איך התגעגעתי לסדרה..

white angels

New member
איך התגעגעתי לסדרה..../images/Emo3.gif

איזו סטירה קירה נתנה לאנדריי:| חח אבל איזה אדיש הוא-לא איכפת לו שיבטלו את החתונה ושקירה גילתה הכל...רק לא הבנתי למה הוא מתעכב במשרד יותר מדי,הוא שמע שקטיה נוסעת אז למה הוא מחכה?
הוא אמר דבר נכון היום,הכל יכול להשתנות ברגע
אי אפשר לדעת מה טומן לנו הגורל.. ורומן
-"מה שלושה דפים יכולים לעשות.." ריחמתי על קירה היום
ואיך אימא של אנדריי אומרת-"הוא מוסרי,הוא בחור טוב"..היא בכלל לא יכולה להאמין..

creep tamuril

New member
גם אני../images/Emo99.gif

יאא איזה עצוב. לדעתי קירה צודקת, מגיע לו. והוא היה צריך להתרגל לעובדה שהמשרד כבר לא שלו, ושום דבר לא הולך להיות אותו דבר עכשיו. זה בכל זאת קצת קשה. וכשהוא דמיין שקטיה חוזרת..איאיאי כולם בשוק מאנדריי,זאת בכל זאת תפנית משמעותית אחרי התדמית של האדם הטוב שלו וזה. יאוו קטיה הזאת כ"כ סתומה, כאילו מה הקטע לדחוף ספרים משנות התרפ"ח שהיא במילא לא מתכוונת לקרוא לתוך המזוודה מ"מ על מ"מ שלה?!
זהו אז עכשיו היא נוסעת. -מתח-

white angels

New member
כןן../images/Emo99.gif

חח אבל הייתה לי הרגשה שזה לא אמיתי שקטיה חוזרת..זה הכל היה דמיון של אנדריי.. עד שהוא התאהב בה באמת היא בורחת לו..
אבל כן מגיע לו..שיסבול קצת כמו שקטיה סבלה..לא שעכשיו הוא לא סובל שהוא כבר לא הנשיא ושאבא שלו לא מסוגל להסתכל עליו מרוב בוז
אפילו לאימא שלו היה קשה להאמין שהוא לא מה שהיא חשבה.. הקטע עם הספרים והבגדים היה קורע..קטיה שמה ספרים ואימא שלה מוציאה אותם ושמה בגדים,קטיה מוציאה את הבגדים ושמה עוד ספר חחח

m2love

New member
חחח אני ראיתי../images/Emo13.gif

אני די ריחמתי על קירה כי מסכנה! וכל הקטע שהיא שונאת את קטיה זה בגלל אנדריי..כל אחת במקומה הייתה שונאת את האישה של אהובך כי זה לא נעים וזה כואב! אז לפי דעתי קירה לא רעה..ולא כלום כי בכל זאת גם לה יש את הצד שלה וגם לא כואב! הקטע שקטיה חוזרת זה היה הדמיון של אנדריי חחח וטוב שכך שזה היה רק הדמיון
אם קטיה לא הייתה בורחת לו אז לא הייתה סדרה..כל הקטע שהיא תעזוב אותו ואז הכל יסתדר
ואנדריי אשם בכל מה שקורה לו..הרי אף-אחד לא עשה את הדברים האלו רק הוא! אף אחד לא אמר לו לעשות ככה וככה והוא אשם לבעיות שלו כל אדם לגורלו! אהבתי את הקטע עם הספרים והבגדים זה היה מצחיק

white angels

New member
נכון..קירה לא רעה..

מקווה שעכשיו היא תשנא פחות את קטיה כי סה"כ היא קורבן של אנדריי..או שלפחות לא תאשים אותה..

m2love

New member
אני חושבת שלהפך..

היא תשנא אותה עוד יותר! נכון היא הקורבן של אנדריי אבל עדין היא ה"אישה האחרת-המאהבת" או איך שלא לקרוא לזה.. והיא תשנא עוד יותר בשל כך.

white angels

New member
יכול להיות..

אבל קירה מסכנה..זה ממש התעללות מצד אנדריי
חח כמו שאמרתי פעם-הוא יוצא הכי מניאק מכל הסיפור
ומה רומן ואנדריי באמת יעזבו את החברה? נראה לי הם יישארו בסוף..הם מעודכנים לגבי המצב של החברה,עם כל הכבוד לאבא של אנדריי הוא רוב הזמן היה בחו"ל.

למעלה