איך השילוב הזה?

gilupu

New member
איך השילוב הזה?

אותי מעניין איכות שמע ברמה מאוד מאוד גבוהה. לאחר בדיקה וקריאת כל מיני תגובות בכל מיני מקומות הגעתי לתוצאה של : נגן : SANDISK FUZE 4GB. אוזניות : Sennheiser's new CX 95s . המטרה שלי היא לרכב על אופניים עם השילוב הזה. אשמח לשמוע דעה מקצועית על איכות השמע ו/או הצעות לשינוי על מנת לשפר את השילוב. תודה מראש.

gilupu

New member
או שבעצם....

עדיף את הנגן : iAUDIO 7 4GB. אני ישמח לשמוע דעות על איזה מהם עדיף... אם אפשר כמה שיותר מהר כי אני רוצה כבר ביום ראשון לקנות אחד מהם....

יאיר B

New member
הפיוז הוא נגן עם סאונד טוב מאוד (מכיל את

מערכת הסאונד של הקליפ שקיבל ביקורות טובות מאוד על איכות הקול). איאודיו - הם תמיד היו טובים מאוד בסאונד. היתרון הגדול שלו על הפיוז הוא בזמן הסוללה הארוך וכן ביכולת לעבוד על בסיס תיקיות (הפיוז עובד על תגיות). היתרונות של הפיוז על האיאודיו הם באפשרות ההרחבה, המסך הגדול וממשק בעברית מלאה (אם כי שמות השירים מוצגים בעברית גם באיאודיו). את הדגם של האוזניות שאתה שואל עליו אני לא מכיר.

gilupu

New member
אז....

מבין שני הדגמים האלה, מה עדיף? ללכת לפי מחיר? אני מבין שמבחינת הסאונד שניהם טובים? איזה דגם של אוזניות מומלצות?

יאיר B

New member
בפורומים בארץ מאוד אוהבים את ה-CX300

של סנהייזר (הם אוזניות IE סיליקון). אני אוהב אוזניות קשת, כך שאני לא מקור מוצלח להמלצות על אוזניות כפתור/IE. לגבי הנגנים - אם הבחירה היא בין הפיוז ל-7, אני אוהב יותר את ה-7 (בעיקר בגלל הסוללה [אני שכחן לא קטן] ובגלל סידור התיקיות). יש פה הרבה עניין של טעם.

gilupu

New member
עוד דבר קטן

והדגם של CX500? מישהו יודע להגיד איך הוא? הנגנים, מבחינת איכות סאונד בלבד , מה יותר טוב.?

יש לי את שני הנגנים המדוברים

לI7 יש מעלות מסויימות שאין בפיוז ולהפך. אז זה תלוי מה אתה רוצה. לI7 יש סוללה ממש טובה, הוא קומפקטי, עובד על תיקיות... בפיוז יש לך אפשרות הרחבה, המסך יותר גדול והוא דק יחסית. תחליט מה עדיף לך, זה נורא אינדיבידואלי. אבל שניהם אחלה נגנים!

למעלה