איך השבט שלכם נראה? שאלה\סקרון

אני לא מבינה מה כלכך כיף בסטנגה

באמת אחרי כל יום עבודה אנשים שם משחקים........................................ חח אני הכי אוהבת בשבט את............. התמונות שבחדר שכבג באמת...חחחח זה מהנה להסתכל. זה מעביר זמן ביום עבודה.כל פעם לומדים משו חדש על שכבג... חחח הכי מגעיל בשבט זה הלוח שעם!!!! גועל נפששששששששש איך אנשים יכולים להיות כלכך מגעילים?????

חחחחח

את יודעת החדר הגדול עם השערים שבאחד מהקירות מצויר לכם אנשים משחקים (מן הסתם סטנגה) ובצד השני חבצלות למינהם אם אני לא טועה... זה שאת נכנסת לשבט אז החדר מצד שמאל אם את עומדת עם הפנים למזנון אז זה המגרש סטנגה שלכם.. באמת גלי אפילו אני יודעת...

אה.....

האולם! וזה לא חבצלות זה משהו כזה עם העניבות אני לא יודעת משום מה בצוות שלנו עושה לנו פעולות שם וזה נורא מעצבן טוב רגע רגע - זה מגרש סטנגה?! טוב לדעת! ו.....איך את יודעת את זה?!

חחח

טוב ככה לנו יש 2 קרוונים גיפה.. אבל עוד חודש וחצי עוברים דירה... לבניין חדש ומגניב ושהוא יהיה גמור אני אשלח לכם תמונות של לפני ואחרי...(וגם באמצע הבנייה...)

אמ... לפי דעתי הוא נראה ממש יפה

הוא נראה כמו קופת חולים או משהו כזה אם אתם רוצים לראות יש תמונה שלו בצד ימין למעלה באתר הזה : www.shevethadar.co.il תגידו לי מה דעתכם....
תמר שרוני

לנו יש שבט חבל"ז...

באמצע שנה שעברה נכינסנו גם למיבנה חדש, אז יש לנו שבט ענק ויפה... יש בצד שני קארוונים אחד השכב"ג ואחד זה הסיירת. ויש לנו מחסן ענק... ויש גם ארבעה חדרים מחוברים, ששניים זה חדרי םעילות, אחד חדר הדרכה ואחד "המחסן הקטן", ומול יש את התורן ורחבת הת"ס, ובצד השני יש את המיבנה החדש, שזה אולם ממש גדול, ורחבה מרוצפת מוצלת, וארבעה חדרי פעילות ושירותים וכיורים אמיתיים... ויש לנו שני שערים. וזהו. אה, והשבט שלנו על הכביש הראשי ת"א-י-ם, אז רואים את כול המיבנים הגבוההים מהכביש, זה ממש שווה...
נועה.

ממממממ

זה די מסובך להסביר איך השבט שלנו נראה...אבל יש בו אולם יחסית גדול ו4 חדרי פעיןלות,מחסן,חדר שכב"ג,חדר הבטחה(של שכבת ט´...לא יודעת למה קוראים לו ככה...) ועוד חדר שבדרך כלל המרכזים תמיד שם.... השבט יחסית חדש....5 שנים בערך..מאז שאני בצופים..השנה הראשונה שלי בצופים היתה גם השנת פעילות הראשונה שהית במבנה של השבט.... לפני זה לא היה מבנה....היה כזה רציף שזה היה החדר שכב"ג והפעילות הועברו האיזור של הרציף הזה שהיו גם באיזור בריכות מים כאלה.....(לא לשחיה...) אני אצלם את השבט מתי שהוא ואני אשים פה תמונות....

זאי זאי

New member
שלנו

טוב אנחנו יעד הכי ענייים יש לנו שני חדרי פעילות בגודל כיתה שנייהם ביחד וככה גם חדר שכב"ג מחסת מכולה קטנה מאוד חורשה שעכשיו קיבלנו בגודל חצי מגרש כדורסל ואפילו פחות

g i l i

New member
פחחצשנו אפילןו יותר עלוב

אנחנו חיים במקלט של אחת השכונות במצפה.. כאלה שיש להם שיפועים.. הוא בנוי מ-שני חדרי פעילות חדר קטן(ממש ממש) לשכב"ג המחסן באחד הכוכים שם וזה.. אנחנו עושים פעולות בדרך כלל מחוץ לשבט..

לי נראה ששלנו הכי הכי...מסכן:)

לנו יש מקלט ואין בו חדרים...רק שירותים ומחסן בגודל של מטר על מטר.. את רוב הפעולות עושים בחוץ (למרות שאין לנו שטח מגודר) ויש לנו בעצם מגרש משחקים עם דשא... בעיקרון- הבעייה כי גדולה זה חוסר המקום- בחורף אנחנו הולכים למתנ"ס הענק (יחסית לשבט) ושם עושים פעולה... אפשר להגיד שבעוד כמה שנים ( בעזרת השם)נוכל להשתלט על המתנ"ס (כי השכונה שלנו גדלה כל הזמן והגיוני שהמתנ"ס יעבור מתישהו) ואז יהיה לנו שבט חבל"ז מזמ"ז!!!!.. אני מחכה...למרות שאני בטח כבר אהיה בצבא לפני שזה יקרה....(הלוואי1!!!)

אהם

לנו כרגע אין שבט המצב הביטחוני לא מאפשר לנו להתקרב לשבט שלנו (כי אנחנו במרחק ירי) ואנחנו מעבירים תפעולות שלנו ברחבה שמחוץ למתנס- כמובן שלמתנס אסור לנו להכנס... השבט שלנו בשלבי סיום (המבנה החדש) אבל פתאום הפסיקו את הבנייה מסיבות כלשהם ועוד מעט חורף ואנחנו בבעיה רצינית!! אז שתקו לנו אפילו שבט עלוב לבכות עליו אין

שמענו על שבט יעד...

שזה שבט מיסכם וקטן עם שני קארוונים, שגם אותם שרפו לכם... ושיש לכם בכל השבט 6 ג´ריקנים... וגם החוצות שלכם של המחנ"ק - היו כל הגב עם פרסומת... בגדוד שלי אתגר היה מדריך מיעד - אור שמש הוא היה שינשין, מכירה אותו? נועה.

למעלה