איך הקעקוע שלי?

אבל למה על כל הגב?

עכשיו אתה צעיר, נחמד לך עם כל הקונספט, אתה מזדהה איתו ונהנה ללכת עם זה עד הסוף. בעתיד קרוב לוודאי שתתקע עם הדבר הזה על כל הגב. אני חושב שהיית צריך לעשות קעקוע יותר קטן ולא להגזים. אם זה מה שעושה לך את זה, תהנה. בעייני זה דבילי.

אני חושב שהוא מספיק גדול ובוגר לבצע את

ההחלטות שלו בעצמו... 23 זה לא ילד וסביר להניח שהוא חשב על זה כבר...

הרעיון עצמו מגניב

אבל אם המקעקע היה עושה לך את זה כאילו זה יוצא מהגב ולא סתם תמונה על הגב שלך זה היה נראה הרבה יותר חזק ומדהים... זה נראה כמו פשוט ציור מודבק ולא משהו שיוצא לך מהגב עצמו זאת דעתי בכל אופן... תתחדש

נו בחייאת...

אמרתי שהקעקוע עצמו אדיר וגם אני חושב לעשות כזה אחרי הצבא... אבל אם הייתי עושה הייתי עושה אותו כאילו הוא יוצא מהגב ולא כתמונה על הגב... זאת דעתי לא אמרתי לו שזה יכול להיות יותר טוב (לפחות לא התכוונתי לזה) הציור יצא באיכות טובה מאודד ואישית אהבתי את הקעקוע אבל הוספתי שאני יותר אוהב את זה כאילו זה יוצא מתוך הגב זה הכלל... לא באתי לקטול לו את הקעקוע כי אין לזה סיבה זה יפה מאוד, באתי להוסיף איך אני הייתי עושה את זה... תפסיקו לקפוץ מעל הפופיק כאילו לכם יש טאקט נימוסים ונסיון חיים.... נמאס כבר לכתוב כאן... כל דבר שכותבים יבוא איזה ייפה נפש ויתחיל ללמד איך להתנהג בזמן שהוא עושה אותו דבר... הפורום הזה השתנה בטירוף...

MilkShack

New member
איך שראיתי את הקעקוע

אפילו לא חשבתי על "איזה מגניב" פשוט סתם עצוב בשבילך..

למעלה