איך הייתן מגיבות?

2mili

New member
איך הייתן מגיבות?

לברית של הבן של גיסיי שהתקיימה לפני שבועיים הבנו מחול מתנה שעולה כ-400$.אפילו תודה לא שמענו.הכל כאילו מגיע להם. בכלל, כעקרון הם בסדר, אבל רק לבקש הם יודעים.תודה וזאת לא פעם ראשונה מעולם לא שמענו. אני מאוד כועסת ובעלי טוען שאני סתם קטנונית.האמנם?

אם זה היה הפוך????

תשאלי אותו אם זה היה הפוך, ברית של הילד של הגיס.... הוא גם היה מתלונן היית אומרת שהוא קטנוני, איך הוא היה מרגיש ....? מנוצל? .......???

ורדה 1

New member
מותר לחשוב - אסור להגיד בעלך לעולם יצדיק את האחים שלו (במיוחד אם הם פולנים...) אם תגידי לו שאת כועסת, רק תריבי איתו וממילא לא יצא מזה שום דבר. לא רק שהם לא יגידו תודה אלא שאת בסוף תצאי "לא בסדר" בעיני בעלך. תלמדי ממני - תשתקי!!!

400 $ זה בערך 2000 ש"ח../images/Emo15.gif

השתגעת
פעם הבאה תביאי 1000 ש"ח, גם הרבה כסף וגם לא יחשבו ש: א. קיבלת את המתנה ממישהו אחר ואין לך מה לעשות איתה ב. שקנית בשוק הכרמל ועלה לך 100 ש"ח ותחשבי על זה....

סיגנאל

New member
מצד שני

מתנה נהדרת ובטח צריך גם צריך לאמר תודה אבל... קשה לצפות מאשה אחרי לידה עם כל הבלאגן וכו לזכור לעשות הכל ולהיות בסדר עם כולם. (אני עם כל הרצון הטוב לא הספקתי להתקשר לכולם ולאמר תודות למרות שכל כך רציתי ובאמת היה מגיע) התודה בטח תגיע מתי שהו- ואם נתתם מכל הלב והתכוונתם - העיקר שהקטנצ´יק יהנה מהמתנה ויהיה לו בכיף

smagi

New member
אני בטוחה שאם הם היו יודעים

שהמתנה היא כל כך יקרה הם היו מרימים טלפון (למרות כל הבלאגן) אולי כדי שבפעם הבאה "תשכחי" את המחיר על המתנה
אם בעיקרון הקשר בינכן טוב כנראה שבאמת עם כל הבלאגן התודה נשכחה והיא תגיע מאוחר יותר.

ר של ניב

New member
לדעתי את קצת מגזימה

אנחנו לא מביאים מתנות בשביל התודה. הבאת כי רצית להביא להם. אין מה לעשות ישנם אנשים שלא יודעים להגיד תודה.

2mili

New member
כמה הבהרות:

אני מאוד אוהבת להביא מתנות.אבל כנראה שלא להם,כי זאת לא פעם ראשונה שהם לא אומרים תודה.כל דבר כאילו חייבים להם. והלידה עצמה היתה לפני חודשיים, רק המסיבה היתה עכשיו(שגם אז הבנו מתנה, אבל יותר צנועה) למשל, לפני כמה חודשים היתה לאח של בעלי יומולדת 30.אמא שלו רמזה לי בעדינות שאין להם איפה לעשות את זה. כמובן שהצעתי את הבית שלנו, אנחנו גרים במושב עם גינה. ובאמת עשיתי את זה בשימחה. ציפיתי לפחות לקצת עזרה. מה? כלום!! אני ובעלי הכנו הכל וכמובן שגם סידרנו הכל.כרגיל, לא תודה. כלום, הכל כאילו ברור מאליו. ניסיתי להבליג, אבל מה לעשות שזה מצטבר שוב ושוב ואפילו שבשביל לשמור על שלום בית אני סותמת את הפה ולא אומרת כלום, אני לא מצליחה להיות טבעית וחביבה אליהם. יש לציין, שבסה"כ הם זוג שקט ונחמד.אף פעם לא באים בטענות (אלא רק בדרישות..)להורים.ודוקא בעלי נחשב לבן היותר ברדקיסט, אבל הוא לא אומר להם כלום, כי הוא אומר שחבל לו לריב בשביל כאלה דברים, שזה נכון, אבל לי פשוט קשה להיות נחמדה אליהם... כנראה ורדה שצדקת בקשר למה שאמרת על פולנים וחבל שלא הככרתי אותך קודם...

ר של ניב

New member
בפעם הבאה אל תתנדבי

אני לא הייתי מנדבת את הבית שלי, אם הם לא עוזרים. יש גבול לכמה שאפשר לספוג. אולי תנסו פשוט להוריד הילוך, לא להביא מתנות יקרות כל כך, ולא לתת מעצמכם הרבה לאנשים שלא יודעים להעריך.

הגנובה

New member
מושמוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif - מתי הצטרפת לארגון

המתנדבים בע"מ
(שימי לב סיגלי - אני משתמשת גם בסימני שאלה...
מה קרה לך
- מנדבת את הבית ליום הולדת של כל דיכפין... אגב... עוד חודשיים יש לי יום הולדת... ואני אפילו אעזור לך...
... את לא מכירה את המוטו של ה"כלות בע"מ"
"מתנדבים רק לצנחנים" - מי שלא ידעה עד עכשיו - מעכשיו - זה המוטו שלנו
לא תתנדבי, לא תשקיעי, לא תפרגני, לא תעניקי - לא יכאב לך הלב

רק אחד קטן בשביל שלא אשמע

גם "קטנונית" (לדברי בעלך) תסבירי לו שהמילה תודה מוקירה ומעריכה את הנתינה ולאו דווקא בשביל התודה עצמה. לומר תודה זה גם נימוס ודרך ארץ ולא בשביל להוריד אותם אפיים ארצה. יכול להיות מאוד שאולי לא העברת את המסר נכון ועל כן זה נשמע "קטנוני" תמיד אפשר לחדד ולהסביר שוב. ב ה צ ל ח ה .

2mili

New member
בעלי מסכים איתי אבל

הוא לא יכול להבין למה בכלל אין לי חשק לראות אותם... וזה באמת לא הרעיון של התודה, זה הקטע של היחס בכלל. לזכותם, באמת חשוב לי לציין שהם באמת אנשים נחמדים ואינטיליגנטים, מן מרובעים כאלו, שבאמת לא מזיקים. גיסתי היא לא מסוג הגיסות הקנאיות שאני רואה שיש לחברות שלי.היא אשה חביבה באופן כללי, קצת יבשה לדעתי וכך גם בעלה. אבל בכל מה שקשור לנימוס או בהתחשבות קצת במשיהו אחר -->אין אף אחד בבית!!

בולי27

New member
אצלי זה קצת שונה.....

גיסתי ובעלה הם החולירות כמעט הכי גדולות על פני כדור הארץ. בחיים לא הייתי קונה להם מתנה כל כך יקרה! בחיים!!!

למעלה