איך הרגשתם ש...?

ליזי133

New member
חיחי שאלות אישיות...

אבל אין לי בעיה כל כך לענות עליהן...
ההרגשה שלי השתנתה לאורך כל זה....
בהתחלה כשהתחיל להתפתח החזה אני רציתי חזה יותר גדול וכו׳ ואגב, אני מתפתחת מאוחר יותר ביחס לאחרות בגילי, למשל...
אז גם, בהתחלה, לבשתי משהו כמו חזיית ספורט, רק עם סוגשל ריפוד אפשר לומר...
אח״כ אני פחות רציתי את הציצי, ואת החזיות/גוזיות/מה שזה לא יהיה....
והשנה הפסקתי ללבוש אותן.... (זה היה אמור להיות הפוך, שקודם לא הייתי לובשת אותן, ואז כן, אבל לא משנה...)
כשהתחיל המחזור, לא רציתי. עדיין לא רוצה, אגב....
בכל מקרה, הבעיה העיקרית שלי עם זה זה החברה, והיחס הדפוק שלה לכל זה...
בלי החברה והיחס וההתנהגות שלה, כל הדברים האלו היו יותר טובים, או לפחות עוברים, או לפחות עוברים עליי, יותר טוב, הרבה יותר טוב.
ברצינות, אני רוצה ללבוש חולצה אחת, ואז מה אם היא שקופה, למה חברתית לזכרים מותר ללבוש חולצה שקופה לחלוטין בלי איזו חזייה מתחת? באמת שזה מה שהכי מפריע לי, כל הדברים החברתיים, שככה וככה, ולא אחרת....
זה קצת מביך/ מוזר לענות על זה, אבל בסדר כזה.....

אוה

בקשר למחזור לא ניראלי שאף מישהי רוצה את זה XD
זה סתם מגעיל נגיד תכלס

בקשר לציצי אני כל כך מבין אותך !!!
הח'ברה הזאת דפוקה וכל דבר שעושים זה נחשב לחרא :/

ועם יש ציצי קטן אז ככה ועם יש ציצי גדול אז ככה
ישלנו ח'ברה שצריך דחוף לשנות!

ליזי133

New member
לשינוי חברה ייקח יותר מידי זמן, אם בכלל

אפשר יהיה לשנות את החברה שיש כרגע. זה למה לדעתי טוב להקיף את עצמך באנשים שהם לא כמו שאר החברה או לפחות לא לפי הכתבות החברה, או לחיות במקומות מבודדים ולטייל....

אהבתי את הרעיון

יש לי חברים מכל מיני גוונים

סטרייטים
הומואים
ביסקסואלים(דו-מיניים מי שלא מבין את המונח)
לסביות
טרנסים
טרנסיות
ג'נדרקווירים
זונות
דתיים
נוצרים
מוסלמים
קיצור הכל

ואני עשיתי קבוצה בוואטסאפ וחיברתי את כולם וואלה התחברו O_O"

lily kane

New member
אני לא בעד להתייאש

כן שינוי חברתי דורש זמן ומאמץ
אבל בוא לא נשכח שכול אחד מאתנו הוא חלק מהחברה
ועצם העובדה שאנו קיימים ומודעים על קיימנו
ומאפשרים לא/נשים להכיר אתנו
אנחנו כבר יוצרים חברה שונה יותר
אולי במיליונית האחוז אבל היי חייבים להתחיל ממשהו

lily kane

New member
זיכרונתי מגיל 12

שהתחיל המחזור ? ואוו המחזור שלי התחיל בגיל 12 באמצע הטיול השנתי
לא ידעתי איפה לגבור את עצמי
שגדל הציצי ? לא היה לי בעיה אתו אבל נראה שסביבת הגברים היו בעייתית פתאום נתפסתי בעיניהם כ"גדולה" בעוד שלא הרגשתי כך בכלל רק בגלל ההתפחות הפיזית שלי (לא שזה נותן לגיטימציה להטריד עם הייתי גדולה).

שלא גדל הציצי ? את השלב הזה לא הכרתי כי כאמור הגוף שלי התפתח במה שהרגיש לי כמוקדם מידי.

באופן כללי המחזור שלי מגיע פעם בחודשיים כאילו יש הורמנים בגוף עצמו שיודעים שאני לא בדיוק בת, בפעמים הנדירות שבו הוא מגיע פעם בחודש זה פשוט מוזר לי אני יודעת שזה אמור להיות יותר בריא אבל אני פשוט מרגיש ש"משהו לא בסדר" כשזה קורה

Jupiterian

New member
הממ.. :)

הרגשתי מבולבלת מאוד.
בכלל, יש לי נטיה לשכוח שהמחזור בכלל קיים. זה מפתיע כל פעם מחדש

Apikachu L

New member
נורא ואיום!

המחזור שלי התחיל בגיל 14, אז קצת רציתי שהוא יתחיל כדי שכבר יפסיקו עם הבדיקות הרפואיות על למה הוא לא מתחיל.
שנאתי את כל ה"את הופכת להיות אישה".
הגדילה של השדיים הייתה איומה. אי אפשר היה לישון על הבטן הרבה זמן. לא אהבתי אותם. לא רציתי אותם. התעלמתי מהם רוב הזמן, למעשה...

מיותר לציין שכאשר קיבלתי מחזור הצטערתי על זה, כי זו חוויה מאוד לא נעימה כל פעם מחדש.

lily kane

New member
זה קצת מזכיר שימוש בדי.אנ.אי

כדי ליצור גנים ומראה מסוים בילד
החשש האמיתי שעם יהיה מכונה כזו זה יהיה איך שההורים רוצים ולא איך שאנחנו

ליזי133

New member
מצד אחד, אבל מצד שני

אז לא היינו אנחנו עצמנו. לפחות לפי האמונה והתפיסה שלי, נולדנו כמו שאנחנו בשביל משהו. בשביל לעבור משהו, לחוות משהו, לעבור דרך ולהתפתח מזה.
זה בערך באמת כמו שלילי אמר/ה, כמו העניין עם יצירת האדם שאנשים רוצים ע״י התעסקות עם הגנום....
אז זה יכול היה להיות טוב, ולמנוע לנו בעיות וכו׳, ומהצד האישי, האישי שלי כאדם אחד/יחיד, אני כן רוצה דבר כזה. אבל מהצד השני, הצד הלא טוב של זה, עדיף שלא...

למעלה