איך היתה הבחינה???!!!!

traker

New member
איך היתה הבחינה???!!!!

איך היה לכם הבחינה אנשים???!?!? לי היה חרא...ואני שבוז אחושרמוטה!! היה לי 3 פרקי מילולי, 3 פרקים אנגלית, 2 כמותי 3 מלולי: הלכו די טוב אפשר להגיד... 3 אנגלית: חרא..פרקים קשים!!! 2 כמותי: הראשון היה דיי טוב., השני חרא אחושרמוטה מלא ניחושים!!!! בכללי...לא משהו...אני מקווה לקבל לפחות לפחות 620 אני מקווה

rant

New member
אהלן

היה לי כמוך, האנגלית לא היה קשה אבל לא ידעתי הרבה מילים(אבל זה אני...) ובאמת הלך לי גם פרק אחד במתמטיקה רע, ופרק שני יותר טוב. מילולית היה טוב מאד... מאחל לנו ציונים טובים...:)

traker

New member
מה המצב...טוב שיש עם מישהו לדבר

תראה...אני לא לקחתי קורס של קידום תיכון...אני לקחתי קורס פרטי.. יעני לא מהבית ספר.. אחי..שאתה אומר שהיה לך פרק כמותי רע..למה הכוונה?? כמה רע..??...ולמה אתה מתכוון רע? יעני יש אנשים שיגידו שהיה להם רע כי הם לא הספיקו שאלה..!! חחחחחחחחח....אלה אנשים שהולכים להוציא 800.. אני אומר שהיה לי פרק רע כי באמת היה לי פרק רע.. יעני איזה 5-6 ניחושים...מה אני יגיד לך.. המילולי היה באמת טוב...רק חבל שסתם למדתי את כל המילון!!!! כי לא היה שם אפילו מילה אחת מהמילון של קידום.. תודה לאל..שאת המילים ידעתי מאוצר מילים אישי שלי... אחי..תספר קצת על המבחן שלך...אני רוצה לשמוע זה מעודד כזה שאנשים מספרים על המבחן שלהם.. במיוחד אותי שחזרתי הבית שבוז בטירוף!!! מה היה לך בפרק הכמותי למה אתה אומר שהוא היה לך רע?? ודרך אגב אתץה זוכר אולי שאלה כזאת "מחומש משוכלל שצלעו a הגדילו אותה ב 3...בכמה גדל השטח?

bgnh

New member
זה לא יכול להיות ב

זה לא היה ב- 3 אלא פי 3, ד"א אתה זוכר אם לשאלה היה שרטוט ואיזה מס´ שאלה היא הייתה?

donaholya

New member
גם לי היה קאקה!!!

לי לפחות לא היו 3 פרקים באנגלית הפילוט שלי היה במתמטיקה ובעיברית היה נורא! הרגשתי כול כך לא טוב! לא רוצה לעשות אותו עוד פעם !!!!!

traker

New member
למה לא היה לך טוב...

ספר ספר אחי...גם אני מבואס אש....

rant

New member
שלום לכם.. וכן התשובה 9

האמת ששיחזרתי משהו כמו 21 שאלות מהכמותי(יש לי זיכרון טוב במתמטיקה) וכשאני אומר שלא הלך לי טוב זה אומר שלא ממש הרגשתי טוב עם השאלות. בפסיכומטרי הקודם אני זוכר שטעיתי בשאלה אחת או שתיים ובאמת קיבלתי בכמותי 146... אבל הפעם היה לי קצת מגעיל, לא כי היה קשה אלא כי לא קראתי טוב שאלות והתעכבתי על שטויות... אני יכול לשחזר גם את רוב השאלות במלולית ואת המילים...

traker

New member
וואלה..!!! אותו דבר..

דרך אגב אני גם שיחזרתי איזה 30 שאלות.. רשמתי אותם למדריך שלי על דף כי הוא ביקש בעיקרון להביא לו שאלות אז רשמתי לו איזה 3 דפי פוליו שאלות בכמותי.. ובקשר לשאר..אני גם זוכר אבל פשוט זה לא מעניין אותו מילולי וכ.. אקיצר אחי..וואלה אני מסכים איתך!...הכמותי לא היה קשה!!!...בכלל לא!!! אבל נפלתי בו על שטויות!!!!!!!!!!! איזה ביאוס מטורף..! תגיד..אם אתה זוכר היתה שאלה מספר 24 או 23..בכמותי.. עם ריבוע שבתוכו עוד ריבוע שהשטח של הריבוע הקטן הוא 1 ס"מ.. ביקשו לדעת מה השטח של הריבוע הגדול...מה התשובה שם? .. תראה מה זה זו שאלה קלה מהסרטים שבדרך כלל אני מעיף אותה תוך חצי דקה אבל שם הסתבכתי איתה..יותר נכון עם הסדר של השלשה..1:2sq 3

rant

New member
זה תשע חמישיות.

זוכר עוד תשובות? היתה שאלה עם ריבוע צמוד לריבוע גדול יותר ושאלו על קטע כלשהו שמחבר בין הקודקודים שלהם...מה היתה השאלה?

traker

New member
ואיי איזה זין...טעיתי

ואאלה אני זוכר את השאלה הזאת..אבל לא יודע מה שאלו בה..!! תגיד אתה זוכר את השאלה שהיו בה שני מעגלים אחד בתוך השני.. הרדיוס של המעגל הקטן הוא 4..ושל הגדול 5.. ושאלו על הקטע שמחוץ למעגל הגדול..יעני הקטע שיושב על הקוטר של המעגל הגדול מה התשובה...?..2?? ! דרך אגב..יש לי שאלה , איך הגעת ל חמש תשעיות??(זה נכון בטוח!..גם אני הגעתי לזה אבל בקיפולי נייר...אבל אני פשוט טעיתי בחישוב הקיפולים וסימנתי שבע\שלוש)

rant

New member
...

זה היה 2 (ונתנו שטחים ולא רדיוסים אבל ככה מגיעים לרדיוסים...). הפנימי שווה ל1 סמר, כלומר צלע שווה ל-1. היחס בין הצלעות של אחד מהמשולשים הקטנים היה 1:2 (לפי חפיפה...) אז עשיתי: x^2+(2x)^2=1 מפשטים... בלה בלה בלה.. עושים שטח משולש... בלה בלה בלה... יוצא חמישית, כופלים ב-4 (יש לנו 4 משולשים) ומחברים ל-1 , תשע חמישיות, וואלה. תזכיר עוד שאלות...

traker

New member
יש עוד...

*עם הארנבים..שיש 10 זוגות יולדים בין 2-3 באים 4 זאבים אוכלים בין 2-3 כמה ארנבים נשארו.. *ויש גם..עם המפעל שיש 40 עובדים יותר מחצי לובשים משקפיים וחצי מאלה שלובשים משקפיים שותים תה..כמה לא לובשים משקפיים..(התשובה 16) אקיצר עזוב...לא יודע כמה אני מקבל..אני רוצה מינימום מינימום 600..שלא יהיה לפחות פאדיחות!!!

rant

New member
יפה...

אתה זוכר יפה... תשאיר מספר איי סי קיו או משהו

donaholya

New member
זה לא 9/5 ~!~~!~@

אויי לי~! :((( זה כן! והשאלה הזו עם 2 המרובעים צמודים התשובה היא שאי אפשר לדעת... המרובעים יכולים לגדול... אין להם הגבלה או חפיפה מסויימת בניהם :( התבעסתי מהשאלה הקודמת... באמת חשבתי שזה יותר גדול מ2... והיתה רק תשובה אחת כזו

rant

New member
אני גם סימנתי שאי אפשר לדעת אבל...

חשבתי אולי פיספסתי נתון, סימנתי מהר ורציתי לחזור אליה אבל שכחתי ולא נשאר לי זמן... אני מקווה שזו התשובה.

traker

New member
כן כן גבר...אני זוכר הרבה..

לצערי הרב!!!! אני צריך לשכוח הכל..!! ואני גם רוצה..!!! צור איתי קשר באיי סי קיו...פשוט אני מכין את כל השאלות של המבחן למדריך הגבר שלי.. icq# 98250352

bgnh

New member
שאלת ממוצעים

מישהו זוכר שאלה בהשוואה כמותית על 4 ילדים שנולד להם אח ומה הממוצע של כולם בעוד שנה מול X+1 מה התשובה? (1)?

bgnh

New member
דוקא נשמע לי טוב

בשאלות ששחזרת מצאת טעויות או שסתם הרגשת לא טוב, כי אם לא מצאת טעויות אז עדיין יכול להיות שתקבל כמו שקיבלת בפעם שעברה. אצל מי עשעת קורס?

traker

New member
לצערי הרב...

בשאלות ששיחזרתי מצאתי טעויות... אבל לא סתם טעויות..!!...טעויות מפגרות!!

למעלה