איך הכרתם?

יעלי2

New member
איך הכרתם? ../images/Emo35.gif

עכשיו כשאנחנו מעודכנים/ות בפרטים הטכניים של החתונה ואפילו העזנו להיחשף, אני מטעמי סקרנות ופיקנטריה, תמיד שמחה לשמוע איך שני אנשים שהחליטו לקשור את "ה"קשר, הכירו. גם אתם בענין?

J-סיקה

New member
בטח!!!

אנחנו הכרנו בפורומים של IOL ניר ניהל פורום 20+ ואני סתם ביקרתי הוא התחיל לדבר איתי ויזמנו פגישה לארוחת צהרים אני היה לי ברור שלא יקרה כלום כי הוא קטן ממני ואני עם קטנים לא יוצאת (
) אכלנו צחקנו וזהו אחר כך המשיכו הפגישות של פורומים מקבילים ויצא לנו להפגש שוב ... ואחד הוביל לשני ונקשרנו ... אחרי חודש גרנו יחד ואחרי שנה התחתנו ... היום אנחנו נשואים קרוב ל-7 חודשים

אז כך זה התחיל....

אני הייתי אצל חברה שלי , ואתם יודעים מה זה חברות, צחוקים וריכולים, שאלתי אותה אם אין לה במקרה מישהו להכיר לי, היא חשבה קצת ואמרה" רגע לחבר שלי יש חבר בבסיס שנראה לי שיתאים לך" והבטיחה לברר. ממש באותו היום , במקום אחר - באחד מבסיסי חיל האויר , ישב לירון עם חברו אלי ושאל אותו את אותה השאלה. אלי כפי שאתם בטח מנחשים חשב ואמר " נראה לי שחברה של חברה שלי תתאים לך" והבטיח לברר. עוד באותו היום קיבלתי טלפון מחברתי הטובה , שמחר יש פגישה מרובעת.... וכך היה , נפגשנו , ומפה הכל התגלגל ורץ, יצאנו 3 וחצי שנים ואנחנו נשואים כמעט חודשיים.... תודה יעל ואלי על ההכרות הנהדרת.

מולדת.

New member
אמממממממממ

בס"ד בהתחלה חברים ניסו לשדך בנינו אבל אני לא הסכמתי אחרי חודש חברה שלי אירגנה איזה פגישה לצחוקים אצלה בבית עם כל החברים שלה "במקרה" ישבנו אחד מול השני, והשאר היסטוריה... יום טוב מולדת

לנו יש סיפור הכי בנאלי שיש....

ניהלתי את מסעדת דיטה בתל אביב, וצביקה ישב על הבר עם אחד מהחברים שלו ופשוט בהה בי... אחרי שהוצאתי לו לשון - כי מה זה הבהיה המטומטמת הזו... - חבר שלו התחיל להציק לי עם זה שהם חיכו שעה לשבת על הבר. אחלרי תשובות קצרות ועיניניות, אמרתי יפה שלום והלכתי לדרכי. באותו היום צביקה כבר הודיע לאמא שלו שהוא מאוהב... יום לאחר מכן חזר הבחור עם חבר אחר, והתחיל איתי בעצבנות. אני מעולם לא נתתי את הטלפון שלי לאף אחד - בחיי שלא. רק לצביקה...כנראה שהיה בו משהו מיוחד... אחרי שלושה חודשים עברנו לגור ביחד, והנה אנחנו כאן, שנתיים ועשר אחרי, נשואים שלושה שבועות.... דרך אגב, היום זה תאריך החתונה המקורי...למי שזוכר את הסיפור שלנו..

תמרה*

New member
סיפור ההכרות שלנו

יום ראשון, ערב הסילבסטר, ואני בעבודה בשיעמום המחץ נכנסת לצ´ט של נענע מתחיל לדבר איתי בחור המכנה את עצמו איוב. האמץ, אני אפילו לא ממש זוכרת מה דיברנו, אבל מהר מאוד הוא שכנע אותי לעבור לטלפון. באותו יום דיברנו כמה פעמים בטלפון והיה נחמד, אבל לא מעבר. למחרת כבר דיברנו בטלפון מאחת עשרה בלילה עד שש בבוקר (שיחה בה ירון הצליח לגרום לי לבכות, לצחוק ובעיקר לספר לו מלאן על עצמי, וההפך) ביום שלישי נפגשנו. בשיחת הטלפון בדרך הביתה כבר דיברנו על לגור יחד. כשאמרתי לו שזה מוזר לי שאני מדברת איתו על מגורים משותפים, הוא אמר לי " אני כבר מדמיין אותנו יחד בבית גיל הזהב". ביום רביעי היתה אזכרה לאבא שלי, אמא שלי עמדה ליד הקבר וביקשה (בלב) מאבא שלי שאני אכיר מישהו ויהיה לי טוב. כשיצאנו סיפרתי לה שהיכרתי את הבחור שאני אתחתן איתו. היא אמרה אח"כ שהרגישה כאילו היא שלחה פקס, והפקס התקבל. די מהר ירון עבר לגור איתי והתחלנו לתכנן חתונה. שלושה חודשים מהיום בו דיברנו לראשונה היינו בטעימות באולם, וחודש וחצי אח"כ התחתנו. היום אנחנו נשואים חמישה חודשים בדיוק (אנחנו כבר נשואין יותר זמן מהזמן שהיינו יחד לפני החתונה)

kisses

New member
Our Story Goes Like This

I had a boyfriend back then and this weren’t that good for us so I went to visit a friend of mine in London and the trip was planed for 4 days only. On the second day I went with her to her best friend’s house for a picnic and there I met Alon. And we started talking and I told him that I have a boyfriend and bla bla bla When I was back in Israel I couldn’t stop thinking about Alon so I told the ex boyfriend bye bye and Alon and I are together ever since

dorlim

New member
אהוד ברק הכיר ביננו... ../images/Emo8.gif

לימור היתה פעילה פוליטית באוניברסיטה ובמשמרת הצעירה בירושלים ודורון רק הצטרף למשמרת הצעירה בהוד השרון. הגענו, כל אחד בנפרד, לקורס לפיתוח מנהיגות של אחת העמותות של אהוד ברק (כן, כן, אחת העמותות המפורסמות...
). ושם הכרנו. בהתחלה לא סבלנו אחד/אחת את השני/ה. ללימור היה חבר (לא ממש רציני...) ודורון היה בתקופת הוללות. התקרבנו בגלל חבר טוב של לימור, שהתחבר עם דורון. בהתחלה רק שיחות טלפון, אבל ברגע שדורון הגיע לירושלים...

סהר12

New member
קראתי וקראת ופשוט

לא להאמין כמה זוגות הכירו בצ´אטים או באינטרנט. ואנחנו? ישבנו אחד מול השניה ברכבת בדרך לחיפה. אחרי ששנים לא נסעתי ברכבת ישראל - החלטתי יום אחד, לפני חמש שנים לנסות את שירותי הרכבת. והוא ישב מולי, סרן מחיל הים... וכל היתר יירשם בספרי הרומטיקה והאהבות - מעתה ועד עולמי עולמים!

שמופית

New member
אמנם כבר סיפרתי בעבר...

אנחנו הכרנו, כמה בנאלי, במקום העבודה שלנו. אני הגעתי כעובדת חדשה ואחרי כחודש התאהבתי בו עד מעל לראש. הוא לא הרגיש כלום ובנוסף להיותו סופר-ביישן ולפער של 4 שנים לטובתי בגיל, הייתי צריכה ליטול יוזמה ולהתחיל איתו. הפעם הראשונה שיצאנו היתה בט"ו באב לפני שנה... אחרי כחודשיים כבר גרנו ביחד ואחרי 7 חודשים החלטנו להתחתן. אגב, אנחנו עדיין עובדים יחד...

אלונהב

New member
די דומה למקרה שלנו...

אנחנו הכרנו גם המקום העבודה, אני הייתי הותיקה שם והוא היה חדש במחלקה אחרת, התחילה לא החלפנו מילים (נראה לי צעיר מדי) ואח"כ בעקבות גילוי מדהים שהוא שרת עם החבר הקודם שלי התחלנו לדבר ... היינו יחד כשנה עד שעברנו לגור ביחד ובעוד 5 חודשים פחות יום, אנחנו מתחתנים)

nikit1

New member
הסיפור שלנו...

אני היתי בתקופה ממש קשה אחרי פרידה מחבר איתו גרתי הרבה זמן ואפילו דובר על חתונה...אחרי שטיפה התאוששתי החלטתי שאני רוצה לצאת קצת, לנקות את הראש, לא קשר רציני כמובן
.חבר טוב שלי ניסה להכיר לי מישהו והיתה נפילה נוראית, הבחור ממש לא ידע להנות ואז...כדי לפצות אותו החבר ניסה בכוח להכיר לי אנשים עד שפשוט הפסקתי להתייחס אליו. בסוף הוא נידנד ונידנד והסכמתי לדבר עם חבר שלו מהצבא...וזה היה אסף. כבר בשיחה הראשונה היה קליק מפתיע וכשנפגשנו אחרי שבוע הפגישה נמשכה עד אור הבוקר
... ומאז עברה שנה וחצי והנה בפברואר אנחנו מתחתנים! מוסר השכל- לא לפסול פגישות עיוורות!

ממי*

New member
אצלנו היה ככה

עבדתי במלצרות בת"א בזמן הלימודים והכרתי בחורה נחמדה שהתידדנו אחת עם השניה הייתי אחרי סיפור של אהבה נכזבת אבל בראש טוב עשינו חיים בילינו המון ביחד היא אמרה לי כל הזמן יש לה מישהו מדהים להכיר לי שזה מסתדר לה פיצוץ בינינו טוב היה שקט חצי שנה וערב אחד בדירה השכורה אצלה בת"א היה בחור ממש חמוד ידיד שלה שהכין אוכל עם השותפה שלה ישר שאלתי עליו מי מה מו היה קטע בינינו התחלנו לדבר והכימיה היתה מדהימה וזהו לא משהו מיוחד ככה במשך כמה פעמים פגשתי אותו אצלה (כל הזמן הזה לא ידעתי שזה אותו האחד שהיא דיברה איתי עליו לפני תקופה) ערב אחד הוא הרים לי טלפון ורצה שניפגש ואני באותו הערב כבר קבעתי עם חברות ללכת לרקוד ולא היה בראש שלי ממש הקטע אז אמרתי לו פעם אחרת. יום למחרת החברה משאירה לי הודעה במשיבון צעקות מה את עושה מה קורה לך זה הבחור שאמרתי לך עליו לפני "שנים" ומסתבר שהוא גם ידע עלי ושנפגשנו היא טרחה להגיד לו שזו אני ולי היא לא סיפרה כי היא ידעה שאני אלחץ !!! בקיצור זה היה יום שישי היא הזמינה אותנו למסיבה של חבר טוב שלה וקבענו כולנו לפהגש אצלה בדירה לפני שיוצאים כולם הלכו ואני והוא נשארנו עד אור הבוקר לדבר לא חשבתי זה ילך וגם אמרתי לו כי הוא קטן ממני בשנה ואני ממש לא בקטע של קטנים ! הוא נסע לשבוע לעבוד בדרום והיינו בקשר טלפוני ופה התחילה האהבה זה נמשך עד היום 4 שנים אחרי שמונה חודשים נסענו ביחד למזרח לחצי שנה היה נפלא שחזרנו עברנו לגור ביחד וביוני אנחנו מתחתנים יש לנו כלבה מדהימה שהיא "הילדה" שלנו ואנחנו אוהבים מאוד.

אתי@

New member
אנחנו היכרנו בצבא

נפגשנו במשרד כח אדם כשאני סיימתי טירונות ורנן בדיוק חזר מאיזה קורס או משהו כזה... לקח איזה 3 שבועות עד שיצאנו, אבל מאז שיצאנו לא נפרדנו - כבר יותר מ- 6 וחצי שנים...

למעלה