איך הצלחתי לפספס את תחילת העונה
ובכל זאת..

תיקתקית

New member
איך הצלחתי לפספס את תחילת העונה ../images/Emo4.gifובכל זאת..

חגי, (אם אתה קורא) מדהים מדהים מדהים. ראיתי רק את הפרק של ראובן עם גילה (שכחתי איך קוראים לה בתוכנית..) שזה בד"כ הפרק הפחות אהוב עלי. פשוט מדהים איך הסדרה הזאת תופסת אותך בריכוז שלה, בהתמקדות החדה והלא מתפשרת באופי של הדמויות, ועם זאת בצורה כל כך פשוטה וישירה.. היה שווה את ההשקעה (לפחות ממה שקראתי על תלאותיה ב"רייטינג"). זה לא טלויזיה במיטבה; זה המיטב שבמקרה הגיע לטלויזה. פשוט מדהים. אני חייבת להגיד משהו על נעימת הפתיחה והסיום - איך קלעתם? היום, כששמעתי אותה בפעם הראשונה מאז העונה הקודמת, נזכרתי בכל הרגשות, והמחשבות שהיא הציפה בי, כמו תמיד אחרי צפייה בפרק ממוקד ומעמיק. כמה הנעימה הזאת פותחת את הראש, מציפה את המחשבות, ועם זאת מרגיעה את סערת הרגשות שעולה כמו בכל צפייה בסדרת דרמה טובה, ונותנת שנייה של אורך נשימה להרגע. אבל הכי חשוב, כשמיד אחריה משודר הפרומו האגרסיבי לאמריקן איידול, פומפוזי, גדול, צבעוני ומבריח, מבינים שהסדרה הזאת מנצחת בשקט שלה. פשוט מדהים. בכל פרק שעובר (בשבילי רק אחד, אבל בסוף השבוע כבר יהיו חמישה..) אני שוקעת ואז עצובה, כי פרק אחד פחות נשאר.. אל תפחד להתאמץ שוב. ובבקשה אל תשקול שנית לוותר על אסי דיין שאין מילים לתאר את נוכחותו, הכריזמה והטוטאליות שלו. כזה שכשמסתכלים עליו, מייחלים שהוא יהיה המטפל שלנו (טוב, לפחות אני..). אסי, אל תוותר .. חגי חזק ואמץ! תודה על סדרה מצויינת! (קשה לי להאמין שהצלחתי לפספס את הפרק עם טלי שרון
)

דהאמא

New member
יש הסבר פסיכולוגי למדוע שכחת את שמה של גילה

הסיבה ששכחת את שם הדמות היא מפני ששם הדמות זהה לשם השחקנית - גילה

למעלה