איך התחברתי והכרתי את לינקין (מאמר)

lp2002

New member
איך התחברתי והכרתי את לינקין (מאמר)

בפעם הראשונה שחבר שלי הביא לי את דיסק שלהם ואמר שזה להקה טובה עם סיגנון טוב לא רציתי לתת להם צ´אנס אמרתי לינקין פארק בטח עוד להקת פופ רוק אבל מירגע ששמעתי את השיר הראשון ואת שאר השירים באלבום שלהם הרגשתי משהוא אהבה ראשונה ממש התחברתי למילים ולסינגון למוזיקה שהם מייצרים פשוט התחברתי לא יכולתי לבטא את זה בצורה אחרת ומאז אני לא מפסיק לשמוע אותם כי פשוט השירים שלהם מתחברים אליי פשוט לא יוצאים לי מהראש וזה לא שיר אחד או שתי שירים שנכנסים לי לראש ולא יוצאים זה כול האלבום כול שיר יש משהוא אחר שגורם לי פשוט להרגיש שהלהקה מדברת אליי ואז ראיתי את הקליפ בmtv2 השירים שלהם גרמו לי משהוא טוב זה לא כול יום שאני מתחבר ללהקה מזמן לא התחברתי ללהקה פשוט השירים שלה דיברו אליי והרגשתי כאילו הם ממש קשורים אליי לינקין פארק גרמו לי להשתגע כול פעם שאני שומע את one step closer ופשוט להירגע ב in the end כול שיר השפיע עליי בצורה שלא חשבתי שאני ירגיש ואז ממש בגלל ההתחברות המהירה שלי למוזיקה שהם מייצרים הפחתי פשוט למעריץ נילהב שלהם הם זה פשוט אין מילים לתאר את ההרגשה שלי שאני שמעתי את האלבום בפעם הראשונה הייתי המום הצילילים המילים הכול התחבר אליי ולינקין פארק זה לא פופ רוק לינקין פארק זה ניו מאטל משולב אנה סליחו לי אם יש לי שגיאות כתיב למה אני כותב מהר ואני לפעמים לא שם לב למה שאני כותב קורה בכול אופן מצפה לתגובות :)

lp2002

New member
סבבה אין לי בעיה אם זה

אולי זה לא בדיוק מאמר אבל אנשים שאוהבים את הלהקה יכולים לקרוה ולראות איך מעריצים אחרים התחילו לישמוע את לינקין פארק והם יתחברו לזה במיקרה הזה זה אני

למעלה