אני הכרתי את בעלי כש.......
כל אחד מאיתו נמצא במערכת יחסים, אני במערכת מקרטעת ארוכת טווח...כרווקה. והוא במערכת שלא זוכרת בדיוק מה ............ הכרנו במקום העבודה, בבוקר אחד, הבוס שלי אמר לי, תכירי זה המדריך המקצועי שלך בפרוייקט הבא.........ויש לך מה ללמוד. בעקבות הפרוייקט נאלצנו להיות יחד כ- 20 שעות רצופות. ואז מה אפשר לעשות ביחד, לקשקש ולשוחח לשמוע מוסיקה טובה ולי אין בעיה של חשיפה ופתיחות ושפכתי בפניו את את מה שעל ליבי, על מערכת היחסים המקרטעת שיש לי ושאני יודעת שהיא לא תוביל לשום מקום. במהלך השעות האלה לא תארתי לעצמי שיכול להיות שם משהו מעבר לעבודה. הוא בכלל לא היה הסגנון שלי ומסיפוריו הבנתי שהוא גרוש.... אז בכלל הבנאדם עם חבילה רצינית גרוש + 2 ולא לקחתי בחשבון שה - X מטרידנית רצינית, לא לא לא בישבילי. א - ב - ל משהו שם ריגש אותי, הוא לא ענה לקרטריונים ולרשימות שלי, הוא היה ההפך הגמור ממה שהיה לי ברשימות וממה שיש לי. ריגש אותי לראות איש גדול מימדים עב בשר (הוא לא שמן הוא - בריא) עם כזאת רכות, עדינות , רגיש מתרגש, איכפתי, פירגן לי, אבל המשכתי בשלי, מה פתאם - גרוש + 2, כבד עלי. ועוד יותר מצא חן בעיניי שבמקום להיות המדריך המקצועי , הוא עשה את הפרוייקט במקומי, אני רק ליוותי אותו וקשקשתי כל הזמן, הוא הגיש את הפרוייקט, המליץ עלי בחום ופירגן ואמר שאני עילוי (במובן המקצועי) בסיום הפרוייקט נסענו לקנות יחד מתנות חג כל אחד לבני משפחתו ואז הוא קנה לי פרחים ודיסק שמאד אהבתי לשמוע במהלך ה- 20 שעות יחד וכתב לי כרטיס ברכה , מהממם. וככה היתחלו חיזוריו המהממים כמו שכל אישה אוהבת, ריגש אותי מאד איך שהוא מביע והביע את אהבתו, הרכות שבו, הרגישות לכל דבר שקורה. מאד חששתי מתגובתם של בני משפחתי, גרוש + 2, אבל במסגרת העבודה, הוא ביקר בבית אימי מידי פעם וכמובן התפוח לא נופל רחוק מהעץ, היא התבכיינה בפניו על מערכת היחסים העגומה שאני נמצאת בה וכו.. וכו.. ואמרה לו שהיא כל כך רוצה שאני ינשא כבר. ובקשה ממנו שיעשה לי עיניים כי הוא מצא חן בעינייה........כחתן. והוא אמר לה אל תדאגי אנחנו נתחתן. ואני אמרתי ... אמא.. הוא גרוש + 2, והיא אמרה - אז מה ?????????? הוא כזה רך הוא כזה רגיש זה מה שאת צריכה והיא החליטה ... שהוא אוהב אותי. אחרי שלושה חודשי הכירות, הוא הציע לי נישואין, אני נשאתי לגרוש + 2, והוא פתח את פרק ב' שלו. וככה עד עצם היום הזה , אהבה , הנתינה, הרכות והרגישות מנצחת את הכל. וגם את ילדנו אנחנו מגדלים על - " הכל עשוי מאהבה ". ועם זה התגברנו ומתגברים על כל הקשיים שנערמים במשפחה המורכבת שלנו. וגם עד היום הוא מפנק אותי בפרחים התווספו נרות עם הפרחים ומה שאני אוהבת יותר מכל זה את כרטיסי הברכה שלו. (הם שמורים באלבום כמו תמונות) וכל פעם זה מרגש אותי עוד ועוד. ארוך אאה.........