איך התחיל החופש הגדול שלכם?

m i c h a l i

New member
איך התחיל החופש הגדול שלכם?../images/Emo180.gif

אצלנו הקטנה התחילה את הקייטנה (שלושה שבועות בערך) וכבר בילתה היום בימית 2000 ביום שישי הם קיבלו תעודות והקטנה שלי קיבלה תעודת הצטיינות על הישגים במועצת התלמידים
היא באמת עבדה קשה השנה ואני כל כך גאה בה לטקס הסיום שלה קצת איחרתי (רצתי מהעבודה ופספסתי אותה פותחת את הטקס
) אבל הריקודים שם היו מדהימים
אין עליה... איך אצלכם התחיל החופש? כבר סופרים ימים לאחור או שמוקדם מדי?
מה אתם מתכננים לחופש?

מרגנית2

New member
כל הכבוד לבתך על מועצת התלמידים

שלי ביישנית מדי לדברים כאלה.. אנחנו קיבלנו תעודת הצטיינות בחוגי המדע של אלברט"ו - מאד מומלץ לירושלמים.. ותעודה מבית ספר גם בתי קיבלה עם ציונים מרשימים אבל יש לי הרגשה שבבית הספר מייפים קצת את המצב.. בתי סיימה את בית הספר היסודי! היה טקס מאד יפה.. היא רקדה ודיקלמה ושרה.. בשנה הבאה היא תלמד בתיכון שנחשב לטוב ביותר (גם התשלום בהתאם!) ואני מתרגשת יחד איתה ומתחילים ללמוד בחופש להתכונן.. קייטנה אין לנו - במקום זה קורס אנגלית מרוכז במשך שבועיים בסוף יולי.

../images/Emo9.gifאצלנו התחיל נהדר,רגוע,,,עשיתי מנוי בבריכה

פה במגדל העמק,וגם כבר היינו בקיבוץ גניגר,,המחירים זולים מאד כמו כאן, מיכלי,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,אוחחח ימית 2000 מזכירה לי נשכחות,,,נחמד שם,,יקר מאד,, את חולונית מיכלי?? פה אני רוצה גם לקחת אותם לנצרת עילית לקניון שם,,לטייל,צריכה לבדוק פעילויות שם, היום אחרה"צ יש פעילות של מתנפחים כאן,נלך,,, אני ב"שביתה" כמה ימים ואי אפשר ללכת לבריכה,,לא נורא,,יש את כל הקיץ,, אני מתכוונת להעביר את הקיץ בכייף,,בלי כעסים על הגדול,,ויכוחים(הבנתי שזה מחשל אותם ונותן להם אפשרות בחירה) והבנתי עוד דבר,שהילדים היום מתבגרים מהר יותר,וגיל טיפש עשרה מתחיל לקראת גיל 10 כבר,,,,נו שויין,,,,, שיהיה לכם כייף וחופש מהנה,,, אילנה אימא של ניתאי וליאם המופלאים

happymam

New member
גם אני ראשל"צית...../images/Emo140.gif

נחתתי כאן פתאום. אני אמא לבן, בן 3 גרושה חצי שנה. ברוכים הנמצאים אתם עושים עבודת קודש!

daniela1975

New member
אז ככה...נחמד לראות שבניגוד לכל הסטיגמות

ילדים להורים גרושים/ממשפחות חד הוריות מצליחים לא פחות מילדים הגדלים בתא משפחתי "נורמלי" ויציב
יישר כח להורי התלמידים המגדלים, משקיעים ומקדישים בייזע ודמעות בילדיהם...למרות כל המורכבות והקושי היומיומי. אנחנו מנויות בקנטרי ליד הבית ולכן רשמתי את בתי לקייטנה שם...היא בחרה כמובן, הייתה אפשרות להישאר בקייטנה בגן...עד סוף יולי אין ממש תכניות, רק קייטנה חברים ובילויים מקומיים. מקווה שבאוגוסט יתאפשר לנו לטייל קצת בארץ המדהימה שלנו... הכי חשוב שיהיה חופש רגוע, שלו ובטוח לכולנו הורים וילדים כאחד

התחלת החופש

שתי הבנות הולכות לקייטנה אבל כל אחת לקייטנה שונה במקום אחר בעיר וביום ראשון מרוב שהלחצתי את עצמי רצתי לאוטו והתמרחתי על האספלט בבית הספר וכך הגעתי לעבודה באיחור ועם מרפק מדמם. מוסר השכל, לא צריך לרוץ לעשות דברים בנחת ולא מפטרים אף אחת אם היא מאחרת בכמה דקות לעבודה זה הכל בראש שלי. חופש נעים לכולן

למעלה