אצלנו זו שבת דתית לחלוטין, בי"כ בערב, קידוש וארוחה (פלטה וכאלה
). אח"כ לרוב אני יוצא לפגוש חברים בישוב או שהם באים אליי ואז מאמרים בראבק
בבוקר אבא הנציג שלנו בתפילה, הוא חוזר מקדש ואוכלים בסביבות 12-1. ומשם הרעיון הוא להעביר את הזמן עד מוצ"ש, שכשאנו בהרכב מלא אנחנו הרבה פעמים מריצים טורנירים של "קוט" שזה משחק קלפים הודי. אבל המאפיין העיקרי מבחינתי הוא קריאה, מאמרים בזמן לימודים וספרים באזרחות
יפה... אתם כאילו משפחה דתית? זה מתבטא רק בשבת או גם ביום-יום? איזה מאמרים קורא, של הלימודים? יפה שאבא הולך לבית כנסת (אצלנו ההורים גרושים כך שאחי עושה את הקידוש) גם אצלנו שמים פלטה ושומרים שבת (חוץ מאחי). קוט? מעולם לא שמעתי על זה, אתם הודים? לי יוצא גם לקרוא הרבה בשבת, או לישון... ולפעמים בערב יוצאת לחברה , "מקשקשות" ומשחקות רמי עם משפחתה.... ספרים באזרחות? למה,זה קשור למה שאתה לומד,או כתחביב?
זה שיפור של יגאל אלון למשפט של נפוליאון... אני אוהב היסטוריה של עם ישראל והיסטוריה "עכשווית". פחות מתעניין בגאלים בצרפת או הברברים בגרמניה, יותר במלחמות העולם, התפתחויות וכאלה. ואמנם יש לי לוגיקה להבין מתמטיקה אבל אני לא חובב גדול של מספרים
איכשהו נחרט לי בראש כששמעתי אותו ע"י מדריכה כלשהי.... לבגרויות למדת את ההיסטוריה של ארץ ישראל או של ארצות אחרות? (נדמה לי שזה תלוי בסוג ביה"ס) אני חובבת גם סודוקו נגיד,תשבצים... חישובים...
ולגבי המזל- הבנתי שגם דוד בן גוריון וביבי נתניהו הם מזל מאזניים.... אז סבבה מבינה למה אתה אוהב היסטוריה, יש אישור
מגמת א"י ? וואלה? מה היו שאר האופציות? (וזה כולל גם לצאת לטיולים?) אני למדתי במגמת ביולוגיה, היה או ביולוגיה או סוציולוגיה במחזור בו למדתי. בתשבצי הגיון כמעט ולא עסקתי,אולי אשתפשף מתישהו... אבל שחור ופתור זה להיט! אה אז אתה לא מעריץ מטורף של ביבי ומחכה לו ליד הבית? אכזבת..!
(סתם סתם, אבל שמע הוא הימני היחיד שהתמודד לראשות הממשלה,לא? )