איך הנגן השפיע עליכם?

יאיר B

New member
איך הנגן השפיע עליכם?

שתפו אותנו: איזה נגן יש לכם ומה השתנה אצלכם מאז שהנגן נכנס לחייכם?

stardust19

New member
כנראה שאני אהיה הראשון ../images/Emo13.gif

יש לי את הH320 של איריבר- למרו שהוא עלה יקר וכבר הפסדתי עליו כסף הוא החזיר לי כל גרוש שהשקעתי בו...הוא פשוט פתר אותי מכל חבילת הדיסקים שהייתי סוחב אותם כשהייתי בא לאנשים להתקין מחשבים. עכשיו אני רק בא איתו ועם הכבל, מחבר ל USB וסיימנו...זריז, נוח, ידידותי וגם אנשים רבים מתפלאים ממנו. בקיצקץ- חבל"ז של מכשיר. בקרוב אני מתכנן לקנות את ה T20 או את ה T30 ונראה אם הוא יתרום לי בדיוק באותה מידה

Papito

New member
הנגן עצמו למעשה לא שינה לי כלום

אולי פרט לנוחות של לסחוב כמה אלבומים במכשיר אחד. אבל גם לזה יש את החסרון שלו שאי אפשר להסתכל העטיפה של הדיסק ולקרוא את הליריקס וכו' וכו' . אז כמו שהתחלתי להגיד, הנגן לא שינה לי כלום. אבל המוזיקה שיש בפנים שינתה את החיים שלי מקצה לקצה

shay0600

New member
נגן אחד שלושה דיסקמנים

קודם כל חשוב לציין שמעולם לא היה לי דיסקמן שלא תומך ה mp3 הדיסקמן הריאשון שלי ניקנה בכיתה ז' וההיתי מרוצה מימנו עד הגג והשמיעה של מוסיקה מאוד שיפרה לי את המצב החברתי וההצלחה בלימודים הדיסקמן היה של גרץ בסוף הוא נהרס פשוט הוא לא היה מזהה את החיבור של החשמל אז החלפתי לו את השקע אבל זה היתנתק לפעמים אז ביגלל שפתחתי אותו הרבה ניהיו בו נתקים עם הכפתורום שנימצאים בחזית המכשיר הדיסקמן השני שלי אני לא זוכר את החברה שלו אבל הוא ממש לא היה איכותי אבל היה לו אור במסך והוא לא הראה את השמות של השירים וזה ממש עצבן אותי לא חשוב הגיע הבנדם שעשה את המצווה בכך שגנב לי אותו לא חשוב מזלי שלבית הספר שלי יש ביטוח לכן קניתי את הדיסקמן השלישי שלי הדיסקמן השלישי שלי היה של חברת ארט'ש נהנתי מימנו הרבה יותר מהנגן השני אבל לא היה לו אור וגם הוא לא הציג את שמות השירים האיכות שלו היתה הרבה יותר גבוהה אבל עדיין הוא לא הישתווה לנגן הראשון שלי בסוף ראיתי את הנגנים של ה 512 מגה ב 300 והמפרט המפתה אני מיתחרט על היום שקניתי אותו אבל אני לא מיתחרת כי אם לא היה לי אותו לא ההיתי מגיע בכלל לפורום הזה היום אני רוצה לקנות נגן חדש ומשוכלל במיוחד לא אחפת לי להשקיע 2000 שקלים ואפילו יותר כדי להגיע לרמה של נגן שייצחק על הדיסקמנים שהיו לי מהדיסקמן הריאשון שלי הכי נהנתי והוא אף היה הכי איכותי בחיים שלי ביינתיים
חחח.. עשיתי ממש סיפור של החיים שלי

Marble Arch

New member
בתור הולכת רגל/ נוסעת באוטובוסים,

שנמצאת בדרכים די הרבה ואוהבת מוזיקה נורא- הנגן שינה את החיים שלי לגמרי, עליה מטורפת ברמה מדיסקמן גרוע וקופץ לנגן שמכיל בפנים את כל מה שאני רוצה! אני גם יותר נחשפת למוזיקה חדשה כי לקחת דיסק מחברה ולהפוך אותו לmp3 לוקח בדיוק דקה (הדיסקמן שלי לא קרא צרובים...). את הדיסקמן לא הייתי לוקחת הרבה גם כי הוא היה גרוע וגם כי אני בחורה ומכאן ש90 מהתיקים שלי מספיקים (בגודל) בדיוק לארנק ולסלולרי... הmp3 זאת פשוט המצאה גאונית - לא רק שהוא קטן, מכיל המון שירים, איכות סאונד מספקת ביותר (איריבר)- הוא גם לא קופץ!! קיצר, בתור בחורה לא טכנולוגית בכלל אני חייבת להודות שהורשמתי לאללה ולפעמים כשאני חושבת על זה שעוד מעט יהיה לי רשיון ולא ממש יצא לי לנסוע באוטובוסים, קצת עצוב לי..
אהה, והנגן גם תרם רבות למינוס שלי..

matke

New member
++++++++

שיהיה לך רישיון את מוזמנת לחבר את הנגן למערכת באוטו.

stardust19

New member
וגם אפשר להתשמש בדיסקמן הישן ../images/Emo22.gif

אצלי גם יש דיסקמן MP3 ורגיל והם עדיין חיים...מה עוד שהם עברו עברו הרבה טראומות בחיים

BIacKnight

New member
ברשותי נגן אייריבר h340 ממש

מכונת מולטימדיה,אני מאוד מרוצה ממנו בעיקר שהוא HD ניד -שמכיל את כל המידע שלי, מסרטי וידאו של המשפחה שצילמתי ,וכמה סרטי dvd מלאים,כמו הכנסתי את כל אלבומי התמונות שלי לנגן,וכמובן כל הדיסקים שברשותי. אותי הוא לא שינה ,אבל בהחלט השתדרגתי מבחינה טכנולוגית כיף אחד גדול..

yuDa398

New member
לי יש iriver H10

הוא הנגן mp3 המקצועי הראשון שלי והוא ממש שינה לי את הרגלי השמיעה. לפני שקניתי אותו שמעתץי מוזיקה בעיקר בסלולארי שלי (Motorola E398 למי שמכיר) האיכות היתה מדהימה ביחס לסלולארים אחרים וגם יכולתי לשמוע בשתי ראמקולים סטריאופוניים שמובנים במכשיר, אבל שהתחלתי לשמוע באיריבר שלי, אז הבנתי מה היא איכות אמיתית. פתאום יכולתי לשמוע שירים של יותר מ-192kbps וגם פורמטים אחרים חוץ מ-mp3 (כמו wma...) שלא יכולתי לשמוע בסלולארי. (חוץ מהאופציה של הספיקר שנשמתה הכל באיריבר יותר טוב) הבעיה היחידה שיש לי איתו זה שאני פוחד לקחת אותו לבית הספר שמה יאבד לי או יגנבו לי. אז אני חושב לקנות נגן איריבר של זיכרון פלאש, אולי T10 , אולי iFP-100 הפשוט יותר... נראה...

למעלה