איך התחלתם לאהוב את קווין?

אוחנון

New member
איך התחלתם לאהוב את קווין?

פעם יצא לכם באמת לחשוב מתי בפעם הראשונה קיבלתם צמרמורת ששמעת שיר של קווין ואיך זה הגיע אליכם?

I n n u e n d o

New member
מממ

הייתי בטיול שנתי באילת ורציתי לקנות דיסקים[כי זול שם מאוד יחסית] אז אחד המדריכים אמר לי לקחת את לילה באופרה של קווין ובדיוק נשאר אחד
לקחתי ושמעתי בלילה ופשוט התאהבתי....

16 מרי לו

New member
גמאני! (אבל הגרסה שלי קצת שונה)

התאהבתי בבוהמיאן כי אמא שלי אמרה לי שהוא שיר נחמד ולא התעמקתי פשוט שמעתי רק את בוהמיאן. ואז, לפני הטיול השנתי, החלטתי שאני מורידה כמה שירים שאפשר להוריד (בשעתיים בערך) - וזה היה 14 שירים אז צרבתי לי אותם ושמעתי אותם כל הנסיעה אחרי שהתאהבתי בהם הורדתי עוד והתחלתי לקנות דיסקים שלהם

B a m B a m

New member
אמממממ...../images/Emo168.gif

האמת שנולדתי למשפחת סיקסטיז-סבנטיז לחלוטיו ששומעים בה פחות או יותר רק מוזיקה איכותית, אז בגיל 7 ידעתי את love of my life בע"פ.... אז אפשר להגיד שמאז ומתמיד...

michalQ

New member
אח שלי חשף אותי למוזיקה של קווין,

ואני מודה לו על כך.

Bullseye

New member
מהצגה שהייתה בבצפר.

כתה י, לפני שנה הציגו כל מיני שירים, מבינהם היה השיר "בוהימין רפסודי" הציגו אותו ממש יפה, והתלהבתי מהשיר וככה שמעתי עוד כמה שירים, ולפני הרבה זמן כבר התחלתי לשמוע יותר.

queen man

New member
מאחי הגדול

יום אחד אני שרתי עם חבר שלי את השיר וי ול רק יו ואז לא היכרתי את queen ואחי אמר לי מאיפה אתה מכיר את השיר הזה? טמרתי לו זה שיר מאוד פופולרי ואז הוא השמיע לי עוד ועוד שירים שלהם עד שהתאהבתי בלהקה

אבי חשף אותי למוזיקה הגדולה שלהם...

אני זוכרת את עצמי יושבת באוטו של אבא שלי כשהייתי קטנה, שומעת את בוהימיין ראפסודי וחושבת כמה השיר הזה מגניב
תמיד תהיתי אם זה אותו שיר...בגלל שהוא היה כ"כ ארוך
השנה חזרה אליי אהבתי אליהם, והיום אני שומעת הרבה יותר

MaStIk BaZoOkA

New member
גם אני מודה לאחי היקר לי מכל

על זה שגרם לי לשמוע קווין בגיל צעיר, וגמני ידעתי שירים שלהם בגיל 7 (יאיי..אני לא לבד=])

למעלה