טוטו לוטו ווינר אומר לך משהו ?
איך הלך נראה בציון.. בואי נגיד שאני מקווה שיהיה פקטור של 5 נקודות ושלא יעשו לי טעויות אנוש . אגב פקטור של 6 זה ממש נמוך חשבתי יותר לכיוון ה10.מהלך הרוח אני צופה ממוצע לכיוון ה60 , היו שאלות שלדעתי הרוב לא הצליחו לפתור (למרות שווריאציה קלילה של אחת השאלות הופיעה במבחן של ה17.7 של שנה שעברה) בעיקר בגלל שתי שאלות שגרמו לאיבוד זמן ועליה מטאורית בסף הלחץ . הראשונה עסקה במס יחסי מול מס קבוע בשני מימשלים והייתה מוטציה של שאלות העבר קרי משלבת אלמנטים מוכרים אבל ביחד יוצרת חיה לא מוכרת .השניה עסקה במהי בעצם עקומת AD כשLM קשיחה לחלוטין קרי תלויה בKY לבדו , ועל כך לא דובר לדעתי בכיתה למיטב זכרוני אך מי שחפר בחומר לבדו ידע שכשLM קשיחה לחלוטין אז AD היא בעצם LM . למה ? כי אם מציבים את הR שמהווה את משוואת IS בחלק של הHR שבעצם לא קיים במשוואת LM כי H=0 אז מקבלים פורמלית ממש את AD . לי יש לפחות טעות אחת בשאלה על מאמר . אני מקווה שהמזל יהיה לצידי ואין לי טעויות נוספות , פלוס שיהיה פקטור ואז אם אקבל את הציון שאני צריך לקבל אז לא אגש למועד ב'. נחיה ונמתין ונראה , בינתיים יש מבחן לא פחות קשה ביום ראשון , מודלים לינארים לניגרים מתחילים.