איך הכרתי את שאנייה...

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
איך הכרתי את שאנייה...

אני לא זוכרת אם סיפרתי את זה כבר ואם כן עימכם הסליחה
אז ככה, כשהייתי בת 17 (בערך) הייתי רואה MTV ללא הפסקה ומדי פעם מציצה לVH1 (כיום זה כבר הפוך...מה לעשות מזדקנים
) בכל מקרה- יום אחד בערוץ VH1 ראיתי קליפ ובו מישהי רוקדת בשדה... ואח"כ לא הצלחתי למצוא שוב את הקליפ
אבל, אחרי תקופה קצרה מצאתי אותו שוב! ואז כבר רשמתי לעצמי את שם הזמרת ואת שם השיר- השיר היה "any man of mine" ואז...התחיל החיפוש אחרי הזמרת- ואני רוצה להזכיר לכם שזה היה לפני שהיה אינטרנט בכל בית ולי לא היה מושג איך משתמשים בו. כמובן שלאט לאט גליתי פרטים עליה ואז קניתי את הדיסק של come on over והתאהבתי לחלוטין
ואח"כ יצא לMTV הקליפ המנומר והיא התפרסמה והשאר הוא הסטוריה והיסטריה... אז, איך אתם הכרתם את שאנייה

mays

New member
הסיפור שלי

כשקניתי את האוטו שלי השיר That don't impress me much היה להיט היסטרי, ונורא אהבתי אותו בתור שיר לנסיעות שאפשר לשמוע בקולי קולות. חודשים אחר כך היה ב-Star world את ההופעה במיאמי וכשראיתי את זה הייתי בטוחה שמישהו התבלבל כי לא יכול להיות שזו אותה אישה בקליפ ובהופעה... חחח... ממש אהבתי את ההופעה, וכמה שבועות אחרי זה יצא לי לראות ב- VH1 את ה"מאחורי המוזיקה" ובערך מאותו רגע נהייתי מכורה... "אמזון" הרוויחו עלי המון באותו חודש כי כמובן שאי אפשר היה למצוא בארץ את הדיסקים הקודמים שלה, שלא לדבר על קסטות וידאו... היום יש לי אוסף

הגירסה שלי

אני הכרתי את שנאיה מהשיר You're Still The One. לדעתי זה השיר הטוב ביותר שלה והוא אחד השירים האהובים עליי ביותר. מאז התחלתי לעקוב אחר שנאיה, לקנות את הדיסקים שלה (שהיא כתבה, הראשון גרוע לטעמי וההקלטות שלה משנות השמונים לא ראויות למכירה מסחרית). אני גם מחפש ומוריד כל מיקס אפשרי לשירים שלה (הידעתם של-YSTO היה סינגל רמיקסים במהדורה מוגבלת?) וכמובן כל הופעה שהיא מבצעת. אני מצפה לקנות בקרוב את 3 הדי וי די שהיא הוציאה. מתוך 2 ההופעות ששודרו בסטאר וורלד (ואח"כ צורפו לדי וי די The Specials) נמחקה לי ההופעה במיאמי... אגב, The Woman In Me יצא בארץ בעריכתו המקורית וגם בעריכתו הבריטית המחודשת (המקורית אכן יצאה ב-1995 ויש לי עותק שלה). יש לי עוד מס' דיונים להעלות לשיחה בפורום, אך אעשה זאת בפעם אחרת, משום שאני בדיוק מתחיל תקופה של מתכונות ובגרויות (סוף יב')... נ.ב. שנאייה כרגע במקום 4 בגרמניה - המקום הכי גבוה באירופה (מבחינת מצעדי מכירות), בשוק הכי גדול באירופה (לא כולל בריטניה שהיא שוק נפרד).

mmhbk

New member
אני

השיר הראשון של שאניה ששמעתי היה You're still the one. אחר כך יצא קליפ That Don't Impress Me Much של זמרת שלא הכרתי לפני. ורק מאוחר יותר, אמנם בקושי רב, הבנתי שאותה הזמרת שרה את שני השירים ושמה שאניה טווין. אחר כך גם ראיתי אותה בטקס הגראמי אבל היא עדיין לא היתה הזמרת האהובה עלי. ואז, ביום הולדתי ה-16 קניתי את Come On Over, שהיה הדיסק האהוב עלי עד שיצא Up. זה גם היה הדיסק הראשון שקניתי אי פעם ולכן הוא מאוד מיוחד בשבילי. מאז שאניה הפכה לזמרת האהובה עלי למרות שלא רואים אותה הרבה בטלויזיה בארץ.

וואי מוכר לי...

אז הסיפור שלי מתחיל כך... נולדתי ב... חחח סתם... שהייתי קטנה היה הרבה בטלוויזיה את your'e still the one עד שכבר זכרתי חלק מהפיזמון... ולפעמים הייתי מזמזמת אותו אבל אתם מכירים את ההרגשה שאתם יודעים שיר אבל בעצם לא יודעים עליו כלום וחושבים שאין סיכוי שתשיגו אותו או תשמעו אותו בחיים? ככה היה לי... ואז היה את that don't... (מתעצלת לכתוב באנגלית) המנומר... שבו היא נראתה לי כמו אישה יפה אבל מבוגרת כזאת... (תודו שהשיער השרוף שלה שם לא ממש החמיא לה והירווה לה מראה של זקנה...) ובכלל אל קישרתי שזאת זמרת שאני מכירה... אח"כ היתה את הסידרה "בובה פראית" עם נטליה אוריירו... ובכל קטע של מילי ואיבו (נטליה ופקונדו ארנה) רומנטי כזה היו שמים את השיר from this moment שגם קצת היה מוכר לי... והתאהבתי בו... אז החלטתי להוריד אותו מהאינטרנט... (בעידן שלא היה אינטרנט בכל בית אבל ידעתי איך לעבוד איתו...חחח סתם...) ואז ראיתי ברשימה גם את ysto אז הורדתי גם אותו... ולהפתעתי גיליתי שזה השיר שחיפשתי שנים... ירדתי טיפה לחפש עוד שירים שלה וראיתי את tdimm המנומר... וגיליתי שזו אותה אחת שאניה טווין... בהתחלה קראתי לה כמו שהשם שלה נשמע עד שחברה שלי שבאותו זמן חזרה מאמריקה אחרי שגרה שם שנתיים ותיקנה אותי ואמרה שהיא זמרת מעולה... (לא הקשבתי לחברה שלי בכלל....) אח"כ ראיתי את הקליפ "מאן איי פיל לייק אה וומן" וידעתי שהזמרת מוכרת לי... אח"כ הורדתי גם אותו עד שלמדתי אותו בעל פה... ואז ידיד שלי הוריד את הסרט קרוסרואודס של בריטני... ובסרט כשהיא נוהגת במכונית היא שרה עם חברות שלה את miflaw השולט!!! ואז עברתי לסקוטלנד... וחברה שלי (מפה, סקוטלנד) נתנה לי את הדיסק של שאניה בתמורה לדיסק צרוב של פינק... (חחח איזה פראיירית...) וזהו מאז אני מאוהבת בה קשות!!!

תיקון*

קראתי לה כמו שהשם שלה נכתב... עד שחברה שלי תיקנה אותי... חחח... shania ולא כמו שזה נשמע שזה בעצם נשמע כמו shanaia חחחחח

mays

New member
את מתכוונת לפאה הג'ינג'ית ../images/Emo13.gif

זה לא היה השיער האמיתי שלה ב- TDIMM. ככה לפחות אמרו הריכולים... היא פעם צחקה שיש לה מלא פאות ותוספות שיער...

עכשיו אני

אני מכיר את שאנייה כבר מלא זמן, עוד שהייתי תינוק המילה הראשונה שלי הייתה שאנייה
. טוב נו התחלתי לאהוב את השירים שלה משהפורום הזה נפתח, אני אוהב את השירים From This Moment Your still the one אה ותודה מירי

למעלה