איך הממשלה מעבירה כספים לרוצחים???

איך הממשלה מעבירה כספים לרוצחים???

איזה פרצוף יהיה לחברי הסנט בממשל האמריקאי שקוראים לא לתת כסף לחמאס אחר שמדינת ישראל נותנת ? ומה תאמר הקנצלר הגרמנית, שהיא תהיה יותר צדיקה מאולמרט ?

בני ברק

New member
הממשלה היא חלק מה"פושעים"

תרענן את זיכרונך מהצילומים של שבוע שעבר בגיזרת יהודה ושומרון.... תיראה נציגי ממשלת ישראל מרוצצים גולגלות של ילדים וילדות.

בני ברק

New member
אולמרט רוצה לראות דם יהודים

אולמרט רוצה לראות דם והרבה דם של יהודים, אין לו בעיה עם זה...הוא כבר עשה לפני 10 שנים ניסיונות של הפגנות אלימות נגד הממשלה דאז ממשלת רבין\פרס.

ElvisAlive

New member
והינה המסית הראשי בפהגנה ברעננה

נגד רבין עם ארון הקבורה

ElvisAlive

New member
אני רק אומר את האמת

ככה רבין כינה אותו. המסית הראשי. שהלך בהפגנות נגד רבין עם ארון קבורה.

mean girl 16

New member
גאון קטן.

נתניהו הלך עם ארון קבורה שסימן את ההרוגים על רקע הסכמי אוסלו. אתה המסית ברגע שאתה כותב ככה. אז אני אכתוב ואוסיף ששרון קרא לסרבנות והנהיג מאבק נגד אותם הסכמי אוסלו ורבין- עכשיו גם הוא הסית לרצח? קשקוש.

קישקאשת

New member
מזל שהבינה ניתנה לנשים כמוך ונלקחה

מקושקשים מסיתים דמגוגים כמוהו .

ElvisAlive

New member
שרון הסית ועוד איך

שרון הסית. לא מכו ביבי אבל גם לא לא חסר. אבל מה? שרון התנצל. ביום הרצח לרבין לפני שנה או שנתיים שרון התנצל. ביבי עד היום לא התנצל.

ElvisAlive

New member
הסיתו הסיתו

חוץ מכל הקריאות ומה שהם אמרו, ואני יכול להביא ציטוטים, הם נתנו להפגנות לצאת מכלל שליטה. עובדה למשל שמיכאל איתן מספר שירד מהמרפסת בכיכר ציון אחרי שראה את אופי ההפגנה. הראו שמה את ריבן בכאפייה ובמדי SS. צעקו "רבין בוגד" "רבין רוצח" "בדם באש את רבין נגרש" שרפו וצעקו. אם זה לא הסתה אז מה זה?

mean girl 16

New member
זה היה ארון קבורה סימלי

שסימל את ההורגים עקב הסכמי אוסלו.

למעלה