איך הערצה שלכם לג'ני התחילה?

איך הערצה שלכם לג'ני התחילה?../images/Emo202.gif

אז איך התחלתם פתאום לאהוב/להעריך/לסגוד/להעריץ את ג'ניפר? שתפו אותנו...

אני אתחיל.... ../images/Emo11.gif

טוב, אז בשנת 1999 הייתה תקופה שהייתי חורש על ה-MTV... אני ואחותי היינו אובססיבים לגבי מלא זמרים, מביניהם אנריקה, ריקי מרטין, בריטני ספירס, בקסריט בויז וכו' וכו'... אז כל היום היינו יושבים מול הטלוויזיה ומחכים שיוציאו קליפים חדשים
אז יום אחד היה קליפ של כריסטינה אגילרה, ג'יני אין אה באטל, אז מהר העברתי כי שנאתי אותה... ואחרי 4 דקות החזרתי ל-MTV ואז פתאום היה קליפ יפה כזה, ואז ישבתי מול הטלוויזיה וראיתי ובסוף היה כתוב "waiting for tonight" של ג'ניפר
ומאז אהבתי אותה
וחיכיתי לקליפים שלה... ויום אחד אמא ואבא הזמינו מוכר דיסקים הביתה וקניתי ת'דיסק הראשון שלה... וגם שבת אחת ראיתי את איף יו האד מיי לוב וגם את זה אהבתי
אחרי כמה זמן כבר לא אהבתי אותה, אבל שתמיד היה כתוב משהו עלייה הסתכלתי ואפילו מדי פעם אמרה: "איזו יפה היא"
ואז יום אחד בשנת 2002 היה בערוץ 2 ת'סרט אנקונדה, והוא היה ממש יפה
[יש לי אובססיה לסרטי אימה] והקלטתי אותו והתחלתי לחרוש עליו כמו לא יודע מה
ואח"כ שמעתי שיצא סרט חדש שלה "עד כאן" ורק בגלל ששמעתי שזה סרט עם מכות הלכתי לראות אותו וזה סרט ממש טוב
ואח"כ יצא לה הבושם GLOW והתמונה שלה ערומה עם הסמרטוט הזה עם הראש, כ"כ אהבתי ת'תמונה! אחותי הלכה לסופר פארם וגנבה מהם ת'פוסטר של הבושם בשבילי
וזהו... הפסקתי להעריץ אותה ואז יום אחד זרקתי על השכנים קסטות מהחלון כי הם עיצבנו אותי, ואז ראיתי שבאתי לזרוק קסטה והיה כתוב עלייה: "אנקונדה" אז הכנסתי לוידאו והתמכרתי שוב
ואז הורדתי ת'סרט למחשב, צרבתי ל-DVD ובאתי לפורום והתמכרתי שוב
ואז גם גיליתי שג'ניפר מוציאה עוד דיסק, שבקרוב אני אקנה אותו
מי שהגיע עד לפה... מממ.... הוא מלך

QueIronia

New member
לא מסובך כ"כ

Ain't It Funny יצא. ביולי 2001 קניתי את JLo והתחלתי להיות אובססיבי, עד היום למעשה.

Lopezit

New member
כנ"ל

רק הבדל קטן... אני קניתי את JLO מזוייף בטיילת בים

כולם התחילו עם צרובים../images/Emo8.gif

גם אני קניתי את הדיסק הזה צרוב, אח"כ קניתי את המקורי

גם אני מאז J.LO../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

רק שאני התחלתי מקלטת (כן היה פעם כזה דבר
) הייתה לי ידידה ממש טובה אז... והיינו מדברים המון על מוזיקה וכשיצא J.LO אז שנינו התלהבנו... ולה משום מה היה את הדיסק בבית אז היא העבירה לי אותו לקלטת

West Doll

New member
אה זה קצר ולענין../images/Emo3.gif

כשג'ניפר הוציאה את האלבום הראשון שלה On The 6 אחותי הגדולה קנתה אותו וחרשה עליו.. אני כמובן לא ממש שמתי לב לג'ניפר או לדיסק
אבל אז אחותי השמיעה לי את Lets Get Loud ומאז אני מאוהבת
וכמובן בגלל שהייתי קטנה [בת 11 או משו כזה] התחלתי לאסוף עליה פול תמונות ופוסטרים ולא ראו בכלל את הקיר שלי מרוב ג'ניפר
ואז התחלתי להשלים ולראות ולקנות את כל הסרטים שלה וכל דבר קטן שג'ניפר הופיע בו וזהו בערך
פוסטרים כבר אין לי היום[כי עברנו דירה
] אבל כל הסרטים, הדיסקים וכו' כמובן שנשארו אצלי... טוב, אז זה לא ממש היה קצר ולענין

../images/Emo99.gif../images/Emo197.gifעונה---->

חח דבר ראשון זה רעיון יפה :) דבר שני : היתה לי ילדה בכיתה ח' בערך שהיתה מתה עליה וחופרת עליה.. אבל אפעם לא שמתי לב לג'ניפר אפילו שאהבתי תשיר WF2NIGHT ואפילו במסיבת מילניות שמו אותו... חח אבל לא התעניינתי בזמרת.. עד שהחופרת חפרה לכיתה על LDCAT ראיתי בטלויזיה וחשבתי איזה זמרת כוסית אבל מהקליפ לא התלהבתי.. וחיכיתי שיצא לה קליפ חדש ואז.... אז הגיע PLAY.... והשאר היסטוריה חחחח! פשוט נדהמתיייייייייייייייי מהשיר מהיופי מהדיווה מהכל.. בזכות PLAY התמכרתי.. ואחרי זה גם עוד יותר בזכות ALL I HAVE שאמרתי היא הדבר הכי יפה שיש בעולם בדוק.. (בסצינה עם הראפר כמובן עם הכובע פרווה).. וכמובן IR.. :) זהו ורק לפני איזה חודשים קניתי את הדיסק האמיתי היחידי שלה JLO :)

** :)

רק כי מPLAY אין ממש תמונות נורמליות חח :) ואם לא אמרתי.. אז רוב האהבה שלי אליה זה בגלל הקלפים ואיך שהיא נראת בהם.. לילה טוף

eranmc

New member
מהקליפ if u had my love

מתי נגמרה? לאחר הסרט "התא". חשבתי שהיא בחורה תמימה ועדינה ואז קיבלתי זעזוע מהעירום בסרט. מאז אני רק שומע את המוזיקה

Lopezit

New member
איזה עירום שלה יש בסרט התא?

יש רק סצינה שהיא יושבת מעשנת עם חולצה ותחתונים

sims21

New member
אני אוהב אותה מגיל 8..

חחח תאמת לא זוכר איך התחלתי לאהוב אותה. חחח..אתמול קניתי תדיסק החדש שללההההההה!!!!

אליעד699

New member
אין עירום...

ראיתי את הסרט 50000000000 פעם ותאמין לי... הייתי שם לב אם ג'ניפר הייתה מתפשטת...

eranmc

New member
אז על איזה סרט אני מדבר? ../images/Emo6.gif

הוא הוקרן פעם בערוץ 4 (סרטים) לא מדובר באנקונדה... זה סרט שהיא בורחת אם אני לא טועה מהחבר שלה והוא אונס אותה ליד המוכנית. אני עושה סלט אה...

למעלה