עונה
שם: לינה
אני התחלתי להעריץ את מייקל נראה לי עוד לפני שהכרתי את המוסיקה שלו, רק לפי השם שלו התחלתי לאהוב אותו כשגרתי במולדובה, לפני העלייה לארץ. ופעם אני זוכרת בשנת 1991 כשהייתי בת 6 ראיתי קטע מקליפ שלו Куьуьиук Еру Ешьу ומאוד אהבתי.
אח"כ כל הזמן אמרתי לאמא שלי שאני אוהבת אותו, והיא אמרה לי שלא כדאי לי, ואני התעקשתי.
את המוסיקה שלו אני הכרתי רק בשנת 1999, כשראיתי את ההופעה המדהימה שלו במינכן, זה היה ללא ספק המופע הכי ענק שראיתי אי פעם! אחרי זה אני התחלתי לאהוב אותו. עדיין לא ראיתי את הקליפים, אחרי חודש בערך הביא 10 קליפים שלו בערוץ mtv והקליפ שהכי אהבתי היה Black or White וRemember The Time.
בעצם השיר הראשון שלו ששמעתי היה earth song המהמם שהוא שר במופע במינכן!
אני זוכרת שהייתי בטוחה, אבל בטוחה שאני לא אשיג את הדיסקים שלו, כי כולם כבר התיישנו, כי משום מה הייתי בטוחה שמוכרים רק דיסקים שיוצאים היום. ואז מצאתי את האתר המדהים להורדת מוסיקה שכבר אין אותו, שנקרא listen forever, שבו לראשונה יכולתי לשמוע המון שירים טובים שלו, ומאוד נהניתי!
מאוד מאוד שמחתי לגלות, שאח של חברה שלי מעריץ של מייקל ג'קסון, זה היה כשהייתי בכיתה י"א, הלכתי לחברה שלי לעשות שיעורי בית, ואח שלה שם במחשב את השיר Bad, אני נוראה היתלהבתי, ואמרתי לה: "יה, אני מתה על השיר!", היא אמרה לי שהיא לא מעריצה, אבל אח שלה כן. היא הביאה לי את הדיסק הראשון של מייקל ששמעתי, וזה היה Bad! שהוא גם היום אחד מהכי אהובים עליי שלו.
בזכותה גיליתי סוף-סוף שכן ניתן לקנות את הדיסקים שלו, פשוט בלוד הם לא נימכרים(איפה שאני גרה), אבל בכל עיר אחרת כן. אז אני זוכרת שביקשתי מאבא שלי שיסיע אותי והוא הסיע אותי וקניתי את כל הדיסקים שלו במכה! איזה מדהים זה היה! וכל מוכר אמר לי זה דיסקים מדהימים!
חוץ מזה הייתי ממש מאושרת לגלות שהוא מוציא דיסק חדש, זה היה בשנת 2001, כשהוא הוציא את Invincible כך שזכיתי לקנות אותו כשהוא יצא! ואני זוכרת שהוא היה ממש יקר, 80 ש"ח, וכששאלתי את המוכר, הוא ענה לי:"כי זה דיסק של מייקל ג'קסון" והם תמיד יותר יקרים. חח
מה שכן, לא ידעתי דבר על החיים שלו לפני שהוא מת, ורק התחלתי לקרוא על כל הסיפורים אחרי מותו. הדבר היחיד שראיתי בזמן שהוא חי היה הראיון עם באשיר, וכמובן עקבתי אחרי המשפט. אני זוכרת שכשעבדתי בבי"ח אסף הרופא, יום אחד הגיע מישהו וסיפר לנו שמייקל ג'קסון זוכה! איזה מאושרת הייתי! וכל אותו היום שמו שירים שלו ברדיו, הייתי ממש מבסוטית.
הייתי בשוק לגלות שהוא מת, מאז שמעתי הרבה שירים שלו שלא הכרתי קודם, כמו כל הדיסקים של הג'קסונים, וגם הדיסקים המוקדמים שלו. ואני קוראת היום את הביוגרפיה שלו.