אני אתחיל.... ../images/Emo11.gif
טוב, אז בשנת 1999 הייתה תקופה שהייתי חורש על ה-MTV... אני ואחותי היינו אובססיבים לגבי מלא זמרים, מביניהם אנריקה, ריקי מרטין, בריטני ספירס, בקסריט בויז וכו' וכו'... אז כל היום היינו יושבים מול הטלוויזיה ומחכים שיוציאו קליפים חדשים
אז יום אחד היה קליפ של כריסטינה אגילרה, ג'יני אין אה באטל, אז מהר העברתי כי שנאתי אותה... ואחרי 4 דקות החזרתי ל-MTV ואז פתאום היה קליפ יפה כזה, ואז ישבתי מול הטלוויזיה וראיתי ובסוף היה כתוב "waiting for tonight" של ג'ניפר
ומאז אהבתי אותה
וחיכיתי לקליפים שלה... ויום אחד אמא ואבא הזמינו מוכר דיסקים הביתה וקניתי ת'דיסק הראשון שלה... וגם שבת אחת ראיתי את איף יו האד מיי לוב וגם את זה אהבתי
אחרי כמה זמן כבר לא אהבתי אותה, אבל שתמיד היה כתוב משהו עלייה הסתכלתי ואפילו מדי פעם אמרה: "איזו יפה היא"
ואז יום אחד בשנת 2002 היה בערוץ 2 ת'סרט אנקונדה, והוא היה ממש יפה
[יש לי אובססיה לסרטי אימה] והקלטתי אותו והתחלתי לחרוש עליו כמו לא יודע מה
ואח"כ שמעתי שיצא סרט חדש שלה "עד כאן" ורק בגלל ששמעתי שזה סרט עם מכות הלכתי לראות אותו וזה סרט ממש טוב
ואח"כ יצא לה הבושם GLOW והתמונה שלה ערומה עם הסמרטוט הזה עם הראש, כ"כ אהבתי ת'תמונה! אחותי הלכה לסופר פארם וגנבה מהם ת'פוסטר של הבושם בשבילי
וזהו... הפסקתי להעריץ אותה ואז יום אחד זרקתי על השכנים קסטות מהחלון כי הם עיצבנו אותי, ואז ראיתי שבאתי לזרוק קסטה והיה כתוב עלייה: "אנקונדה" אז הכנסתי לוידאו והתמכרתי שוב
ואז הורדתי ת'סרט למחשב, צרבתי ל-DVD ובאתי לפורום והתמכרתי שוב
ואז גם גיליתי שג'ניפר מוציאה עוד דיסק, שבקרוב אני אקנה אותו
מי שהגיע עד לפה... מממ.... הוא מלך