איך הכי זול לטוס למאלמו שבדיה וגם טורונטו?

lo1981

New member
איך הכי זול לטוס למאלמו שבדיה וגם טורונטו?

שלום, אשמח לעזרתכם לגבי טיסות זולות והגעה זולה, באיזור יולי. אני יוצאת מישראל. הכי חשוב לי טיסה יחסית ישירה (לא יותר מ 3 שעות קונקשן).

1. יעד א' - דרום שבדיה ( להגיע ל-מאלמו/ הלסינגבורג)
האם יש סירות שיוצאות מצפון פולין או צפון גרמניה, שמגיעות לאיזור הזה, ואז אני חוסכת קצת?

2. יעד ב'- טורונטו/מונטריאול- נראה לי שחסכוני יותר לטוס לאירופה. ומשם לטוס ישירות לטורונטו. השאלה מאיזה נמל באירופה? (אין לי בעיה, ואפילו אשמח לישון 1-3 לילות באירופה בדרכי לקנדה)

3. איך אתם מחפשים טיסות?
תודה רבה רבה

arseny92

Well-known member
מנהל
טיסת €15 ויזאיר לריגה, €20 אוטובוס לטאלין, €25 מעבורת ל

שטוקהולם (ללא חדר על האוניה, זה רק כמה שעות) ואז רכבת למאלמו וקופנהגן בסכום חד-ספרתי כמה שזכור לי, עדיף על פני טיסות בסכום של חצי קילודולר לאדם ואפשר להנות בדרך
&nbsp
אגב, עתה עשיתי את זה, רק ללא המעבורת (אני שוב באסטוניה), והאוטובוס הינו שווה קו אילת, אך יש שקעים, אינטרנט, סרטים, מכונת קפה ושירותים

lo1981

New member
תודה רבה !!!

אגב, לגבי שאר המדינות הבלטיות (אסטוניה, ליטא, לטביה). איזו הכי מומלצת לטיול?
ואיך הכי זול לטוס לשמה?

תודה רבה רבה !!!

arseny92

Well-known member
מנהל
כאמור, טיסה לריגה הכי זול וקרוב לכל משם קח אוטובוס לכל כיוון

אסטוניה, ליטא, לטביה, רוסיה
אבל אם יעדך בלארוס ורוסיה יחד עם המדינות הבלטיות בביקור אחיד, אתה חייב בגלל השטויות של מעבר הגבול הבלארוסי ע"י אזרחים שאינם בריה"מ לשעבר, להכנס ולצאת אל/מבלארוס דרך הגבולות החיצוניות שלה בלבד גם כאשר אין למעשה גבול (סטייל שנגן) בין בלארוס לרוסיה, יש בדיקות בדרך (סטייל כניסה לשטחים בארץ, אבל עם בדיקת דרכון מקיפה), ז"א שאם לקחת נניח אוטובוס דרך ווילניוס למינסק, אינך יכול אז לנסוע לרוסיה ישר ממינסק , אתה חייב או לחזור דרך ליטא, או לצאת מבלארוס ללטביה, ליטא, פולין או אוקראינה ולעקוף לרוסיה דרך אוקראינה, לטביה או אסטוניה (כלומר מותר לזר בלי סידור דוקומנטים מיוחד לנסוע באוטובוס מטאלין או טארטו לקייב שחוצה את בלארוס), כי כאשר יתפסו אותך על הגבול הפנימי בין רוסיה-בלארוס לא משנה באיזה כיוון, תקבל דפורטציה מבלארוס ואיסור כניסה חוזרת אם אין לך ויזה טרנזיטית של בלארוס (כן, גם כשממלאים אישור כניסה "משותף רוסיה/בלארוס" בגבול, זה לא באמת כך עבור זרים). כל הנ"ל נכון גם לטיסה "פנים ארצית" לרוסיה משדה התעופה של מינסק, כאשר הכניסה לבלארוס התבצעה דרך הגבול החיצוני היבשתי, אז גם בטיסה מבלארוס חייבים גם לטוס לכל יעד חיצוני בלבד, בקיצור, אם אתה משלב כל ארצות אלו, סע במעקף ובדוק טוב את מסלולי האוטובוסים לפני רכישת כרטיסים כי זה לא באחריות המפעילות לבדוק מסמכים לביקורת גבולות במסלול הקו, כל השטיקים האלה הם באחריות הנוסע

למעלה