איך הלך המבחן במאקרו?

IdanXP

New member
לי הלך ככה ככה

ציפיתי שילך יותר טוב אחרי כל הזמן שהשקעתי בלמידה אבל הייתה שאלה אחת גדולה על ממשלות (כמו בסגנון שהיה לכם - ממשלת ימין וממשלת שמאל) שהביאה לי את הג'ננה והייתה עוד שאלה מעצבנת על עקומת AD. ממה ששמעתי מאחרים, זה השאלות שגם התקשו ואלו היו שאלות עם הרבה נקודות
... באסה. בסה"כ המבחן עצמו היה ממש דומה במבנה למבחן בשנה שעברה. נקווה לטוב... ומקסימום מועד ב'... עכשיו שנלקח הציון הגבוה מבין השניים אין מה להפסיד.

אליהו ד

New member
תגידי תוך כמה זמן יש תוצאות?

כי על פניו הבדיקה צריכה לארוך פחות משלוקח לבדוק את מבוא א או ב . זה שבועיים מלאים , שבוע , כמה ימים , או יום היה אצלכם?

אליהו ד

New member
אה ושאלה נוספת אם אפשר בנוגע לפקטור

האם באופן מסורתי יש פקטור בקורס הזה - ואם כן האם זה בכל המועדים ? אם היה פקטור במועד שאת עשית , מה היה הממוצע אם את זוכרת ? תודה מראש

שאלות קשות...

אני ממש לא זוכרת איך זה היה אצלי, אבל זה בוודאות היה יותר מיום, יותר לכיוון השבוע אולי. בקשר לשאלות על הפקטורים. במועד שאני עשיתי היו 3 נקודות טעות אנוש + 3 נקודות פקטור. את הממוצע אני ממש לא זוכרת, הרי הוא לא מפורסם בשום מקום, צריך לחשב לבד. פעם אחת חישבתי ממוצע כשראיתי את הציונים הנוראיים, זה היה במאקרו ב' מועד ב'. נבחנו כ 50 אנשים מתוכם היו יותר מ 25 נכשלים, אני זוכרת שחישבתי יותר מ 50 אחוז נכשלים, והממוצע לפני הפקטור היה 45 אחרי הפקטור 55. זה היה פשוט עצוב לראות את הציונים. מאקרו א' זה קלי קלות לעומת מאקרו ב'

אליהו ד

New member
רגע אז זה באמת פקטור של 10

זה באמת הרבה לדעתי לא נראה כאן 45 או 50 כממוצע . לדעתי המחזור שלנו יחסית חזק(הממוצעים בשנה שעברה מאוד גבוהים , נכון שהמבחנים היו קלים אבל בכל זאת) ולפחות 55-60 אחוז מהמבחן צריך לעבור חלק . השאלה היא באמת מה עשו אנשים בשאלה על הAD והשאלה על המימשלים כי פספוס בהבנת הפואנטה יכול לגרור מיידית איבוד טוטאלי של כל הנקודות.

לא ממש פקטור...

במאקרו ב' היו במבחן 110 נקודות. הממוצע מתוכן היה 55, כלומר 45 מ 100 הנקודות הרגילות.

אליהו ד

New member
טוטו לוטו ווינר אומר לך משהו ?

איך הלך נראה בציון.. בואי נגיד שאני מקווה שיהיה פקטור של 5 נקודות ושלא יעשו לי טעויות אנוש . אגב פקטור של 6 זה ממש נמוך חשבתי יותר לכיוון ה10.מהלך הרוח אני צופה ממוצע לכיוון ה60 , היו שאלות שלדעתי הרוב לא הצליחו לפתור (למרות שווריאציה קלילה של אחת השאלות הופיעה במבחן של ה17.7 של שנה שעברה) בעיקר בגלל שתי שאלות שגרמו לאיבוד זמן ועליה מטאורית בסף הלחץ . הראשונה עסקה במס יחסי מול מס קבוע בשני מימשלים והייתה מוטציה של שאלות העבר קרי משלבת אלמנטים מוכרים אבל ביחד יוצרת חיה לא מוכרת .השניה עסקה במהי בעצם עקומת AD כשLM קשיחה לחלוטין קרי תלויה בKY לבדו , ועל כך לא דובר לדעתי בכיתה למיטב זכרוני אך מי שחפר בחומר לבדו ידע שכשLM קשיחה לחלוטין אז AD היא בעצם LM . למה ? כי אם מציבים את הR שמהווה את משוואת IS בחלק של הHR שבעצם לא קיים במשוואת LM כי H=0 אז מקבלים פורמלית ממש את AD . לי יש לפחות טעות אחת בשאלה על מאמר . אני מקווה שהמזל יהיה לצידי ואין לי טעויות נוספות , פלוס שיהיה פקטור ואז אם אקבל את הציון שאני צריך לקבל אז לא אגש למועד ב'. נחיה ונמתין ונראה , בינתיים יש מבחן לא פחות קשה ביום ראשון , מודלים לינארים לניגרים מתחילים.

למעלה