איך הם עושים כאלה אייקונים יפים? לחצי מקצועים

ב י ש ו ף

New member
איך הם עושים כאלה אייקונים יפים? לחצי מקצועים

פה , מישהו אולי יכול להסביר לי איך הם מגיעים לברק המושלם הזה באייקונים לחלק הבוהק העליון. בבקשה שמישהו יתן לי ניתוח פעולות שאני אוכל להגיע לרמות כאלה של עיצוב. אחלה פורום אגב בהזדמנות הזאת תודה לאלה שהגיבו פעם אחרונה. שבתלום

ב י ש ו ף

New member
עוד משהו

ניסית לקחת את האייקון ולמתוך אותו שמתי לב שריכוז הפיקסלים התרחב ככל שהרחבתי אותה יש משהו שאפשר לנסות לעשות בלמתוח את האייקון ולנסות להשאיר אותו בדחיסות פיקסלים גובהה? מאשר הקוביות שמופיעים על המסך?????? סתם לדעת אם יש דרך לפתור את זה.....

דווקא זה פשוט מאוד ../images/Emo13.gif

http://designphase.net/web_logo2 מתחת ל"Creating the logo design" (יש 2 דפים). *דרוש ידע בסיסי בפוטושופ. לגביי השאלה השנייה- אני מקווה שהבנתי אותך... אם אתה מנסה להגדיל את התמונה, אי אפשר לעשות הגדלה בצורה משמעותית מבלי שהתמונה תהיה מפוקסלת. פוטושופ זאת רק תוכנה והיא לא עושה קסמים, מאיפה היא תיקח את הפקסלים הנוספים והפרטים האחרים כדי שהאיכות לא תהרס?

ב י ש ו ף

New member
מאוד אדיב, רק לגבי האייקונים

התיאור שם לא מראה את הברק שמופיע ע"ג האייקונים ומראה הברק והדירוג המיוחד. אולי אני אחפש סירטונים על פוטושופ וככה יהיה יותר קל.

ב י ש ו ף

New member
ושוב באמת תודה על זה שניסיתי , שבתלום

כאילו הצלחת חלקית...... ההסבר לגבי הפיקסלים היה נכון וצודק לגבי האייקונים כנראה לא הסברתי את עצמי טוב. שבתלום

Nienna17

New member
זה פשוט שילוב של שני צבעים

אחד כהה ואחד בהיר, ובנוסף לזה השתמשו קצת ב BEVEL.

ב י ש ו ף

New member
שזה ? חחחח

אני אהבתי את המראה המבריק ואת ההברק שמופיע בחלק העליון................ (ניסיתי להתקין את הברק במברשת עם אדיט בראש טול.... זה לא יוצא אותו דבר)

זה מדריך ב2 דפים, בדקת בדף השני?

יש הכל, התוצאה היא לא אותה התוצאה אבל התהליך הוא פחות או יותר אותו התהליך.

למעלה