יכולים לתת לאשה בהיריון. חברה שלי ילדה בת ראשונה ועכשיו יש לה שוב בת, גם המשפחה שלו קצת התאכזבה. אבל מי שלא יודעת אז עכשיו הזמן לדעת. שאת המין שיוולד קובע הבעל ולא האשה כי לאשה יש X ואם הזרע החזק יותר של הגבר זה X יוצאת בת ואם זה Y יוצא בן (זה בקיצור נמרץ). אז כך שהאשמה היא בטח לא בך. אם יש להם טענות שיבואו לבעלך. בכל אופן אני מאחלת לך היריון קל והמון המון המון הנאה בגידולו של הבן שיוולד.

dina30

New member
תודה על התגובות

ברור שאני לא שמה עליהם, מה שחשוב זה הבריאות!

טליה28

New member
חייבת להתערב (כמו תמיד)!!!!!!!

היי לכולם חמותי נפטרה לפני שנתיים אבל חמי ממשיך את התפקיד הוא שם את כל החמות שלכם בכיס הקטן שלו
שההיתי בהריון אם ביתי רציתי בת התפללתי לבת בעלי כמובן רצה בן וגם אמא שלו וכשגילתי שייש לי בת אמרתי להם וחמותי
אמרה "לא נורא בפעם הבאה" אז הודעתי להם שלי הייה רק בנות "לא מספיק חמה אני צריכה גם כלה על הראש שלי"

amitmom

New member
יו..טליה. את כ"כ מזכירה לי את עצמי

בהריון הראשון החממות (חם+חמות) שלי הודיעו שהם מצפים לבן. אני רציתי בת וקיבלתי בת. הם היו מאוכזבים ולא באו אפילו לבקר (ולי אין בעיה עם זה כי זה ההפסד שלהם ומי בכלל רוצה לראות אותם אחרי הלידה..חה חה) עכשיו שאני בהריון השני והם כבר בטוחים שיש לי בן ואני כרגיל רוצה בת. האדון והגברת הנכבדים רמזו לי שבן יהיה טוב, להמשיך את שם המשפחה (כאילו שזה מזיז לי), בן זה סימן לאושר ועוד שטויות כהנה וכהנה. אני מצידי הודעתי להם שהבן שלהם יודע לעשות רק בנות ובכלל אני רוצה רק 2 ילדים כך שאם זו בת השושלת "המפוארת" שלהם תפסק כאן.(הם מצידם חושבים שאני צריכה לעשות עוד ילדים עד לבן המיוחל). אז הענין הוא, שאין לי מושג עדין מה יש לי אבל אני יודעת שאם זו בת אני "אזכה" לאותו יחס שקיבלתי עם הבכורה שלי..דהינו..התעלמות. אין..אין..כמו בנות

bertap

New member
בת זה חלום

חבל יש לי רק בת אחת ו4בנים ןנכון להיום יש לי 3 בנות ו4 בנים תודה לאל

anat30g

New member
ראשית ../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif

נפתח במזל טוב לרגל ההריון. אני יודעת שלא מנחמת אותך העובדה שבהרבה משפחות הידיעה שיש בת היתה גורמת להתעלמות - ודווקא בן מעורר עניין. כמו כן, את צריכה לדעת שילד/ה שני/ה במשפחה כבר לא מעורר עניין כמו ילד ראשון, לא תמיד זה נעשה מרוע לב, זה פשוט מחוסר רגישות.

למעלה