איך הראש שלכם עובד תגידו לי!!!!!!!! סליחה על ההתפרצות.. אני פשוט באמת לא מבינה...
A Aiah Nouwamba New member 20/5/08 #1 איך הראש שלכם עובד תגידו לי!!!!!!!! סליחה על ההתפרצות.. אני פשוט באמת לא מבינה...
י ישראל היום New member 20/5/08 #2 עובד מצויין הראש שלנו עובד לא פחות טוב מהראש שלכן! יש נשים שחושבות שהן הכי צודקות,ולא יכולות להסתכל על נקודת מבט של הגבר. רק להעביר ביקורת זה קל,אולי תיסתכלו גם על עצמכן קצת....
עובד מצויין הראש שלנו עובד לא פחות טוב מהראש שלכן! יש נשים שחושבות שהן הכי צודקות,ולא יכולות להסתכל על נקודת מבט של הגבר. רק להעביר ביקורת זה קל,אולי תיסתכלו גם על עצמכן קצת....
A Aiah Nouwamba New member 21/5/08 #3 לא אמרתי שנשים הן בסדר ב-1000% גם תלוי מי כל אחת שונה באופייה... וגם הגברים האמתה... אבל לפעמים שאני באמת אבל באמת לא מבינה אתכם.
לא אמרתי שנשים הן בסדר ב-1000% גם תלוי מי כל אחת שונה באופייה... וגם הגברים האמתה... אבל לפעמים שאני באמת אבל באמת לא מבינה אתכם.
י ישראל היום New member 21/5/08 #4 הכללה גסה מאוד יש נשים נהדרות ויש שטניות בדיוק כמו שיש גברים נהדרים ויש גברים שטניים