איך הם טיילו הרוצחים המפלצות בתוך הקיבוצים והמושבים באין מפריע במשך שעות

כבר ברור למה מהתחלה לא היו חיילים ואנשי שבכ על הגבול.
הם אפילו קיבלו הודעה להישאר בבית.

כי המטומטמים שהיו אחראים חשבו שהתגובה שלנו למה שקורה על הגבול זה מה שיגרום למלחמה ולכן אם לא נגיב למה שקורה, העניין פשוט יגמר בשקט. ורק על הטמטום הזה אנשי צבא ושבכ צריכים לשבת בכלא שנים רבות.
אני שואל למה עד היום לא יושבים אנשים שהביאו את הביזיון הזה שהתוצאה שלו רצח יהודים אונס יהודיות וחטיפות ?
מה אכפת לי איך תכנה את זה? מחדל? טמטום? למה עד היום אף אחד מהאחראים לרצח הזה מסתובבים חופשי חופשי ומכניסים לכלא חפים מפשע? למה הם לא בבית הסוהר ? למה הם ממשיכים לקבל פנסיות ענקיות וממשיכים לנסוע במכוניות השרד שלהם באין מפריע?

אני שואל למה עד היום לא יושבים אנשים שהביאו את הביזיון הזה שהתוצאה שלו רצח יהודים אונס יהודיות וחטיפות ?
מה אכפת לי איך תכנה את זה? מחדל? טמטום? למה עד היום אף אחד מהאחראים לרצח הזה מסתובבים חופשי חופשי ומכניסים לכלא חפים מפשע? למה הם לא בבית הסוהר ? למה הם ממשיכים לקבל פנסיות ענקיות וממשיכים לנסוע במכוניות השרד שלהם באין מפריע?
אני אשאל את השאלות האלו עוד פעם ועוד פעם לא בשביל לקבל מכם תשובות שהרי אני לא מצפה משמאלן לכלום חוץ מבגידה ומימנמן מזויף שבוחר כל פעם בליכוד בביבי בחושבו שהוא בוחר בימין ומקבל שמאל לפרצוף לתת לי תשובות. לפחות אני רוצה שתביטו במראה כל בוקר ותראו פרצוף של זבלבל נשקף לכם מהמראה שלא מסוגל להסביר את עצמו.

למעלה