איך הספר של אורנה ואלה?

michalka

New member
איך הספר של אורנה ואלה?

היי, מחלקים לנו היום ספר במתנה בעבודה ואני מתלבטת בין "תורת המשחקים" לבין ספר המתכונים של ארנה ואלה" למישהו יש את הספר שלהן? איך הוא? יש שם מתכונים יומיומיים או כל מיני דברים מסובכים? תודה מראש,

מ-ע-ו-ל-ה!!

כל מתכון פיצוץ!!! עשיתי שתי עוגות (אחרי הפעם הראשונה עשיתי ווריאציות קלות בטעם) גבינה ומוס לימון. מדהימות והמתכון מדוייק שחבל"ז. עשיתי ניוקי פשוט סופניים וההסברים פשוט מובילים אותך אל ההצלחה!! בעיני, ספר שנעשה עם המון אהבה, לבישול ולאנשים.

ענתבר

New member
גם אני הכנתי עוגת גבינה משם -

מדהימה. עוגת קונדיטוריה. גם יפה וגם טעימה. ההסברים ברורים והחומרים מדוייקים.

ועוד סופרלטיביים...

גם המזכירה שלנו מבשלת משם לעיתים והיא תמיד מלאת שבחים. אכלתי אצל חברים את האורז עם ירקות שלהן והיה משהו משהו.. בקיצור, הספר של אורנה ואלה - ממש מומלץ...

noa scotland

New member
לא ראיתי את הספר, אפילו

אבל שמעתי שהאחיין שלי (בן 11) מכין משם דברים ויוצא לו מעולה. אז כנראה שזה ספר טוב... וגם "אורנה ואלה" לא רע
(טוב, זאת היתה בדיחה
)

mica35

New member
ספר מעולה אבל לא פשוט

כל מתכון לוקח המון זמן להכין. לדוגמא סלט פסטה מתחיל בייבוש עגבניות, ממשיך בהכנת ממרח דמוי טפאנד ורק אז מכינים את הסלט. גם חלק מהסלטים לוקחים המון זמן להכין (לדוגמא סלט הכל: צריך להכין רוטב ממלא עשבי תיבול, קרוטונים, ורק אז שוטפים עוד מליון דברים לסלט), אבל התוצאה בשני המקרים מדהימה. מומלץ גם סלט הקינואה, הלחם חום, ועלי הגפן הממולאים. וגם לרוב המתכונים בטח אפשר לנסות לעשות קיצורי דרך ואז יהיה פשוט יותר. דווקא מעוגת השוקולד היפנית לא כל כך התלהבתי

נכון, רוב המתכונים מורכבים

ומאוד לא חסכוניים. יחד עם זאת, מתכונים טובים. ניסיתי משם את המאפינס תירס - מומלץ מאוד!

אני עושה לי קצת קיצורים...

למשל בניוקי, עשיתי רוטב דומה ולא זהה. (עגבניות מרוסקות מקופסא ולא עגבניות טריות) אני ממליצה על הספר בכל פה והוא אכן לא ל"מתחילים".

whitetulip

New member
נצל"ש אורז וירקות של אורנה ואלה

מישהו יכול בבקשה להעלות את המתכון מהספר?

שפית123

New member
יש לי את הספר הזה,והאמת שעוד לא

הכנתי שום מתכוןן,קצת מורכב לטעמי.

למעלה