איך הנגן הזה?

funkygirll

New member
איך הנגן הזה?

קניתי לפני יומיים נגן MP3 דרך האתר וואלה. של PROSOUND ובו יש 1024 מגה,כלומר ג'יגה. היום התקשרו ואמרו שיש מבצע לנגן אחר,טוב יותר עם איכות שמע טובה, היה צריך להוסיף 120 ש"ח,אמא שלי הוסיפה וזה הנגן שיהיה לי בקרוב, של החברה SMART,ובנוסף לזה גם רמקולים מיוחדים כדי שאני אוכל לשמוע גם בלי אוזניות. הנגן הזה טוב? הוא יותר טוב מן הנגן של PROSOUND? אני יודעת שאתם כל הזמן פה מדברים על אייפוד וכאלה אבל איני זקוקה לכ"כ הרבה מקום של 4 ג'יגה ומעלה. תודה מראש.

JustThomas

New member
אלה נגני מדבקה. למען האמת,

השמות של "prosound" ו"smart" הם אותם נגנים בדיוק. עובדים עליך בעיניים, תיזהרי.

funkygirll

New member
איך זה יכול להיות?

תראה איזה הבדלים של מחירים! נגן של smart עולה באתר אחד 1500 ובאתר אחר זה עולה 1000 ואילו הנגן של prosound עולה 450-500 בכל האתרים שראיתי.

funkygirll

New member
לא התבלבלתי...

הנה קישור אחד: http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=20967&ref=12 וזה עולה 1548. ופה: http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=2369 זה עולה 948. ובכלליות-זה נגן טוב? והאם הוא באמת יותר טוב מן הנגן של PROSOUND?

weird dust

New member
מישהו כאן לוקח הרבה מאוד כסף

במחיר כזה ניתן לקנות נגן הרבה, אבל הרבה יותר איכותי ובפחות מחיר. הנגן הזה מיוצר בסין מקבל מדבקה ונשלח לארץ. לרוב הוא עולה 500 שקל ובמחיר של 1300 אפשר גם להשיג אייפוד. ככה שזה גובל ברמאות
עצה: אם לא עברו 14 יום מיום החיוב תבטלי את העיסקה ותיקני או מכשיר דומה בשליש מחיר או שתיקני נגן שנותן תמורה טובה יותר.

יאיר B

New member
אוי וייאיזמיר....

זה לא יאומן.... אותו נגן בחנות ליד הבית עולה 600 שקל.... מדהים! אגב, תמיד הורג אותי לראות למכירות באינורנט ש"מחיר המחירון" הוא 2500 ו"רק אצלנו - ""במבצע"" 900 שקל". את לא חושבת שמדובר בשטות: איך הצליחו "להוריד" 1500 שקל ממחיר של מוצר? באופן כללי - המחירים הללו מטורפים לגמרי ולא מוצדקים. תבדקי בזאפ כמה עולה נגן כזה (או דומה - הם כולם אותו דבר) בפועל.

מה הנגנים האלה ב 1500 ?

אפשר לקנות אותם ב 500 שקל וגם את הכסף הזה הם לא שווים !!!!!!!!

יאיר B

New member
מדהים, אה?

ויש פראיירים שקונים.... (כי אם לא היו קונים - לא היו מפרסמים!)

לא , אנשים לא קונים....

את הננגנים היקרים הם קונים את הזולים ! למה ? זוכר את פוש אפ שחשפה בשידור חוקר ? הקימו שתי חברות שמוכרות אותו מוצר אבל עם אריזה שונה ומחיר שונה וככה נוצרה תחרות מדומה ! כמובן המוצר לא היה שווה שקל ונמכר סביב האלפיים שקל !!

יאיר B

New member
נגן לא שווה כלום!

אם עוד לא הבנת מהשרשור הזה, הנגן לא שווה כלום. נגני מדבקה: יש כ-5 מפעלים (אל תתפסי אותי במספר) שמייצרים בטייואן / סין את כל הנגנים הזולים. הנגנים הללו נמכרים לדילרים שקונים הרבה יחידות. שמו של הנגן (וגם הדגם שלו) ממוצאים ע"י הדילר בארץ המכירה. לכן הם מכונים נגני מדבקה: מדביקים עליהם את השם שהדילר מבקש. איכות: אין אבאמא - אין

יאיר B

New member
כן, קונים את הזולים ביוקר...

אחרי שעובדים עליהם עם שם מפוצץ (Smart) ומחיר בשמיים (במיוחד לאלו שלא מבינים בכלום בעניין).

לא נכון ! כנראה אתה לא מבין

בפסיכולגיה צרכנית(או שאני לא מבין) ! כל המטרה של המחירים הגבוההים זה לגרום לאנשים לקנות את הנגנים הזולים ולתת להם תחושה שזכו במשהו איכותי במנימום כסף !!! כל המטרה של המחירים הגבוהים זה לא בשביל שיקנו במחיר גבוהה !!

יאיר B

New member
אני לא מבין למה דווקא הSMART

נמכר במחירים חסרי פרופורציות. מה, עשו ממנו "מותג" (בגלל השם המפוצץ?)? מכל נגני המדבקה - דווקא הוא. סתם מסקרנות - יש לך הסבר לזה? אנו יודעים שהוא שווה לאחרים שזולים ממנו ברבע! אתה אומר שהמציאו נגן מדבקה אחד במחיר גבוהה כדי שיקנו נגני מדבקה אחרים במחיר זול? אם זה אמיתי - אז הרעיון של המשווקים ממש עקום (זו דעתי לפחות)!

funkygirll

New member
וואי איזה אנשים אתם לא עונים!

הוא עלה לי משהו בסביבות ה-500 לא 1000 שקל!

weird dust

New member
מה השאלה?

על מה צריך לענות? אמרו שהוא לא שווה הרבה. ואמרו שב1000 ומעלה כאן זה גבוהה מאוד.

למעלה