איך היתה פעולת רבין שלכם

איך היתה פעולת רבין שלכם../images/Emo35.gif

*איזה מגניב, בזמן שאני רושמת את זה יורד גשם זלעפות בחוץ
* איך היתה פעולת רבין שלכם
שלי הלכה דיי טוב בהתחשב בנסיבות... לא הספקנו להעביר משחק אחד (מזל, בדיוק המשחק שלא אהבתי
) והמשחק שסיפרתי לכם עם המעגל ושמישהו צריך לבקש בבקשה כדי שיתנו לא להיכנס... אז זה לא הלך טוב כמו שחשבתי שזה ילך כי הקבוצה שלהם לא ברברית כמו שהקבוצה שלי היתה והם נתנו לילדה שבחרתי להיכנס בצ´יק... והכנו להם גם שלט כזה שרשום עליו: "גדוד ד´ דוגל בסובלנות ובכבוד הדדי" והם היו צריכים לשים טביעת יד שלהם (לטבול את היד בגועש ולחתום) והם מזה התלהבו מזה
הם כל הזמן שאלו מתי מגיעים לשלט
... ואז היה לנו טקס קטן שהשכב"ג ארגן והיה שם קטע שמזה העלה בי רגעי נוסטלגיה: גדוד ח´ לא הפסיק להפריע אז בסוף המרכזת שלנו אמרה להם לצאת החוצה
זה כל כך הזכיר לי איך שאנחנו שנה שעברה באופן קבוע היינו מועפים מהמסדר בימי שישי... זה היה מעיין הרגל...

BlackRose

New member
לאמשהו...נו טוב...../images/Emo141.gif

דבר ראשון נכנסנו לבפנוכו של השבט והסתכלנו על תמונות וכתבות עליו ועל אישתו, בסדר, נחמד. אח"כ ישבנו והעלנו פוליטיקה וחוויות של פעם והיום, גם נחמד. אח"כ הלכנו והיה טקס, מאוד נחמד, אאאאאאאאבבבבללללל הו´ניקים התנהגו ממש מגעיל, צחקו וצעקו וזרקו אחד על השני אבנים והמדריכים שלהם לא עשו הרבה כדי להשתיק אותם, אני לא מאשימה אותם...הם היו בני בגן חובה כשהוא נפטר, הם לא זוכרים אותו, אבל עדיין...האלו מד´ ניסו להתנהג יפה, אנחנו שתקנו... איך לומר..הייתה ת´הרגשה, שזה לא זה, שזה עבר, שזה נמאס, 7 שנים אחרי, אי אפשר להפסיק לעשות את הטקסים, להדליק נר נשמה ולזכור אבל.. אני לא יודעת, זה לא כמו פעם, זה היה די מגוחך. אחרי זה שיחקנו כל מיני משחקים סטייל גע גע גע, מחניים וכדורגל זונות, היה ממש סבבה, בסופו של דבר התברר לנו שהיה לינץ´ על אחד הילדים שם וזאת הייתה בעצם מטאפורה מוזרה למקרה רצח רבין, דיברנו עליו מעט, על הסטה, על דעות פוליטיות, קראו לי שמאלנית מסריחה (למרות שאני לא שמאלנית ושומרת על היגיינה אישית..) אמרו לי שכל האנשים ש´באמצע´ הם מפגרים, שזה שאני מעדיפה להשאר נטרלית בקטע של הפוליטיקה עושה אותי מטומטמת, האמת זה בנאדם אחד אמר, הוא נהיה אדום והרס ת´גרון שלו, בסופו של דבר עניתי לו בכמה משפטים, הבעתי את דעתי ויצאתי מנצחת. היה שונה...לא סבלתי אבל יכל להיות יותר טוב, אני לא יודעת איך אבל היה..

שאלה ותשובה!

תשובה - הפעולת רבין שעשו לנו הייתה נחמדה... בשעה וחצי בערך הראשונות, התחלקנות לוועדות לטיול פתיחה, מה שממש קושר לרבין. ובחצי שעה האחרונה, התחלקנו לקבוצות וכל קבוצה הייתה צריכה להציג את כיפה אדומה בדרך מודרנית... ואז שתי הקבוצות הראשונות הציגו, ובאמצע שהשלישית הציגה פתאום נהיה חושך והיו 3 בומים, ואז היה השיר "שלום חבר" בעצם לא נראה לי שככה קוראים לו אבל לא משנה אני לא זוכרת וכולם היו מזה במצברוח טוב ופתאום הכל נהרס.... לא שזה רע כאילו.....פשוט אני מסבירה איך זה היה...:) ואז היה מין מסך כזה שנכנסנו כל אחד בתורו וקראנו כל מיני דברים על רבין והשלום וזה, ואז יכולנו לכתוב.... זהו..:) שאלה - מזה כדורגל זונות???

BlackRose

New member
אמפ..כדורגל זונות זה../images/Emo141.gif

שכולם עומדים בפיסוק במעגל והמטרה היא להעביר את הכדור בין הרגליים של השחקנים בקבוצה היריבה, משתמשים רק בידיים גם כדי להבקיע וגם כדי לחסום.

גרועה!

הכנתי פעולה ממש שווה... שמהתחלה מדליקים נרות ומספרים על רבין, ואח"כ אומרים להם להרוס כל דבר כחול שהם רואים ואז מראים להם איך הסתנו אותם בקלות, אז הגעתי למסקנה שכשהם רואים אש אי אפשר לעשות איתם כלום... הדלקנו נרות היה בסדר, אבל הם לא הסכימו לעזוב את האש, והתחילו לישרוף גם את הריבועים הכחולים ויש שם חניכה אחת שאם אני אגיד לה לא היא תהרוג אותי ותלך לאימא שלה ויהיה באלגן... אז הם רק שרפו דברים ולא נתנו לי להסביר ביכלל על הריבועים האלו, ואח"כ גם כל הבנים רבו עם הבנות לא הסכימו לדבר אחד עם השני והיה קצת באלגן, אבל הם די השלימו בדרך הבייתה, וזהו... והיה לנו אתמול טקס רבין ביישוב, והיה ממש מושקע... נועה.

למעלה