איך הפרח

Farbiash

New member
בעיה בצילום פרחים

שתי התמונות שנשלחו אינן מדהימות. זה לא בגלל שהצילום לא טוב, או שהפרח לא יפה. הסיבה היא שכאשר אנו מתבוננים בפרח העין יודעת להתמקד על אזורי המשיכה שלו, דהיינו צבעים בולטים, תבניות מענינות וכו´. השגיאה הרווחת בצילום פרחים (אני חזרתי על שגיאה זו מאות פעמים), היא לצלם את הפרח בלי לחפש משהו מאוד מיוחד - זווית, רקע מעניין מאוד, חרק שיושב וכו´ ... אני מצרף דוגמא לצילום פרח שנראה לי מעניין יותר בזכות כמה מהאלמנטים שעליהם כתבתי.

winny

New member
באמת יופי של תמונה!

אני נתקלת באותה בעיה. זה כייף לצלם פרחים (הצבעים נפלאים), אבל הרבה פעמים התמונות נראות לי סתמיות. אני מצרפת דוגמא. תמונה של פרח. נכון. אבל לא ממש מרגש.
ואין לי אפילו רעיון איך יכולתי להפוך את התמונה ליותר מיוחדת....

Farbiash

New member
הצעה

קודם כל חשוב למקד את התמונה על חלק מסויים של הפרח. בתמונה שלך לא ממש ברור איפה היה המיקוד, אף שהפרח מפוקס ואילו הרקע לא. אני הייתי בוחר את אחת השפופרות שיש לפרח הזה ומתמקד מה. הצהוב המרוח של שאר הפרחים היה נותן אוירה הרבה יותר רומנטית לתמונה. דבר חשוב שאותו לא הזכרתי קודם, כדי לקבל צילומי פרחים טובים יש צורך בעדשות ממש טובות. מצלמות אמצע הדרך לא תמיד מספקות את הסחורה. באתר שלי יש עוד כמה דוגמאות לצילומי פרחים וצמחים.

komandatore

New member
אפשר ללכת בצורה קצת קיצונית

ולעשות משהו שונה עם צילומים, כמו שעשיתי אני באתר הזה

Farbiash

New member
הפעם הקישור עובד ...

הצילומים והעיבודים מעניינים מאוד. אני מציע לך כי תוסיף לתמונות שמות. הפריע לי העובדה שמתחת לעל תמונה רשום "ללא שם" ... דרך אגב, מה דעתך על האתר שלי ?

komandatore

New member
קשה לי לחשוב על שמות לכל תמונה

ולכן הסתפקתי בשם לסדרה כולה לגבי האתר שלך- האתר בנוי יפה ,(איך בנית אותו?)- לא ממש מסודר- צילומי קלוז אפ ונוף ביחד, אבל התמונות שבו טובות, אני ניסיתי לבנות אתר למרות שאין לי הרבה ידע,ולאחר תקופה מסוימת האתר שינה בעלות ויותר אני לא יכול לעדכן אותו (לפחות לא מחקו אותו, כמו שכבר עשו לי בפעם אחרת)ולכן אין לי ממש מוטיבציה לבנות אתר ממש אלא הסתפקתי בהעלאת תמונות ל MSN.

Farbiash

New member
יש הסכמה רחבה ../images/Emo13.gif

אתה צודק לגבי הבלאגן שיש באתר שלי. אני מקווה שאוכל להתפנות מתי שהוא לסדר את זה ולהוסיף תמונות. אני גם מסכים עם הגישה שלך לגבי MSN. זה בהחלט לא רע ובטח יותר פשוט מאשר להתעסק עם בניית אתרים.

ofirgonen

New member
farbiash

רציתי לשאול אותך עם איזה תוכנה כתבבת צילם... ניסיתי להעתיק מהוורד לצייר ועוד מלא כאלה אבל היה לי רקע לבן מסביב לאותיות בבקשה תגיד לי איך עשית

Farbiash

New member
לא ממש הבנתי את השאלה ...

תנסה להסביר את השאלה באופן מפורט יותר ואני אשמח להשיב.

ofirgonen

New member
איך רשמת

למטה את השם שלך עם איזו תוכנה צירפתי תמונה אם אתה לא מבין

למעלה