איך הכרתם את בן/בת הזוג הנוכחי

blonda3

New member
איך הכרתם את בן/בת הזוג הנוכחי../images/Emo35.gif

שאיתו אתם חיים היום במשפחה המורכבת, כמה זמן הייתם חברים, איך התנהל הקשר, מתי ולמה בעצם החלטתם לעבור ולחיות ביחד??? האם היתה לכם תקופת "לבד" לפני כן? בלי בן/בת זוג? מה שנקרא-תקופת האבל, תקופת צינון וכד'... ואם כן-אז כמה זמן?אם לא-אז למה לא.....? מי רוצה לענות? אני רוצה ללמוד מכם. ומצידי-תחליפו שמות...אם לא בא לכם "להזדהות"...

sugar7

New member
אני עונה ראשונה?

זה התחיל כסטוץ בחופשה במקום מרוחק (שבדיעבד שנינו מאד אהבנו), אבל הוא התקשר אח"כ והתחלנו להיפגש. הילדים היו חלק מהקשר מלכתחילה. אחרי שנה בערך (ואחרי משבר רציני ביחסים שאותו שרדנו) החלטנו לעבור לגור יחד ואחרי שנה נוספת התחתנו. אני הייתי רווקה, אבל הייתי תקופה ארוכה לפני (כשנתיים) ללא בן זוג קבוע (תקופה, אגב, שעשתה לי מאד טוב ובדיעבד היתה מאד חשובה להתפתחות שלי כאדם וכאישה).

blonda3

New member
שוגר בייבי....../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif

למבוגרים בלבד

היכרתי את בעלי אחרי ארבע שנים שהייתי פרודה. לא לגמרי לבד. אחרי ארבע שנים קצת נואשתי מלמצוא אהבה שלמה (מה ידעתי אז על אהבה בכלל?!)והודעתי לחברות שלי שזהו - אני עושהנסיון אחרון ואם זה לא מצליח אז אני אשאר לבד (בחברת הנשוי לא לי).פרסמתי הודעה במדור שידוכים וענו לי כל מיני. לא נפגשתי עם אף אחד. כשהוא ענה פטפטנו שעהוחצי בכיף, כשהתברר לי שאני יודעת מיהו (למדנו באותו מקום (קטן) בשנים מקבילות. נפגשנו בפעם הראשונה בביתי שינו קפה פטפטנו חצי שעה וזהו.לא קרה כלום.מתברר שהוא אמר למחרת לביתו שהוא מתחתן. כך חודש שלם יצאנו , ראינו סרטים , דיברנו על סוציאליזם, עמיר פרץ, ההסתדרות, הציונות , בטח התווכחנו על פוליטיקה (פחות מהיום). אבל לא קרה כלום. אחרי חודש הוא התקשר ואמרתי לו שנדמה לי שזהו זה . אם לא קרה בינתיים כלום- סימן שלא צריך לקרות. הוא אמר לי שיבוא מחרתיים ואני אראה שיהיה בסדר. סוף סוף יהו נשיקים וחיבוקים (הגדרתו). והיו . מאד מוצלחים. אחרי הפעם הראשונה שלי איתו במיטה שוכנעתי גם אני שזהו. מתחתנים. הילדים יודעים את הסיפור בעל פה. כן הם יודעים ששני המבוגרים שגרים בבית (ביולוגים/ חורגים)אוהבים אחד את השני בכל מובן. סליחה על החשיפה.....................................................................................................................................

blonda3

New member
נהדרררררררררר../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

קראתי עכשיו, לפני השינה, מאד התרגשתי ולא יכולתי להתאפק עוד הרבה שנים של אושר

עלמה2

New member
אני הכרתי את בעלי כש.......

כל אחד מאיתו נמצא במערכת יחסים, אני במערכת מקרטעת ארוכת טווח...כרווקה. והוא במערכת שלא זוכרת בדיוק מה ............ הכרנו במקום העבודה, בבוקר אחד, הבוס שלי אמר לי, תכירי זה המדריך המקצועי שלך בפרוייקט הבא.........ויש לך מה ללמוד. בעקבות הפרוייקט נאלצנו להיות יחד כ- 20 שעות רצופות. ואז מה אפשר לעשות ביחד, לקשקש ולשוחח לשמוע מוסיקה טובה ולי אין בעיה של חשיפה ופתיחות ושפכתי בפניו את את מה שעל ליבי, על מערכת היחסים המקרטעת שיש לי ושאני יודעת שהיא לא תוביל לשום מקום. במהלך השעות האלה לא תארתי לעצמי שיכול להיות שם משהו מעבר לעבודה. הוא בכלל לא היה הסגנון שלי ומסיפוריו הבנתי שהוא גרוש.... אז בכלל הבנאדם עם חבילה רצינית גרוש + 2 ולא לקחתי בחשבון שה - X מטרידנית רצינית, לא לא לא בישבילי. א - ב - ל משהו שם ריגש אותי, הוא לא ענה לקרטריונים ולרשימות שלי, הוא היה ההפך הגמור ממה שהיה לי ברשימות וממה שיש לי. ריגש אותי לראות איש גדול מימדים עב בשר (הוא לא שמן הוא - בריא) עם כזאת רכות, עדינות , רגיש מתרגש, איכפתי, פירגן לי, אבל המשכתי בשלי, מה פתאם - גרוש + 2, כבד עלי. ועוד יותר מצא חן בעיניי שבמקום להיות המדריך המקצועי , הוא עשה את הפרוייקט במקומי, אני רק ליוותי אותו וקשקשתי כל הזמן, הוא הגיש את הפרוייקט, המליץ עלי בחום ופירגן ואמר שאני עילוי (במובן המקצועי) בסיום הפרוייקט נסענו לקנות יחד מתנות חג כל אחד לבני משפחתו ואז הוא קנה לי פרחים ודיסק שמאד אהבתי לשמוע במהלך ה- 20 שעות יחד וכתב לי כרטיס ברכה , מהממם. וככה היתחלו חיזוריו המהממים כמו שכל אישה אוהבת, ריגש אותי מאד איך שהוא מביע והביע את אהבתו, הרכות שבו, הרגישות לכל דבר שקורה. מאד חששתי מתגובתם של בני משפחתי, גרוש + 2, אבל במסגרת העבודה, הוא ביקר בבית אימי מידי פעם וכמובן התפוח לא נופל רחוק מהעץ, היא התבכיינה בפניו על מערכת היחסים העגומה שאני נמצאת בה וכו.. וכו.. ואמרה לו שהיא כל כך רוצה שאני ינשא כבר. ובקשה ממנו שיעשה לי עיניים כי הוא מצא חן בעינייה........כחתן. והוא אמר לה אל תדאגי אנחנו נתחתן. ואני אמרתי ... אמא.. הוא גרוש + 2, והיא אמרה - אז מה ?????????? הוא כזה רך הוא כזה רגיש זה מה שאת צריכה והיא החליטה ... שהוא אוהב אותי. אחרי שלושה חודשי הכירות, הוא הציע לי נישואין, אני נשאתי לגרוש + 2, והוא פתח את פרק ב' שלו. וככה עד עצם היום הזה , אהבה , הנתינה, הרכות והרגישות מנצחת את הכל. וגם את ילדנו אנחנו מגדלים על - " הכל עשוי מאהבה ". ועם זה התגברנו ומתגברים על כל הקשיים שנערמים במשפחה המורכבת שלנו. וגם עד היום הוא מפנק אותי בפרחים התווספו נרות עם הפרחים ומה שאני אוהבת יותר מכל זה את כרטיסי הברכה שלו. (הם שמורים באלבום כמו תמונות) וכל פעם זה מרגש אותי עוד ועוד. ארוך אאה.........

blonda3

New member
דבר אליי בפרחים אהובי../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

ארוך , נפלא, ומרגששששששששש

בלונדה../images/Emo8.gif

גנבת לי את השיר שאני הכי הכי אוהבת..................... לפתע בפתח עמדה לקראתו ביקשה זר פרחים לו רק פרח אחד.... איך יתן והכל כבר יבש אבל היא עוד חזרה לבקש.....................

blonda3

New member
../images/Emo20.gifיונתי בשבילך../images/Emo140.gif

שיר עם מסר.... ובשביל כל מי שואוהב/ת פרחים
דבר אלי בפרחים גאולה גיל מילים: אורי אסף לחן: דובי זלצר בחורף הגשם דפק על הגג אמרה כי לבן הוא צבעה האהוב ליד אז הגיש לה - בלב היה חג צרור נרקיסים ריחני ורטוב צחקה - נערי החביב עוד נשוב נדבר באביב דבר אלי בפרחים, אהובי דבר אלי בפרחים אביב בא, ביקשה אביבית להיות הוריקו שדות במרחב ובניר הביא לה זרים זהבי חרציות אך היא כבר ציפתה ליום קיץ בהיר את פרחי התבל לי אסוף נתראה עת אביב יחלוף דבר אלי בפרחים, אהובי דבר אלי בפרחים יום קיץ לוהט והוא בביתו יבש כל שדה פרח בר לא שרד לפתע בפתח עמדה לקראתו ביקשה זר פרחים, לו רק פרח אחד איך יתן והכל כבר יבש אבל היא עוד חזרה לבקש דבר אלי בפרחים, אהובי דבר אלי בפרחים אתר מילות השירים העבריים - www.shiron.net

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חבל שאין איקון של נרקיסים....זה הפרח האהוב עלי,וגם הצבע הלבן.... בלונדינית ...תודה מתוקה עשית לי את היום

rolan

New member
אני כל כך אוהבת

לספר את סיפורנו... למרות שכבר סיפרנו אותו בהזמנויות שונות כאן אבל ממש בקיצור אז הנה הסיפור של אוהי ושלי... אני מתגוררת בישוב קטן סמוך לעיר גדולה מספר שנים עבדתי מחוץ לישוב עד שחזרתי לכאן לעבוד במשרה ציבורית די מכובדת...
אוהי בא מהעיר הסמוכה למקום עבודתו בישוב שלנו וחזר לביתו עם ערב, אז עדיין לא הכרתי אותו... כעבור כחצי שנה נוצר קשר ראשון, כאשר נתבקש לברך את הישוב לראש השנה ועשה זאת דרך האי מייל שלי. כאשר ערכתי את החוברת לקראת החג נתקלתי בקשיים והמזכירה במשרדנו הציעה לי לקרוא לו כי הוא "מבין" במחשב... הוא נכנס לחדרי, מבטו מתנשא משהו והיה לו ניצוץ של לעג על שאיני מבינה מה אני עושה... לא אהבתי אותו...
חשבתי שהוא שחצן ומתנשא...
מאז, במשך כשנתיים וחצי עברנו אחת ליד השני עשרות או אולי מאות פעמים, בירכנו בנימוס "בוקר טוב", "שלום" ולא הרבה יותר... תמיד חייכתי אליו והוא אלי... לפני כמעט שנה (וואו איך הזמן עף...) החליפו לי מחשב, אז גיליתי שהופיעו לי באי מייל כתובות דואר ישנות שמתישהו "נעלמו". החלטתי שאני מתקינה לי את תוכנת האיי סי שתהיה כאן ליתר ביטחון... אולי אשוחח דרכה... לאחר שסיימתי התקנתה נשאלתי האם אסכים לסריקת כתובות האי מייל שלי לאיתור חברים שיש להם את התוכנה גם כן... הסכמתי..... ואז צץ לו ההוא... השחצן, המתנשא... חשבתי לעצמי, כדאי לשלוח לו הודעה? או אולי לא.... הוא כזה מין מתנשא מה אומר לו והוא... לא יענה לי.... אחרי מספר דקות של התלבטות, שלחתי.... והוא ענה ענה בנועם היה נחמד בניגוד לכל הציפיות שוחחנו מעט ומכיון שהיה כבר ערב ויום חמישי סיממנו שיחתנו בלי תוכניות להמשך... ואז ביום ראשון בבוקר צץ לי שוב בהודעה מצפצפת ושאל האם אני מפילה גברים מזדקנים ברשת....
ממש...... ואז התחילה סידרה של שיחות מרתקות ממש ואני... לא מתכננת כלום במיוחד, לאחר שחברה אמרה לי שהוא פנוי וכדאי לי... לא רציתי לשמוע מאף אחד לא רציתי בחיי אף אחד היה לי טוב כעבור שבוע, הגיע אלי, לביתי ל"קפה" - כן, באמת התכוונתי לקפה ומאז אותו יום - הכל היסטוריה...
מצטערת אם הייתי מייגעת וסיפורי ארוך תודה למי שהקשיב

blonda3

New member
אחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אהבתי. איזה סיפור יפה.
באמת
שיחק לך אותה שחצן ומתנשא, ובסוףףףף-נפל ברשתך

סול11

New member
איך../images/Emo68.gif

האמיני יום יבוא לא חשוב איך מתי ומה הוא פרק הזמן שחלף או לא חלף.זה יכול לקרות בכל מקום ובכל עת,סופר תחבורה עבודה וכ"ו וכשיבוא נדע. אמונה שאין מקריות בחיים וכל דבר בא על מקומו[אין הכוונה לבורא עולם]אופטימיות ולגימות גדולות מהחיים מביאם לתפנית. לכן אין כל משמעות לאיך האחר מצא את משפחתו המורכבת.בתקווה שהוספתי משהוא לתובנתך.

blonda3

New member
../images/Emo51.gifגם לך סולו../images/Emo140.gif

האמן לי שאני יודעת את שכתבת כאן אבל רציתי לשמוע ממי שכן רוצה לספר גם כדי לדעת וגם כדי לנסות להעשיר מעט את הפורום הזה.....
ולדעתי זה גם קצת מקרב בינינו ומאפשר לנו קצת להכיר האחד את השני. וכל אחד-מבחינת החשיפה האישית בזמנו הוא.

למעלה