איך התחלתם להקליט זינה? -סקר
-

איך התחלתם להקליט זינה? -סקר../images/Emo70.gif-

הרי ברור שלא פעם ראשונה שראיתם את הסדרה כבר הקלטתם אותה, אז איך בעצם התחלתם להקליט פרקים??? התשובה שלי - יצאתי לטיול שנתי, משני עד רביעי, וביום ראשון היה את Maternal Instinct ושילמתי לאחותי שתקליט לי פרקים של כל השבוע, ידעתי שהולך להיות (במילים שלי באותה תקופה, הייתי בת 15 או 16) "הפרק הזה שהן שרות, וזה שאח"כ שהבלונדה כמעט מתה" (הייתי גרועה בשמות אז...) אז שילמתי לה והיא הסכימה, והקליטה לי את כל הפרקים של כל השבוע. אח"כ ירד לי קצת, הייתי מקליטה מעט מאוד פרקים, רובם מוקלטים אחרי הנעימת פתיחה, ואז כשהגיע Ides of March, הקלטתי אותו ואת כל הפרקים שאחריו... (קלייר! קלייר! it was love at first sight) ועוד משהו שאני זוכרת, מאיך שזה התחיל בערוץ שלוש בצהריים, זה לא התחיל בOrphan of war, דילגו עליו ועל Remember nothing ישר אלא אני זוכרת שאני ואחותי הקטנה התיישבנו לראות את הסדרה "סמנתה" (נו עם המכשפה הזאת עם האף), ופתאום היה את Giant killer... אחותי ישר קמה והלכה לאכול (חזירה).. אח"כ היא התחילה לחבב את הסדרה, וכשאני התחלתי לראות אותה ממש ממש, היא שנאה אותה כי הפרעתי לה לראות בובה פראית בצהריים... בכל מקרה, זה בעצם השאלה, מה אתם זוכרים מפעם... לכל המעריצים היותר ותיקים שרואים את הסדרה כבר שנים (כמוני!)

וואי, אני לא זוכרת...../images/Emo3.gif

אני לא זוכרת מה היה הפרק הראשון שהקלטתי...אבל אני זוכרת שהיה בחופש הגדול כשהייתי בת 15 או 16...לא זוכרת אפילו איזו עונה הייתה, אני רק זוכרת שחשבתי "מה הקטע של עם הבלונדינית?" חחח...

shanyz

New member
אההה

אני לא יודעת בדיוק איך זה התחיל.. אבל בעקרון, פה ושם כשהיו לי מבחנים והייתי חייבת ללמוד, או שלא הייתי בבית הייתי מקליטה. זה היה כשעוד לא הייתי רואה קבוע ממש ממש ממש. ואז התחלתי לראות יותר ונהייתי מכורה, וכל פעם שהייתי מפספסת פרק הייתי מקליטה (אם לא הייתי בבית או משהו). אחר כך זה הגיע למצב שהייתי מקליטה כל פעם שיש פרק, למקרה שמישהו יפריע לי באמצע (טלפון...או שמישהו שניה יכנס לחדר להגיד לי משהו) ואז בעצם, עד היום, נאי מקליטה כל פרק למקרה שיפריעו לי ואז נאי ארצה לראות את הקטע שהפריעו לי:) ו...למחרת אני מקליטה שוב, בדרך כלל אני ממשיכה עד שנגמרת הקלטת, ואז מעבירה אחורה ומקליטה שוב.. ככה....שאין לי את הפרקים מסודרים..הם מוקלטים אחד על השני:) זהו:)

עוד משהו שאני זוכרת...

הייתה לי איזה חברה אהבלה, שהזמינה איזה 50 אנשים למסיבת יומולדת שלה, אבל רצתה שכולם יכירו את כולם, אז היא עשתה משחק היכרות בזוגות... כל זוג צריך להציג איזה שני אנשים בצורה הכי טובה... אז כשהיה צריך להציג אותי שתי בנות עשו כזה שאחת יושבת על הכיסא, והשנייה באה אלייה מאחורי הגב ואומרת לה כזה "מיכל, מיכל" והשנייה לא מתייחסת... ואני ניסיתי להבין מה הן משחקות... ואז פתאום השנייה צורחת "שקט! את לא רואה שאני רואה זינה???" וככה החברות הכי טובות שלי התמודדו עם המשבר הזה שלי... מזל שהן לא הציגו משהו בסגנון שאני מתלהבת מפלייר של מסיבת נשים באיזור שלי... בלע. אני והבלע שלי חברים טובים היום, תשאלו את אביב...

danazi

New member
אז ככה

הייתי חולה על הסידרה ולא ממשחשבתי על להקליט אותה ואז דודה שלי(בת30 ומשהו) שגם חולה על זינה הייתה מקליטה ובאותו זמן שהיא אמרה לי שהיא מקליטה קנו לי וודיאו לחדר אז קניתי כל איזה שבוא חבילה של קלטות כי אז היה משודר בערוץ 3 העונה ה3 עםאני לט טועה ומאז אני מקליטה ואני רואה תפרקים מלא פעמים ועד העונה השישית שאין לי את כל הפרקים מבעונה השלישית כי נהרס לי הוודיאו אני מקווה שערוץ 10 שידרו שוב כי יש לי יס ואין לי תערוץ שיש בוא זינה שהיה לי כבלים חצי מההקלטה שלי משם רק בזכות זה אני מדברת אנגלית(אני לא יודעת לקורא וכתוב אבל) וזהו

הפעם הראשונה שהקלטתי בשביל לשמור

היתה כשבטעות קראתי בפנאי פלוס תקציר של פרקי השבוע ב"זינה" והיה כתוב שם התקציר של Been There Done That ולפי התיאור ידעתי שזה יהיה פרק שאני ארצה לשמור. אחר-כך כבר התחלתי להקליט עוד.

*neta*

New member
אני התחלתי להקליט חלקים בערוץ 3

בזמנו, שידעתי שאני אפספס, וקצת מעונה חמישית בערוץ 2 (גם טיול שנתי, שרק בבוקר באוטובוס שירי ואני הבנו שאנחנו לא נגיע לראות זינה, וכל היום שתינו שיגענו את אמא שתקליט, בסוף שתיהן הקליטו, אבל שירי ואני הגענו בזמן למלון דירות שהיה לנו, בדיוק ב18:00 וראינו
) וגם שוב בחופש הגדול שהייתי במעין קורס וחזרנו רק בסופי שבוע הביתה אמא הקליטה, זה היה כבר הפרקים האחרונים של עונה חמישית...

Dafi the Mighty

New member
אני התחלתי לראות את הסידרה בסביבות

העונה החמישית כי לא היו לי כבלים ולא יכולתי לראות את זה בערוץ 3. אבל מעניין, כי הכרתי את הסידרה, ואין לי מושג איך- כי אני לא חושבת שראיתי אותה עד אז. מוזר מאד. זה משהו שאני לא זוכרת. בקיצור, נורא התלהבתי כשהסידרה הגיעה, כי שמעתי איפושהו שזה כמו באפי, ואני אהבתי (ואוהבת) באפי. רק לקראת סוף העונה החמישית הבנתי שכדאי להקליט. נראה לי שזה היה בגלל שהייתי אז בפורום של זינה בקשת והרבה אמרו שהם מקליטים. אז הקלטתי שני פרקים "איב" ו"אימהות". אחרי זה, בכל הזדמנות שהייתה לי (סטאר וורלד או ערוץ עשר) הקלטתי. עכשיו אני לא מצליחה להתרגל להקליט בביפ, אני שוכחת כל הזמן, וזה לא טוב. אני מקווה שישדרו הכל בפעם המאה מהתחלה כדי שאני אוכל להקליט...

shanyz

New member
נראה לכם שכשבביפ (איזה מוזר

המילה יצאה..כמה ב'...חחה) תסתיים העונה השישית..ישדרו שוב הכל מהתחלה? (מקווה שכן..
)

shanyz

New member
הנה עוד וולפייפר שהכנתי!!

(מה עם לפתוח לי גלריה?
)

דפי! איך שכחת את הפרק...../images/Emo152.gif

Kindred Spirits שהקלטת כי הוא היה בדיוק ביומולדת שלך? את סיפרת לי את זה נראה לי.. איך לעזאזל אני זוכרת כאלה דברים?!
נו טוב, מילא...

smgfan

New member
אני התחלתי להקליט "באפי" מההתחלה

ואז לאחר שעשיתי כבלים סוף-סוף (פעם כשזינה שודרה עדיין בערוץ 3) חשבתי לעצמי, למה לא "זינה" גם?? הרי אני מכורה לסדרה!!! אז התחלתי להקליט!! וכיום יש לי עונות 2-6!!

למעלה