איך התחלתם להעריץ את מייקל?

abigaillovesmj

New member
איך התחלתם להעריץ את מייקל?

בואו נשתף אחד את השני בסיפורי ההערצה שלנו:

שם:
איך ההערצה התחילה?

abigaillovesmj

New member
הסיפור שלי

שם: אביגיל

מתי התחלתי להעריץ: אני התחלתי בגיל 10. השנה הייתה 1992 ובאותה תקופה כל הכיתה שלי אהבה אותו גם - לצערי זה השתנה מהר מאוד וב-1993 הוא כבר נהפך להיות מוקצה (בגלל האשמות) ואני נשארתי היחידה שאהבה אותו. האמת שבמשך רוב שנות ההערצה שלי חשבתי שאני המעריצה היחידה בישראל חחח. הכרתי את המעריצים ממש מאוחר - רק בשנת 2000 בערך.

איך ההערצה התחילה: זה היה צירוף של אירועים שאני אסירת תודה עליהם. הכל התחיל מזה שראיתי את הקליפ של ג'אם. אני זוכרת שהייתי מהופנטת לטלוויזיה. בחיים שלי עד אז לא ראיתי מישהו רוקד ככה או שר ככה. זה גרם לי להתחיל להתעניין במייקל וישר קנו לי את כל שאר האלבומים של מייקל והייתי שמה אותם בלופים ומשננת את הטקסטים חחח

קצת אחר כך ראיתי כתבה על מייקל בעיתון אמריקאי של אמא שלי ומכיוון שזכרתי שילדים בכיתה ממש אוהבים אותו החלטתי לתת להם אותה. עכשיו אני יודעת שזה חלק ממשהו ממש נדיר ומעניין אם הם הבינו את זה אז. כנראה שקצת כן כי הם החליטו לתת לי חלק מהאוסף שלהם (כל מה שהיה להם פעמיים) וככה האוסף שלי התחיל - מהקטע של קטעי עיתונות. הייתי קוראת כל דבר שיכולתי למצוא עליו, כל בוקר סוקרת את העיתון לבדוק אם יש משהו חדש. קנו לי ספרים ובעצם ככה למדתי אנגלית חחח.

ככה זה התחיל אצלי. אני זוכרת שכל הזמן אמרו לי שזה יעבור וכל הזמן הייתי אומרת הלוואי שלא חחח.

בתמונה - אני בשנת 2003 ליד הכוכב של מייקל בהוליווד.

א1ב2ג33

New member
לאביגיל ! חשוב ביותר!!

ברצוני לומר לך לפני הכל שאני חושבת שאת ממש ברת מזל.
את ביקרת בהוליווד וראית ונגעת וצילמת את הכוכב של מייקל. וואו!! איזו התרגשות!!
אני ממש התרגשתי לראות את התמונה הזאת!!
שיואו!!
אני גם הבנתי ממך מפעמים קודמות שאת פגשת את מייקל!!
אני הייתי בשוק שקראתי את זה!
את כזאת ברת מזל!!!
זה היה החלום שלי לפגוש אותו וזה עדיין נותר בגדר חלום.
הייתי עושה הרבה כדי לפגוש אותו....
רק שתדעי זאת- שאת ברת מזל וחשוב שתעריכי זאת!

מאוד נדיר ומדהים לשמוע שההערצה שלך למייקל לא הייתה זמנית ושמרת עליה לאורך זמן כה רב.
אפשר לשאול: מה יש במייקל שגרם לך להעריץ אותו בעוצמה כזאת?

ועוד משהו שמעניין אותי מאוד בנוגע לפגישתך עם מייקל:
איך התרשמת ממייקל במשך הפגישה?
מה הרגשת בדיוק כלפי מייקל במשך הפגישה?
איך את מגדירה אותו? כאיזה בנאדם?
אם את יכולה לפרט...

מצפה לתגובתך.

באהבה, הג'קסונית רחל

regiof

New member
הסיפור שלי:

שם: רג'י

התחלתי להעריץ את מייקל בגיל 10

הערצה התחילה 1982 בזה שראיתי קליפ של בילי גין וממש התאהבתי , אני זוכרת שהייתי כותבת ושולחת אליו מלא מכתבים עד שיום אחד גם קיבלתי תשובה ממנו - אני זוכרת זה היה בערך בגיל 15 - הייתי הכי מאושרת בעולם לקבל מכתב ממייקל , וגם אני בזמנו חשבתי שהייתי המעריצה היחידה בארץ שמעריצה אותו עד שמצאתי מועדון מעריצים מירושלים שהיו מוציאים כל חודש עיתון וזה היה מאוד נחמד, להיות איתם בקשר.

לינה18

New member
עונה

שם: לינה

אני התחלתי להעריץ את מייקל נראה לי עוד לפני שהכרתי את המוסיקה שלו, רק לפי השם שלו התחלתי לאהוב אותו כשגרתי במולדובה, לפני העלייה לארץ. ופעם אני זוכרת בשנת 1991 כשהייתי בת 6 ראיתי קטע מקליפ שלו Куьуьиук Еру Ешьу ומאוד אהבתי.
אח"כ כל הזמן אמרתי לאמא שלי שאני אוהבת אותו, והיא אמרה לי שלא כדאי לי, ואני התעקשתי.
את המוסיקה שלו אני הכרתי רק בשנת 1999, כשראיתי את ההופעה המדהימה שלו במינכן, זה היה ללא ספק המופע הכי ענק שראיתי אי פעם! אחרי זה אני התחלתי לאהוב אותו. עדיין לא ראיתי את הקליפים, אחרי חודש בערך הביא 10 קליפים שלו בערוץ mtv והקליפ שהכי אהבתי היה Black or White וRemember The Time.
בעצם השיר הראשון שלו ששמעתי היה earth song המהמם שהוא שר במופע במינכן!
אני זוכרת שהייתי בטוחה, אבל בטוחה שאני לא אשיג את הדיסקים שלו, כי כולם כבר התיישנו, כי משום מה הייתי בטוחה שמוכרים רק דיסקים שיוצאים היום. ואז מצאתי את האתר המדהים להורדת מוסיקה שכבר אין אותו, שנקרא listen forever, שבו לראשונה יכולתי לשמוע המון שירים טובים שלו, ומאוד נהניתי!

מאוד מאוד שמחתי לגלות, שאח של חברה שלי מעריץ של מייקל ג'קסון, זה היה כשהייתי בכיתה י"א, הלכתי לחברה שלי לעשות שיעורי בית, ואח שלה שם במחשב את השיר Bad, אני נוראה היתלהבתי, ואמרתי לה: "יה, אני מתה על השיר!", היא אמרה לי שהיא לא מעריצה, אבל אח שלה כן. היא הביאה לי את הדיסק הראשון של מייקל ששמעתי, וזה היה Bad! שהוא גם היום אחד מהכי אהובים עליי שלו.
בזכותה גיליתי סוף-סוף שכן ניתן לקנות את הדיסקים שלו, פשוט בלוד הם לא נימכרים(איפה שאני גרה), אבל בכל עיר אחרת כן. אז אני זוכרת שביקשתי מאבא שלי שיסיע אותי והוא הסיע אותי וקניתי את כל הדיסקים שלו במכה! איזה מדהים זה היה! וכל מוכר אמר לי זה דיסקים מדהימים!

חוץ מזה הייתי ממש מאושרת לגלות שהוא מוציא דיסק חדש, זה היה בשנת 2001, כשהוא הוציא את Invincible כך שזכיתי לקנות אותו כשהוא יצא! ואני זוכרת שהוא היה ממש יקר, 80 ש"ח, וכששאלתי את המוכר, הוא ענה לי:"כי זה דיסק של מייקל ג'קסון" והם תמיד יותר יקרים. חח

מה שכן, לא ידעתי דבר על החיים שלו לפני שהוא מת, ורק התחלתי לקרוא על כל הסיפורים אחרי מותו. הדבר היחיד שראיתי בזמן שהוא חי היה הראיון עם באשיר, וכמובן עקבתי אחרי המשפט. אני זוכרת שכשעבדתי בבי"ח אסף הרופא, יום אחד הגיע מישהו וסיפר לנו שמייקל ג'קסון זוכה! איזה מאושרת הייתי! וכל אותו היום שמו שירים שלו ברדיו, הייתי ממש מבסוטית.

הייתי בשוק לגלות שהוא מת, מאז שמעתי הרבה שירים שלו שלא הכרתי קודם, כמו כל הדיסקים של הג'קסונים, וגם הדיסקים המוקדמים שלו. ואני קוראת היום את הביוגרפיה שלו.

לינה18

New member
הוספה

משום מה לא ציינתי: כשהתחלתי להעריץ אותו, חשבתי בכלל שהוא לבן! ואז אנשים אמרו לי אבל הוא שחור, ואני לא האמנתי, ואז ראיתי את הקליפ שלו ABC ואז כן האמנתי!חח
חוץ מזה, בהתחלה ממש לא אהבתי את הקליפ של Thriller כי אני לא אוהבת סרטיי אימה, אבל אז התרגלתי והבנתי שזה קליפ מאוד מגניב, לקח לי הרבה זמן, אמא שלי דווקא אהבה את הקליפ מהרגע הראשון. חח

NmNl

New member
גם אני נולדתי במולדובה!

אבל עליתי לארץ בגיל שנתיים ככה שאני לא זוכרת משם כמעט כלום..מאיזו עיר את ?

שם:מרינה

התחלתי לאהוב את מייקל בגיל -5
ראיתי אותו בטלויזיה מופיע עם הכובע על הפנים, הקוקו והכפפה וישר נשביתי בקסם. אני ממש זוכרת ששאלתי את ההורים שלי "וואו מי זה??" ומאז הכל הסטוריה חח

השיא היה כשראיתי את הסרט MOONWALKER (ובערך טריליון פעמים) שם ראיתי את מייקל ג'קסון נלחם בכוחות הרשע, הופך למכונית, הופך לרובוט, הופך לחללית וחוזר כדי לעשות קאבר לשיר של הביטלס :)
כנראה בגלל זה עד היום Smooth Criminal זו היצירה האהובה עליי שלו, ו-Man In The Mirror השיר האהוב.
בכל פעם שאני רואה את זה-
http://www.youtube.com/watch?v=_sxgpc4zVdI&feature=related
זה אוטומטית מחזיר אותי לגיל הזה...חייבת להגיד שכשראיתי את הסרט הזה לפני איזה שנה , חוץ מהעבודה שהוא היה הרבה יותר קצר ממה שהיה נדמה לי אז, הוא נראה לי היום הזוי ברמות, לא סרט רגיל אלא מעין קולאג' צבעוני של המוח של מייקל עם טיפות גאונות כמו הקליפ של SC. גם יש סצינה ש'האיש הרע' בועט במייקל ובילדה שהוא מציל מפני זריקת סמים (??) על הרצפה וזה ממש אלים ומפחיד - אני לא זוכרת מה חשבתי על זה אז, אבל בטוח שזה השאיר עליי רושם חזק.
וחוצמזה הייתה לי מורה בחוג לריקוד שממש אהבה אותו וכל הזמן לימדה אותנו ריקודי מייקל וג'נט :) היא עשתה איתנו ממש הפקה לEarth song למשל חח

Tomer Kogan

New member
הסיפור שלי

שם:תומר קוגן
התחלתי להעריץ את מייקל בגיל 10, כיתה ד'.
: אני זוכר שב-26.6.09 יום אחרי שמייקל מת, זה היה יום שישי ואני זוכר שקמתי בבוקר ושמעתי בערוץ 2 שמייקל מת. אמרתי לעצמי:" מעניין מי זה מייקל גקסון, מוכר לי השם הזה". הלכתי לבית ספר וכל הילדים דיברו על זה שהוא מת: שמעתם? מייקל ג'קסון מת. ואני זוכר שיום אחרי אבא שלי בא אליי ואמר לי: תומר, זוכר את הזמר הזה שמת, מייקל ג'קסון? בוא תראה קליפ שלו" ואז הוא הראה לי את thriller ופשוט התחלתי לראות בלופים את הקליפ. אחרי איזה שבוע באתי לחבר שלי והוא הראה לי את billie jean,smooth criminal וbeat it, ואז שחזרתי הביתה כל היום שמעתי שירים וראיתי קליפים.

m195809ppb19

New member
טוב אז ככה...

שם: מזל
התחלתי להעריץ את מלך הפופ הרוק והסול כשהייתי בערך בת 9. אחי הגדול ממש אהב אותו ויום אחד הוא השמיע את האלבום "thriller" ומאז פשוט הוקסמתי מהכישרונות האדירים בהם הוא ניחן.לצערי, האמנתי לשמועה שמייקל הבהיר את צבע עורו ולכן במרוצת הזמן הערצתי אליו דעכה.לא ידעתי דבר על כל ההאשמות החסרות שחר בעניין הטרדת קטינים כמו כן בהתעללות לכאורה בילדיו ( המקרה עם בלנקט בברלין) כי הייתי מנותקת לגמרי עד שיום אחד הגעתי "במקרה" לאתר המדהים "האיש שלא הכרתם" והאמת יצאה לאור. וואו אין לכם מושג עד כמה אני אסירת תודה למי שמנהל את האתר הנ"ל.

morigo

New member
הסיפור שלי

שם: מורן.

התחלתי להעריץ את מייקל בשנת 1993 כשהייתי בגיל 7, כשאחותי (שהייתה אז בת 14)המזליסטית השתתפה בהגרלה של ראש 1 וקיבלה כרטיס זוגי להופעה של מייקל. עד אז היא לא העריצה את מייקל... היא הלכה להופעה עם חברה וכמובן שמאותו היום מייקל לא הפסיק להתנגן אצלנו בחדר (כן נו, היינו באותו חדר אז...) וה"הערצה" שלי הסתכמה בלהקשיב למייקל כשהתכוננו לביה"ס, כשחזרנו מביה"ס ועד שהלכנו לישון. ההערצה האמיתית שלי, שבא הייתי קצת יותר אקטיבית ולא פסיבית ותלויה באחותי, הייתה כשיצא הקליפ לDON'T CARE ABOUT US ששאלתי את אחותי למה מייקל היה בישראל אם הוא אנטישמי. היא אמרה לי שהוא לא אנטישמי ובשורות שהוא מתייחס ליהודים הוא מדגיש את העובדה שיהודים, כמו השחורים, הם הקורבנות, ומייקל שחור (עד אז לא ידעתי!!!) ואז ממש סיפרה לי איך מייקל תורם לעולם וכמה אהבה יש לו ולכן אין סיכוי שהוא שונא אנשים, לא משנה מה דתם ומוצאם. ואז באמת התאהבתי במייקל ולא הפסקתי לחקור עליו. עד היום אני לא מפסיקה לחקור עליו. ואני נהנית מכל רגע שאני מקדישה לו, מגיע לו.
וואי חפרתי...

למעלה