איך הנגנים של סוני?

יאיר B

New member
נגנים טובים מאוד.

מכל הבחינות (גם איכות וגם סאונד, זמן סוללה, הכל). אם אתה רוצה לקנות, חפש נגן עם אחריות של ישפאר. למה לא פופולאריים בארץ? כי ישראלים אוהבים לקנות בזול את כל הזבל הטיוואני שמוכרים בפומביות. לך תסביר להם שעדיף להשקיע יותר ולקבל משהו טוב..

omerr8

New member
דווקא לפי דעתי הם לא משהו

גם יקרים יחסית גם לא ממש יפים וגם בלי ביצועים שעולים על המתחרים.

gt-master

New member
זה לא עניין של דעה,זאת עובדה

הם מצוינים. למה?כי זה סוני. למה אתה קורה ביצועים? אין להם פיצ'רים כמו רדיו והקלטה אבל גם לאיפוד אין ובכל זאת הוא נחשב לנגן מעולה. בשבילי ביצועים זה זמן סוללה ואיכות סאונד ובזה הנגנים של סוני עולים על כולם או לפחות מהטובים שיש. יקרים יחסית למה?לזבל סיני ב 250 שקל אכן יקר,יחסית לאיפוד דווקא זול. יופי זה עניין של טעם.אני רוצה להגיד לך שבתמונות לא תמיד מתרשמים מעיצוב של נגן בגלל שאין מושג על גודל. לפעמים במציאות,הנגן מתגלה כזעיר מימדים ונראה מאוד מרשים.

gt-master

New member
למה נאלץ?

פשוט תסכים
(מגניב שיש לי גיבוי(סוף סוף))

gt-master

New member
הרב בלי.

יש להם איזה שני דגמים מאוד ספציפים של פלש עם רדיו אבל לאף אחד אין הקלטה. דרך אגב גם איריבר מתחילה להוריד רדיו מדגמים חדשים שלה כך שכמו שאני אומר לא תמיד מה שחדש עדיף.אני מעדיף לקנות לפעמים את הדגמים הראשונים והטובים של חברה לפני שהיא מתחילה להוריד ולקצץ באלמנטים איכותיים.

omerr8

New member
../images/Emo93.gif

אפילו לא גיבוי אחד! האמתי שאין לי כזה וגם לא ראיתי במציאות כזה. אבל זה מה שהבנתי מכל מיני תגובות של אנשים ומהביקורת על זה בוואלה.

למעלה