איך הם אוהבים פפראצי של בר....

oferweisglass

New member
כולם אוהבים את בר...

אחרת הפפראצי לא היה שם מהתחלה
וחוצמזה זה חלק מההצלחה - לטובה ולרעה ואני חשבתי שבשעה עשר בלילה היא כבר ישנה, כנראה שטעיתי

EvaNofit

New member
חחח תודה על הקישור....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

ובאמת כולם אוהבים את בר....

EvaNofit

New member
חחח אם היא לא כתבה לנו עד עכשו

היא בטוח לא תכתוב עכשו כשהסדרה נגמרה..... ואם אני לא טועה(!!) באירוח שלה כאן בתפוז היא אמרה משהו על זה שהיא לא מסתדרת עם מחשבים -אם אני לא טועה.....

שכטרון

New member
הסלבס האלה...../images/Emo59.gif

אף פעם לא מסתדרים עם מחשבים. ועפר, שכן מסתדר, לא מצליח להכנס לניק שלו בתפוז

oferweisglass

New member
הכל סיפורים...

כשרוצים כותבים אם בר ועופר היו רוצים הם היו יורדים אל העם וכותבים אם יש להם בעיה עם מחשבים שיצרו איתי קשר אני יעזור להם אישית אפילו בחינם מצד שני עופר שכטר קצת בלאגניסט, הוא בטח יעשה לך באלגן בפורום

EvaNofit

New member
מסכימה עם oferweisglass ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

באמת תמיד זה התירוץ של "לא מסתדרת עם מחשב"
ואם רוצים הכל אפשר אז זה די תירוצים......

לא הבנתי..

יש כאלה שלא אוהבים הערצה ומחמאות.. חחח אז הם מתחמקים.. זה לא היה רשום בחוזה שלהם. מה את רוצה שהם יגידו באירוח: עזבי למי יש זמן לזה? הם חייבים לצאת לא אשמים :|

EvaNofit

New member
נו נכון..... זה בדיוק מה שאמרתי....

שהם לא באמת כאלה מטומטים במחשבים -זה פשוט תירוץ לא לתקשר עם מעריצים זה הכל.....

oferweisglass

New member
מפורסם שלא אוהב הערצה ומחמאות?

עשה לי טובה... אני פשוט לא אוהב את כל מי שלא מדבר עם המעריצים שלו בגובה העיניים. חוצמזה זה אמור להיות דווקא כיף למי שמופיע בסידרה יש לו הזדמנות לדבר עם האנשים שרואים אותו ואפילו הוא יכול לעשות את זה מתי שהוא רוצה אני לא רואה למה לא זה סתם הפסד גם שלהם בסופו של דבר

תגובה:

תאר לעצמך אותך, מככב בסדרה יומית, צועד בדיזנגוף סנטר כאשר אנשים מצביעים עליך ומצחקקים. אתה צוחק חזרה במבוכה מסויימת, ולאחר מכן ניגשת אליך ילדה ומבקשת חתימה. הרגשה נחמדה נכון? עכשיו תדמיין את זה כל יום, אין לך דקה של פרטיות. בנוסף לכל, אתה יודע שאם לא תהיה נחמד (גם אם כרגע הכלב שלך מת, אחותך חולה בשפעת ונכשלת טסט על אופנוע) כולםישנאו אותך כי אתה סתם סלב "סנוב". זה קצת קשה לא? למרות שאישית אני חושב שסלבס צריכים להכיר בעניין הזה (שמרגע שהם עושים משהו כ"כ ציבורי זה חלק מהעניין). בקיצור לא כל כך פשוט. כי סה"כ הם לא חייבים לך כלום, לא יודע מה הייתי עושה. ברור שבתור לא סלב קל לי להגיד שהייתי נחמד לכולם ונהנה מזה. (כאילו הרוב המכריע ככה אז כנראה שיש סיבה לא?) אשמח לתגובה.

oferweisglass

New member
זה חלק מהויתור אבל זה גם מה שבונה

אותם אנשים מהרחוב - אתה ואני. לפי התאור שלך זה ממש בלתי ניסבל... אף אחד לא חייב לי כלום, (וגם אני לא חייב לאף אחד) אבל ברגע שאדם הופך לדמות ציבורית ופופולרית יש לו אחריות יותר גדולה כלפי עצמו, המעריצים שלו והתקשורת איך שהוא מתנהג, איך שהוא מדבר, איך שהוא מתלבש וכו' לא אמרתי שצריך להיות כל הזמן נחמד אבל זה חלק מהויתור שעושים שוב- לטובה ולרעה הפפרצי זה חלק מסמני ההצלחה אולי באותו רגע זה מפריע אבל זה חלק מהיחסי ציבור של הדמות שכתוב עליהם בעיתון יום אחרי זה - שמדברים עליהם כל האנשים שנבחנים לכוכב נולד רוצים להתפרסם ושירדפו אחריהם ברחוב. כנראה שכזה כבר מגיע והאדם מפורסם הוא כבר לא מייחס לזה חשיבות. תבדיל בין האינטרנט לבין החיים ברחוב מה שאני מתכוון כאן זה דווקא משהו אחר - שימוש בפורום ובאינטרנט לדבר עם המעריצים שלך - את זה אפשר לעשות מתי שרוצים וזה אפילו לא במפגש פנים מול פנים יושבים בבית בכיף ועונים לאנשים או סתם שואלים ומספרים חוויות. אני רואה את זה ככיף של שני הצדדים - גם של המעריצים וגם של המפורסם. לא הייתי מצפה מאדם מפורסם שכל הזמן יהיה נחמד או יענה על שאלות בפורום אנשים עסוקים וזה מובן אבל אני לא רואה שום סיבה הגיונית שאדם בגיל צעיר יחסית - שאני מאמין שיש לו גישה למחשב לא יהיה בקשר עם המעריצים שלו. אני אתן לך שתי דוגמאות - דניאל סלומון שיש לו פורום בתפוז - כותבים לו דואר אלקטרוני והוא עונה ונינט שלפי מה שהבנתי היא בעצמה נכנסת לפורום באתר המעריצים שלה ומדברת עם אנשים (לה אין בעיות עם המחשב). אתה רואה, אם בר היתה כאן היא היתה יכולה להסביר לך הרבה יותר טוב ממני
זאת דעתי אבל אשמח לשמוע עוד אנשים - ובמיוחד את השחקנים מהסידרה (אם הם כותבים כאן בפורום)

EvaNofit

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ודרך אגב.... גם נינט תמיד כותבת שהיא מצטערת שהיא לא כותבת הרבה אבל היא לא ממש מסתדרת עם מחשבים....
כנס לארכיון הודעות שלה בפורום ותמיד תראה אותה כותבת על זה משו.....

oferweisglass

New member
גם אני מצטער...

איך כולם מתים על נינט, אני לא מבין את זה אולי יש לך הסבר?

EvaNofit

New member
כי היא פשוט מאמי../images/Emo70.gif

חחח סתם.....
לא יודעת למה אחרים אבל אני יכולה להגיד עליי שאני אוהבת אותה כי יש לה אישיות ממש כובשת - אולי [אולי!] היא לא בדיוק ככה במציאות אבל זה מה שהיא משדרת [וכמה שלפעמיים העולם הזה מלאכותי קשה לזייף עד כדי כך... אני מאמינה שחייב להיות לה טיפה ממה שהיא מראה..] היא צנועה כזאת, פשוטה, לבבית.. וכמובן -הקול שלה
קול נדיר ומיוחד

EvaNofit

New member
../images/Emo26.gif

http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1348&msgid=60126380

למעלה