איך השמלה הזו?

שירי71

New member
איך השמלה הזו?

קשה להבין איך היא תפורה, אבל איך זה נראה?

ilona_g2

New member
מקסימות

שתיהן ממש יפות -ממה שראיתי ( ה-image נתקע לי לפני שיכותי להגדיל) הראשונה יותר.

שירי71

New member
שאלה (אולי שאלה מטומטמת אבל...)

הרי שמלה מס´ 1 כמעט ולא רואים אותה. היתכן שמה ששבה את ליבכן וגם את ליבי זה דווקא הדוגמנית שהיא הכי "מאמי" מכל השלוש?!

Sharon_1

New member
אין שאלה מטומטמת, יש תשובה מטומטמת.

...
החלק העליון של השמלה, הקטע עד מתחת לציצי - הכי יפה מכל השמלות. החלק התחתון אני משערת - חלק. וממש לא הסתכלתי על הדוגמנית.

שירי71

New member
אוקיי...את באמת צודקת

גם המחשוף שלה הכי יפה מכל השלוש והיא גם הכי טובה בשילוב של נשפכת טוב ועם זו "חתיית" ולא פיג´מתית, נכון? ואגב, שרון, שלחתי לך מייל פני כמה ימים - קיבלת?(בערך ביום שהתחתנתם)

Sharon_1

New member
ד"א גם הכתפיות שלה הכי יפות,

של השני היותר מדי עבות, והחצאית עצמה יותר מדי מקושטת והשלישית - החלק העליון - יותר מדי לטעמי. בקיצור-מספר 1 ניצחה!! קיבלתי את המייל, עדיין לא קראתי, אני הולכת לקרוא עכשיו. אני כזו דוחה דברים... ד"א עברתי במשאבי אנוש (והייתי בטוחה שנכשלתי).

שירי71

New member
לגבי הכתפיות וגם... ../images/Emo45.gif

את צודקת גם לגבי הכתפיות שהן הכי צרות ויפות ועם זאת לא "ספגטי" ומאשפרות ללכת עם חזיה נאותה... ולגבי המבחן: יופי!!!!!!!! תמשיכי ככה, שיהיה זה ספתח להמשך!

pumpkin

New member
גם הראשונה וגם השניה יפות

בכלל שלושתן באותו סגנון והוא חזיה שבנויה בתוך השמלה ( משהו כמו חצי מחוך עליון ) כשממנה נופל הבד צמוד למותן ואז מתרחב קצת. אני חושבת על שמלה כזו בגלל שאני מסרבת ללכת עם מחוך על הבטן שמוריד לי את הדם מהראש. אבל אני כנראה הולכת לשכלל קצת את השמלה ע"י החלפת הבד הלבן בבד לבן מבריק יותר (וקצת יותר עבה) ומעליו תחרה. קחי בחשבון שעם הבד הלבן כמו שהוא רואים את התחתונים אני ראיתי שמלות כאלה אצל דוד חצבני ורומן בלבן ברחוב דיזינגוף (לא זוברת בדיוק את המספר אבל בין נורדאו לזבוטינסקי)

הילית*

New member
התחלתי לקרוא את ההודעה שלך

ולפני שהגעתי לסוף חשבתי על .... דוד חצבני. אני חושבת שאיך שאת מתארת את מה שאת רוצה יש אצלו

שירי71

New member
הילית לדעתי זה מזכיר את יאיר ג´רמון

(הדגם שרציתי שתראי) וגם את קו לבן. ליאיר יש את הקטע של חתוך אבל מתחת לחתוך יש מתפרים שהולכים להצר את הנפילה והמתפרים הם לא עד למטה.

הילית*

New member
מזכיר גם את השמלות של יאיר

וגם של דוד חצבני ובטח יש עוד כמה שאני לא ראיתי..

שירי71

New member
ואיך זו? מס´4

פמפקין תודה, אבל בחצבני המוכרת לא וויתרה לי על פרינסס וזה היה נראה עלי פשוט בדיחה והיא והוא יחד לא הפסיקו לומר ששום דבר אחר לא יהיה עלי יפה. אני גם מסרבת ללכת עם מחוך, כאן למעלה זה לא מחוך בכלל, פשוט חתוך מתחת לציצי. ואיך זו? (עם כתפיות טיפה יותר עבות)

למעלה