איך הכרתם את מיקה

heaven is here

New member
איך הכרתם את מיקה../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

איך התחלתם לשמוע את המוזיקה היפה שלה? איתך החלטתם יום אחד לקנות דיסק שלה? איך??
אצלי,בעיקרון, לפני כמה שנים אבא הביא אוסף של שירים ואחד מהם היה "מיטשל" של מיקה
ומאז אני שמעתי עוד שירים שלה, אבל הם נמחקו לי
ועכשיו אני מתכננת לקנות את הדיסק שלה:)

mobac

New member
מיקה מיקה...

מאז ומתמיד היה לי שיר אחד של מיקה בפלייליסט שלי.. ואז עם מגדלור החלטתי שאני קונה ת הדיסק שלה, התאהבתי וקניתי את כל שאר הדיסקים וגיליתי שירים מדהימים אחד אחד. בדיוק הטעם שלי במוזיקה.

Siren

New member
אז...

אני זוכר ש"מיטשל" יצא לרדיו ולא סבלתי אותו. באותה תקופה לא כל כך הכרתי את מיקה ואפילו לא ידעתי איך היא נראית. אחריו שמעתי ברדיו את "כל קיץ" המרגש ו"יש לי אותך" והחלטתי לקחת סיכון ולקנות את הדיסק שלה. והשאר... היסטוריה.

A N I g M A

New member
המממ...

נו אממ.. דרך המתחרה ההיא בכוכב נולד. ממש אהבתי את השיר שלה והבנתי שאיזו זמרת בשם מיקה קרני שרה אותו. אחרי ששמעתי בביצוע של מיקה התחלתי לקחת עוד שירים שלה ואעעע היא מדהימה.

gordever

New member
אני אוהב את מיקה כל כך

במקרה יצא לי להוריד איזה שיר שלה בטעות לפני איזה שנה אני חושב שזה היה "כל קיץ" והתאהבתי ישר ואז הורדתי עוד שיר שהיה "מיטשל" וממש התאהבתי אז החלטתי ללכת לקנות את הדיסק הראשון שלה והקשבתי לו ככה בחנות ואני זוכר שהקשבתי והקשבתי ולא האמנתי כמה שהשירים בדיסק שלה כל כך יפים וקניתי אותו ואז אחרי כמה זמן קניתי עוד אחד ועוד אחד עד שהיה לי את כולם וזהו זאת הזמרת שאני הכי מעריך ואוהב בעולם!

lol girl

New member
וואי ממזמן

בערך לפני 3 שנים שיצא השיר "רחמים" ממה נדלקתי עליו והתחלתי לשמוע מיקה , קניתי אלבומים וכו' זה ממש מוזר כי דווקא עשיו חרמים הוא הפחות פייבוריט שלי.

למעלה