איך המשחק של מישה? לדעתכם?

איך המשחק של מישה? לדעתכם?

כמה שאני אוהבת תסדרה... וכמה שאני אוהבת אותה וגם את הדמות של מריסה.. ( למרות ששמתי לב שהרבה פה לא כל כך אוהבים ) אני חושבת שמישה בהרבה מצבים לא משחק אותה טוב לא יודעת צורת הדיבור או שפת הגוף שלה משהו תמיד לא מסתדר לי... מה אתם חושבים?

מישה

כשמישה היתה צעירה יותר, היא תמיד שיחקה את תפקיד הילדה המופרעת-אאוט- סיידרית-מתוסבכת, והיא עשתה את זה כל כך טוב, שזה גרם לי לתהות עליה כאדם, אם גם במציאות היא כזאת מגניבה ומיוחדת. גם באו סי יש לה כמה רגעים של מרדנות, אאוטסיידריות ומתוסבכות, אבל הם מכוסים בכמויות של מייק אפ, שיזוף מלאכותי ובגדים יפים. גם המשחק טיפה פלסטי וחסר רגש, וחבל, כי זה לא שמישה חסרת כישרון או משהו. בצדק היא אמרה באיזה ראיון שהיא לא מתכוונת להשאר מריסה לנצח, ולהמשיך לשחק את "בת השכן היפה והתמימה". הדמות שלה בO.C כל כך אנמית! מצד אחד זה נחמד לראות סוף סוף בחורה שלא כל משפט שיוצא לה מהפה הוא שנונאה קורעת, זה עושה אותה יותר אמינה, כי במציאות, מי כבר מצליח לדבר כך, מצד שני, קשה להתעלם מהעובדה שההצגה נגנבת ממנה שוב ושוב ושוב. באסה.

anais18

New member
בדיוק

כשראיתי אותה ב"אבודות והוזות" וב"חוש השישי" היא נראתה כהבטחה. אין ספק שהמשחק שלה בסדרה לוקה בחסר...

M i l k y W a y

New member
רק בפרק הקודם שמתי לב..

בקטע בהתחלה שהיא דיברה על ראסל קרואו..זה נשמע כאילו היא מדקלמת וממש לא משחקת, זה נורא צרם לי שבוע שעבר, וראיתי את הקטע הזה בטעות היום ואין היו צריכים לצעוק לה קאט ולהתחיל מהתחלה.. אבל חוץ מזה היא סבבה, יש לה קטעים שהיא קרה קצת יותר ממה שהיא אמורה להיות....

דרך אגב אני לא יודעת אם

מישהו פה יודע. אבל כל הקטע עם ראסל קראו, היה מעין "ירידה" על השחקן "בנג'מין מקנזי" שמשחק את ראיין. כי בארה"ב אחרי שהסדרה נהייתה להיט, בן סווג בתקשורת האמריקאית כ-"ראסל קראו" הבא... חחח אני לא רואה את זה אבל חפיף....

iamooga

New member
חדשה פה../images/Emo9.gif

אני לא מאמינה שלא נכנסתי לפה קודם... פורום מעולה לסדרה מעולה!! כל הקטע עם ראסל קרואו באמת היה "ירידה" על בנג'מין... זה פשוט רעיון גאוני! חחח

כן יש בה איזה משהו מוזר

לא יודעת מה הסיבה, אבל משהו ביכולת המשחק שלה לא מסתדר לי משום מה אני קולטת ממנה משהו מזוייף ולא אמיתי אומנם מדובר בסדרת טלויזה וכמובן שהדמויות לא אמיתיות אבל אני חושבת שהתפקיד של השחקנים זה לשאוב אותך לעולם דמיוני למשך 40 דקות ושהיא משחקת אני מרגישה הרבה פעמים שהיא רק מדקלמת משפטים. לא יודעת מה הסיבה לכך, אולי לגלל שהיא כ"כ צעירה, למרות שהיא משחקת מגיל צעיר, או שאולי הבעיה היא בדמות עצמה ואיך שהיא "נכתבת" ע"י צוות הכותבים של הסדרה- פשוט היא נהיית ממש סמרטוטית. לא יודעת...פשוט.... היא לא עושה לי את זה. המשך ההודעה= ספוילר לעונה שניה
עונה שניה
אם כל זאת אני חייבת להודות שגם לינזי שהיא דמות שאני מאוד אוהבת גם לא ממש מצטיינת ברמת המשחק שלה- בעיקר הפריע לי המשחק המוגזם שלה שהיא היתה שיכורה ב209.

MaStIk BaZoOkA

New member
זה נכון האמת..

באמת מישה לא משחקת כל כך טוב בסצינות מסוימות.. הסצינות ששם (לדעתי..) היא שיחקה הכי טוב היו הסצינות של טיחואנה.. אבל יש גם סצינות שהיא באמת מדקלמת את הטקסט.. וזה מעצבן=/ אולי בהמשך היא תשתפר..

No¥a

New member
אני לא ממש אוהבת את המשחק שלה..

וגם הדיבור שלה דיי מעצבן

נ ט ע ש ה

New member
היא ממש לא משהו

היא לפעמים ממש מדקלמת את הטקסט וגם די פלסטיקית לטעמי...

JoHnYmYsTeR

New member
הסדרה בלעדיה היתה יותר טובה...

רק אם הייתה שחקנית אחרת... ודווקא היא,דווקא היא,נבחרה על ידי המפיקים ללא אודישנים

תקווה4

New member
דווקא אצלי היא עושה את הסדרה

ניראה לי שהייתי רואה את הסדרה גם בלעדיה אבל הרבה הרבה הרבה פחות!!! ובעבר באמת לדעתי היא שיחקה יותר טוב לא יודעת מה קורה לה עכשיו לפעמיים אבל היא עדיין שחקנית מעולה! אני חולההההההההההה על מריסהההההה!!!!!!!!!

outrageous

New member
גמני חולהההה על מריסהההה!!!

היא עושה לי את הסדרה בלעדיה לא הייתי מתחילה לראות את זה אפילו... והיא שחקנית מדהימה, והיא שיחקה במלא דברים והיא שיחקה מדהים וגם ב-OC בעיקר ברגעים שהיא בוכה... ואיך שהיא משחקת את מריסה זה הוראות בימוי עובדה שבכל שאר הדברים שהיא שיחקה בהם היא משחקת מדהים... למרות שלדעתי גם ב-OC היא משחקת מהמם :)

sahchar

New member
מריסה היפיפיה גדולה מכולם

רק חבל שבסדרה היא חוזרת על אותן הטעיות over and over

למעלה