איך המגף הזנ לדעתכן?

שאפולי

New member
לא הטעם שלי../images/Emo13.gif

בכולופן לו הייתי קונה אותו לא בשחור. אם ראיתי? אמא שלי קנתה עכשיו נעל בדיוק כזאת בבני ברק לא מגף- נעל. אותו פרנציפ 500 שח

yael800

New member
אשפח להצעה אחרת למגף בגובה

כזה.. משהו עדין ודווקא שחור

שאפולי

New member
הטעם שלי הוא

מגפיים@! ונעליים!\ וסנדלים! זה הפטיש שלי. במגפיים עדיפות לאכות ביחס למגפונים עדיפות לכיווצים ביחס לצמוד עדיפות לצבעי חורף ביחס לשחור <שמנת חומים אפור סגול> אוהבת דיטלים אבל לא מקושקש נניח שרוך מעדיפה על רוכסן מעדיפה פרווה על נייילון וכו' השמלה
רק אללא יודע... זאת שרציתי <לא כזה רציתי אבל בניתיעל לשנות בה דברים> התופרת ראתה ואמרה שזה כאב ראש רציני אז ויתרתי, ביום שני יש לי פגישה עם תופרת לגי שמלה שתתפר ל מידותי אני אראה מה היא שחה ולפי זה אחליט...
זו היתה ההיא...

דינוסיק

New member
שמלה מאוד יפה וקלאסית

העניין הוא שהבנתי שאת צריכה משהו יותר צנוע. לא יודעת אם היא תיראה טוב עם שרוולים.

שאפולי

New member
בדיוק זו הבעיה

ויתרתי עליה
יש לי היום בצהרים פגישה אצל תופרת שאולי תתפור לי הכל על מידותיי, אם לא יסתדר אז אני אוותר על הרעיון בכולופן זה הולך לעלות לי 1500 שח לפחות!

הוא חמוד מאוד

יש לי מגף כזה דומה באדום. בגלל העקב שלו הוא מתאים ליום יום. עם עקב דק יותר זה בוודאי יותר סקסי ויפה, אבל נוח לך בעקב כזה?

yael800

New member
אני מחפשת משהו לא ליומיום

מחיר.. אני מוכנה להשקיע, עם עקב דק :)

yael800

New member
אלדו וניינווסט לא מצאתי.. איפה יש מרקו? זו חנ

חנות שנחשבת לטובה? (בת"א)

אני קניתי שם מגפים לפני שנה וסנדלים השנה

אני אישית יצאתי מרוצה אני לא יודעת כמה כסף את מוכנה להשקיע בשביל זה אני אישית נהנהת ממה שקניתי מצרפת לינק לאתר של נעלי מרקו http://www.marko.co.il|סלינק|

למעלה