איך הכרתם את אינקובוס?

AeroFan

New member
איך הכרתם את אינקובוס?

אתם מוזמנים לרשום איך התחלתם לשמוע אותם, דרך איזה אלבום ומה גרם לכם לרצות לשמוע אותם, וגם מתי הכרתם/tapuzforum/images/emo13.gif

שמעתי ואהבתי את דרייב, המלצתי ל

ידידה שלי, היא אמרה לי שהיא מכירה והמליצה על דיסקים, ומשם הכל התגלגל.. ואז גם קניתי את ACLOTM כשהוא יצא:)

PinkFloydit

New member
את אינקיובוס הכרתי

כשראיתי לראשונה את are you in אז פניתי לאחים שלי ושאלתי אותם אם הם מכירים את אינקיובוס (האחים שלי מכירים כמעט כל להקה שקיימת- זה מטורף!) בקיצור.. אחד האחים שלי השמיע לי את drive ואת wish you were here שכמובן שאי אפשר שלא לאהוב.. אז חרשתי על שלושת השירים האלה, ובשנה האחרונה (365 הימים האחרונים בערך) התחלתי להכיר אותם יותר לעומק והתאהבתי.. הקול של ברנדון פשוט מושלם ואי אפשר להמנע מלהתאהב במילים, ובמוזיקה, ובשילוב של שניהם... *מצטערת על היתר פירוט

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שמעתי את אנה מולי והורדתי את כל האלבום החדש
ואז אמרו שהם באים להופעה ונורא נורא רציתי ללכת וצריך בשביל זה להכיר עוד שירים אז הורדתי עוד כמה אלבומים. אבל היו כמה שירים שהכרתי שלא ידעתי שהם שלהם

SiC

New member
דרך חבר באוסטרליה

שהשמיע לי את new skin וכל כך התלהבתי שהורדתי עוד שירים מ science ו-make yourself ואחרי כמה ימים רצתי לקנות אותם :) אני רק מקווה שבעתיד הקרוב יצא להם דיסק עם מוזיקה באיכות של 2 האלבומים האלה... במיוחד של סיינס :)

בדקתי ונראה שאני מכירה אותם..

כבר כמעט 3 שנים
והכרתי אותם כשהייתי מטורפת על סימפל פלאן וחיפשתי כל שיר אפשרי שלהם ואז הגעתי לאחד בשם I MISS YOU שמתי לב שזה לא נשמע כמוהם ולאחר חיפושים גיליתי שזה שייך לאינקובוס. אחרי כמה זמן התחלתי לשמוע עוד שירים שלהם ואז התאהבתי

sappy song

New member
אממ

באתי פעם לחבר וזה היה בזמן שהוא חרש על אלבום שלהם, אז בזמן ששיחקנו במשחק לא מוכר היה ברקע את האלבום שלהם ושמעתי שהם ממש טובים

brass monkey

New member
אחי המליץ

הורדתי כמה שירים - ראיתי שהם ממש ממש חזקים - קניתי את ACLOTM ואני מרוצה
והדיסק הזה גרם לי להתאהב בהם משמיעה ראשונה...

AeroFan

New member
../images/Emo215.gif

בשנת 2000 הכרתי אותם, עוד לפני בכלל ששמעתי את רוב הלהקה שאני שומע כיום, ראיתי ב-MTV את "A Certain Shain Of Green" ו-"Drive" וממש אהבתי... אבל עדיין לא קניתי שום אלבום שלהם. רק אחרי שהם הוציאו את Morning View ראיתי את "Nice To Know You" ונדלקתי על השיר וקליפ ובלי לחשוב פעמיים, יומיים אחרי שראיתי את הקליפ הלכתי וקניתי את Morning View...

Hall Of Mirrors

New member
שמעתי את nice to know you באמ.טי.וי

רציתי להתעניין, אבל התעצלתי. כששמעתי שהם באים לארץ, לפני שלוש חודשים בערך, לקחתי את עצמי בידיים והורדתי את Make Yourself. כמובן שהתאהבתי בהם והמשכתי להוריד

orit a3at

New member
אני דרך החברה התותחית-על שלי

חברה שלי הכירה לי ולאחותי את הלהקה לפני בערך חמש שנים... הכרתי אותם בערך (אתם יודעים, drive, wish you were here, pardon me), אבל רק אז היא הכירה לי את הגדולה שלהם.... תודה ורד, מתה עלייך!!

SnipeR3

New member
לפני 6-7 שנים

חבר שלח לי את פארדון מי, ומאז התעניינתי בלהקה יותר ויותר.

למעלה